Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Condolymata a ockovani

Gynekologie elle 31.3.2011

Dobry den,

pred mesicem sem se lecila na genitalni bradavice, nyni jsem se jich uz zcela zbavila a premyslim nad ockovanim vakcinou Silgard. Chci se zeptat, jestli by i pro me bylo stale uzitecne a chranilo me i pred navratem typu HPV, ktere sem jiz kvuli bradavicim prodelala, nebo jen temi dalsimi.

Odpovídá lékař:

MUDr. Zuzana Vejběrová


dobrý den, ve vašem případě bude lepší vakcína cervarix, kondylomata jste měla, tudíž Vás očkování neochrání, jste již nakažena.cervarix ano, silgard je zbytečný.

Související dotazy

Očkování
Dobrý den, mohu se informovat k očkování. V letech...
Očkování
před dvěma dny jsem byla na první vakcíně očkování...
Očkování
Dobrý den, byli jsme včera na roční prohlídce a zároven...
Očkování
Dobrý den, mám dvouletou dceru a bylo mi navrhnuto...
Očkování
Protilátky po očkování Priorixem: Dobrý den, můj syn,...
Očkování
Dobrý den, vloni jsem se nechal naočkovat vakcínou...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Combizym compositum

Dobrý den, chtěl bych Vás poprosit o informaci, jak dlouho lze užívat lék combizym...

Combleur collagene

dobrý den.požádala jsem loreal paris o zaslání složení přípravku jménem combleur...

Concor

Dlouhodobě užívám Concor 1.25mg jedenkrát denně.Ovlivňuje tento lék výši PSA?Děkuji...

Concor

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, co hrozilo, jestli tedy něco, když ji v lékárně...

Concor

dobrý den, mám problémy jíst prášky vidím hned to nejhorší co se může stát chci...

Concor 5 a sport

Dobrý den, chci se zeptat zda mohu sportovat (rychlá chůze a běh cca 5-7 km...

Concor combi 5/5mg

Začala jsem se léčit na vysoký krevní tlak před několika měsíci, velmi špatně...

Concor při kojení

Dobrý den, jsem ve 38. týdnu těhotenství. Jsem sledovaná přes rok na kardiologii...

Concor v kombinaci s AS

Dobrý den, necelý rok užívám Concor na snížení frekvence srdečního tepu (1/2...

Concor vs. Nebilet

Dravim Vas, pred asi 2r som zacal brat concor 5 polku tbl. na zaklade 24h holtera....

Condolymata u muze - ockovani

Dobry den,jiz peiblizne rok se mi delaji bradavice na penisu i v okoli penisu....

Condrosulf

Dobrý den, chtěla bych se prosím Vás zeptat na lék Condrosulf. Můj lékař mi...

Condrosulf

Dobrý den, beru Warfarin,Setralin,rytnonorm, mám fibrilaci síní. Mohu brát...

Condrosulf

Dobrý den, chci se zeptat za mou matku-61let. bere Condrosulf 800 v kuse 5...

Condrosulf


Condrosulf a rytmonorm

Užívám rytmonorm 150mg 3x denně a lusopres. Mohu na tyto léky začít užívat...

Condrosulf 800

Dobrý den. mám od Ortopeda CONDROSULF 800, Píše se brát ráno, to mi moc nevyhovuje,...

Condrosulf 800 a další

Dobrý den, jaký je rozdíl condrosulf 8 granule a tablety?? Tablety jsem nemohla...

Condrosulf 800 a kojení

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zdali mohu užívat Condrosulf 800, když kojím....

Condrosulf po operaci

Dobrý den, jsem třetí den propuštěna domů po operaci menisku konktétně ASK...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Azitromycin- chlamydie

Dobrý den, chtěla bych se prosím poradit o problému, dostala jsem od svého gynekologa...

Křupnutí v koleni

Dobrý den, křuplo mi dost hlasitě a hlavně bolestivě v koleni. Bolest ani po...

ZÁNĚT PŘEDKOŽKY

Dobry den , objevili se mi na predkozce takove bolestive prasklinky , a nevim...

Nežádoucí účinky neurolu

Dobrý den, užíval jsem neurol zhruba 3 roky, balení 1.0 mg mi vždy vydrželo...

Mravenčení na pravé straně těla

Dobrý den pane doktore, můj dotaz se týká podivného útlaku - mravenčení, které...

Pach z úst

Dobry den! Chcel by som sa opytat ci je mozne nejak odstranit pach z úst.Moj...

Stahování předkožky u dítěte a jizvičky

Dobrý den, mám prosbu. Mám skoro 4 letého syna a předkožka mu jde skoro celá...

Preventivní prohlídka u gynekologa- co je hrazeno pojištovnou

Dobrý den, proč nejsou preventivní prohlídky u gynekologa proplácené zdr. pojišťovnou....

Otok kotníku po akupuntuře

Dobrý večer, potřeboval bych poradit s menším otokem na noze. V minulosti jsem...

DNA

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,zda se akutní dnavý záchvat může projevit i...

Divný pocit v uších a hlavě

Dobrý den, už delší dobu mám pocit, že něco není v pořádku. Skoro denně mne...

Bolest kolene

Dobrý den, před 3 dny jsem v noci padla v rychlosti na štěrk na kolena. Mám...

Zvýšené CRP a nižší tepová frekvence


Skvrny na patře

Dobrý den. Mému příteli se udělaly na začátku krku na.patře skvrny. Nijak nebolí...

Bolí mě prsa zhruba od třetího dne, co beru antibiotika

Dobrý den, chci se zeptat, bolí mě prsa zhruba od třetího dne, co beru antibiotika...

Trávicí obtíže


Kvasinková infekce u muže

Může se kvasinková infekce u muže projevit nutkáním na močení a pocitem nedomočení?...

Bílé pupínky na varlatech

Dobrý den, Na Varlatech se mi něco jako akné - bílé pupínky - mohl bych se...

Vynechání menstruace při antikoncepci Yosefinne

Dobrý den, beru antikoncepci Yosefinne. Je to moje první antikoncepce a užívám...

Mirzaten

Dobrý den,mám pár dotazů.3 týden užívám Mirzaten 30mg,první týden půlku a pak...

Reklama
Zavřít