Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Beta hemolytický streptokok

Uši, nos, krk Martina 2.3.2010

V prosinci jsem měla anginu- Penicilin.Po doužívání se do 2 dní objevila znovu.Brala jsem Amoksiklav.V kontrolním výtěru byl hemofil .Nasledovala ANTB. Azitromycin 500mg.V kontr.výtěru zmizel hemofil a objevil se betahemolytický streptokok.Brala jsem Zinnat 500mg.V kontr.výtěru opět betahem.streptok.ANTB.byla podávána cíleně.Dr.mi ukončuje léčbu s tím,že to je záhada, že může být i chyba v laboratoři.Nyní mám Luivac na podporu imunity.Mám se vrátit do práce.Za 3 měs.kontrolní výtěr.Streptokok mi nezpůsobuje viditelné obtíže. Nemůže mě nebo mému okolí/těhotné kamarádce nebo rodině/ ublížit?Rodina má výtěry negativní na streptokoka - pouze manžel hemofyla,kt.mu nezpůsobuje obtíže.Posledních 15 let jsem nebyla nemocná.Mám to nechat být, jak říká moje dr.? Nebo trvat na nějaké léčbě?

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Tato bakterie může vaše sliznice pouze kolonizovat a nezpůsobovat žádné onemocnění. V takov...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Streptokok
Dobrý den, minuly týden jsem byla u lékaře kvůli chřipce-...
Beta hemolytický streptokok
Dobrý den dceři 4 roky se opakovaně vrací beta hemolytický...
Streptokok beta hemolytický C
Dobrý večer, paní doktorko! Již od října se léčím...
Beta hemolytický streptokok v pochvě
Dobrý den pane doktore, chtěla bych Vás poprosit o...
Beta hemolytický streptokok
Dobrý den, Už od minulého roku chodím na opakované...
Beta hemolytický streptokok
Dobrý den, dle výtěru mám v krku beta hemolytického...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Beru od začátku listopadu AD Cipralex

Dobrý den. Beru od začátku listopadu AD Cipralex (úzkostně-depresivní porucha)....

Beru poprvé antikoncepci třetí měsíc

Dobrý den. Beru poprvé antikoncepci třetí měsíc. Mezi prvním a druhým platickem...

Beru teď druhe balení v kuse a objevilo se u mě silne krvácení

Dobrý den potřebovala bych poradit s antikoncepci Yadine. Beru teď druhe balení...

Beru Triquilar a poklesla mi chuť k sexu

Dobrý den, beru HA Triquilar a mám problém týkající se mého libida - postupně...

Beru už 3 měsíce v kuse antikoncepci

Dobrý den, beru už 3 měsíce v kuse antikoncepci. Teď jsem začala brát 4 měsíc,...

Beru už delší dobu antikoncepci (Stylia)

Dobrý den, beru už delší dobu antikoncepci (Stylia) se sedmi denní pauzou. Při...

Besnierovo prurigo čiže alergický ekzém

Dobrý deň Svrbenie v zadku čo ma doviedlo na chirurgiu. Vyšetrili mi konečník...

Best-2

Dobrý den zpozdila se mi menstruace, proto jsem si dělala těhotenský test a...

Besti lytkoveho svalu, po operaci

Dobrý den pane Doktore, Před dvěma dny jsem byla na laparoskopii s kolenem...

Beta hemolytický streptokok

Dobrý den, dle výtěru mám v krku beta hemolytického streptokoka, citlivost na...

Beta hemolytický streptokok

Dobrý den dceři 4 roky se opakovaně vrací beta hemolytický streptokok, angína...

Beta hemolytický streptokok

Dobrý den, Už od minulého roku chodím na opakované výtery z krku. Vždycky je...

Beta hemolytický streptokok v pochvě

Dobrý den pane doktore, chtěla bych Vás poprosit o radu. Už od září 2012 bojuji...

Beta karoten

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na užívání beta karotenu. Moje známá přisla...

Beta Karoten

Dobrý den, zajímalo by mě, z jakého důvodu kuřáci nemají užívat betakaroten,...

Beta karoten bloku vitamín D

Dobrý den, před rokem jsem v zhruba polovině února přišel za jedním praktickým...

Beta-2-mikroglobulin

Dobrý den, ještě k mému předchozímu dotazu: kdyby se teoreticky jednalo...

Beta-blokátory v těhotenství

Dobry den, jsem v 15. tydnu tehotenstvi a jiz pred tehotenstvim jsem trpela...

Beta-crosslaps

Dobrý den, z laboratorního vyšetření mám nízkou hodnotu Beta-Crosslaps 0,089.Chci...

Beta-crosslaps-není v normě

Dobrý den, prosím o informaci co pro mě znamená když při kontrole osteoporózy...