Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Cirhoza jater a infekční žloutenka

Vnitřní lékařství Eva 23.5.2017

Dobrý den,chtěla jsme se zeptat jestli člověk který má pokročilou cirhozu jater může mít žloutenku a jestli je infekční.

Odpovídá lékař:

MUDr. Danica Fričová


Dobrý den Evo, cirhoza jater se v pokročilých stádiích projeví zežloutnutím kůže, sliznic a očního bělma. Nicméně ano, neznamená to, že nemůže mít infekční žloutenku, kterých je navíc několik typů.Pokud by byla žloutenka v akutní fázi, pak infekční určitě je. Žloutenka typu A je přenášena především prostřednictvím špinavých rukou, typ B především krví,či pohlavním stykem.
S pozdravem

Související dotazy

Cirhóza jater
Dobrý den. Moc vás prosím o vysvětlení lekářské...
Cirhóza
Dobrý večer, dá se vyléčit cirhóza jater u alkoholika?...
Alkoholická cirhóza jater
Dobrý den paní doktorko Horáková. Už jsem jednou psala...
Cirhóza jater
Dobrý večer - můj přítel má dekompenzovanou cirhozu...
Alkoholická cirhóza
Dobrý den pane doktore.Moje praktická lékařka mi řekla,že...
Cirhoza jater
Dobry den, muj deda (74 let) mel jit na gastroskopii...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

CIRHOZA JATER

Dobrý den, poškodila jsem si alkoholem játra, již nepiji, mé výsledky jsou:...

Cirhoza jater

Dobry den..ma sestra (36) ma cirhozu jater z duvodu alkoholu a drog..loni v...

Cirhóza jater

Dobry den, viem ze na moju otazku bude asi tazke odpovedat, ale chcela by som...

Cirhóza jater

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné trpět cirhozou či začínající...

Cirhóza jater

Dobrý den, moje maminka má již delší dobu velké zdravotní problémy. Jelikož...

Cirhoza jater

Dobrý den, omlouvám se za obsáhlejší dotaz. Je mi 40 let, poslední 4 roky jsem...

Cirhóza jater

Dobrý den. Moc vás prosím o vysvětlení lekářské zprávy ze včerejšího vyšetření.Jsem...

Cirhóza jater

Mé mámě 61 let zjistili nyní Cirhózu jater s možným podezřením na rakovinu....

Cirhóza jater

Dobry den,mému bratrovi diagnostikovali pokročilou cirhozu jater tyden leží...

Cirhóza jater

Dobrý den, byla mi, bohužel, diagnostikovaná cirhóza jater s portální hypertenzí...

Cirhóza jater a jablečný ocet

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda je možné při jaterní cirhóze používat pro...

Cirhoza jater a prognoza

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Manželovi před 14 dny lékaři diagnostikovali...

Cirhoza jater a sono nalez

Dobrý den prosím o vysvětlení těchto dvou zpráv. Mám strach zda tchán nemá...

Cirhóza jater a vysoký cukr

Dobrý den mám problém se svoji babičkou,minulý rok jí diagnostikovali cirhózu...

Cirhóza jater a zápal plic

Dobrý den, mamince je 56 let, trpí cirhozou jater, už je na listine čekatelů,...

Cirhóza jater způsobená alkoholem

Dobrý den paní doktorko, ráda bych dostala nějakou informaci o možnostech a...

Cirhóza s encefalopatií

Dobrý den, je možné , že by při pokročilé cirhóze s kolaterálním okruhem byl...

Cirkumcize

Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Před 4 dny jsem prodělal operaci – cirkumcizi....

Cirkumcize

dobrý den, 30.8. letos mi urolog provedl obřízku, nateklo to celkem hodně. ale...

Cirkumcize

dobry den pane doktore,doktorko ) chtel sem se zeptat podstoupil sem pred 10...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest v zápěstí, nelze ohnout

Dobrý den, už cca 4 roky mě trápí bolest v zápěstí. Bolest je jak přímo v zápěstí,...

Časté teploty

dobrý den paní doktorko, chtěla bych se zeptat, jestli mám 20ti měsíčnímu dítěti...

Žluté skvrny

Dobrý den,chtěl bych se zeptat objevili se mi zlute skvrny na stehne a mam bolesti...

Bolest žeber


Neurotická ataka

Dobrý den.Můj syn dostal na prostatidu antibiotika Doxyhexal.Bral je téměř 3...

Brnění nohou na wc


Zlomený nos

Dobrý den, před měsícem jsem utrpěla zlomeninu nosu. Byl mi srovnán, zavedena...

Bolesti bederní a krční páteře

Dobrý večer obracím se na Vás z důvodu silné bolesti bederní páteře vystřelující...

Sex po interrupci

Dobry den sem asi tyden po miniinterupci a s pritelem na sebe mame porad strasnou...

Bolístka na palci

Dobrý den. od doby co jsem otěhotněla. Cca před rokem. Mám na palci na ruce...

Bolest na vnější straně kolene

Dobrý den, při určité zátěži (již po 1km běhu, delší chůzi, někdy bolest z...

Průjem


Ukopnutý nehet

Dobrý den, včera jsem si ukopla nehet na palci pravé nohy. Neheb byl poškozený...

Zácpa u batolete

Dobrý den. Mám dotaz ohledně mé dvouleté dcery. Do roka a půl neměla problémy...

Nouzová antikoncepce

Dobrý den, .mám naštípnutou kost v noze a píchala jsem si injekce Zibor na ředění...

Zvětšené uzliny


Osgood Schlatter

13 let syn - aktivni hokejista má diagnostikován Osgood - Schlatter, na RTG...

Průjem a zvracení

Dobrý den, včera, 19.7.2017 večer, jsem se po chvilkové celkové slabosti pozvracela....

Zavedení nitroděložního tělíska a krvácení

Dobrý den, mám dva týdny zavedené nitrodeložne tělísko (nerodila jsem) první...

Diabetická dieta

Dobrý den, paní doktorko. Můj dotaz se týká diabetu II. typu. Moje cukrovka:...

Reklama
Zavřít