Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Fluzak

rikou . 6.7.2016 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěla bych se jen zepat..zjistila jsem,že jsem v 5tt..a beru lék Fluzak..můj dr.má dovolenou,tak jsem zašla Krizovou ambulanci,kde mi předepsali nový lék Setralin,který prý neublíží plodu..bylo mi řečeno,že lék mám začít brát za 5 dní do ukončení Fluzaku..je to správné nebo brzy? Předem děkuji

Odpovídá:

MUDr. Šárka Kolacíová

Specializace: Psychiatrie Pracoviště: TH Klinika, Clinterap

Dobrý den. V krizové ambulanci vám léky nasadili správně. Opravdu by měla být pauza od vysazení vašeho antidepresiva za nové v rámci 5dni.sertralin má nejméně nežádoucích účinků že všech antidepresiv. Gratuluji k těhotenství a držím palce ať je vše v pořádku. Děkuji za váš dotaz a přeji příjemný den.

Související dotazy

Antidepresiva + alkohol?
Dobry den, mam dotaz. Od psychiatra mam predepsany...
Spontánní vysazení antidepresiv
Dobrý den, můj přítel (35 let) bral pravidelně-každé...
Jsem neustále nemocná, lze najít účinnou pomoc?
Dotaz: je mi 41 let.Od dětství mám lupénku, časté infekty...
Ocd
Dobrý den již delší dobu trpím OCD. Mám vtíravé myšlenky,...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Flucloxacillin

Dobrý den, mám Flucloxacillin 500mg 3x denně a antikoncepce Mercilon. Sníží...

Fluconazol

Dobrý den,paní doktorka mi předepsala Fluconazol Aurobindor 150m. Kolik takové...

Fluconazol a antikoncepce

Dobrý den, již několik týdnů užívám antimykotikum Fluconazol 150mg. Chci se...

Fluor

Dobrý den, trápí mě Fluor( bílý výtok), ale bojím se jít s tímto problémem na...

Fluor

Dobrý den, mám jeden malý dotaz...Mám bílý výtok a myslím, že je to mykóza.Musím...

Fluor v zubních pastách

Dobrý den, dočetl jsem se, že vyšší příjem fluoru může škodit mmj. mozku....

Fluoridové tablety

Dobrý den, dostali jsme pro naši 2,5letou dceru fluoridové tablety podávat...

Fluoróza

Dobrý den, je fluoróza čistě kosmetický problém, a nebo má nějaká zdravotní...

Fluoróza a Elmex gel

Dobrý den. Mám na předních zubech mírnou fluorózu, zároveň se mi ale odvápňuje...

Fluoroza x Demineralizace

Dobry den p. dr, na hornich prednich "1" a "2" se mi pred casem objevily bile...

Fobická porucha u dítěte

Dobrý den, prosím Vás o radu. Mám tříletou dceru, která se HODNĚ bojí.Neustále...

Fobická úzkostí porucha z kontaktu z novými lidmi

Dobrý den. Trápí mě situace, kdy se setkám například s novým člověkem nebo celkově...

Fobie

Dobrý den, Vaše poradna mě nabádá k tomu, že je třeba každý rok navštívit gynekologickou...

Fobie

Dobrý den , mám problém se zvládáním své psychiky je mi 26 let od 15 trpím hypochondrii...

Fobie

Dobry den Vybrala jsem si Vás protože máte chytrý obličej tak snad mi vyjdete...

Fobie

Dobrý den, je mi 19 a léčim se 4roky s agorafobii a panikou. Beru pram20mg....

Fobie

Dobrý den, Trpím panickou úzkostí strachu ze smrti. Jednou za dva týdny když...

Fóbie

Dobrý den, mám psychické problémy, ale bojím se s nimi někomu svěřit. Dokáži...

Fóbie

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak mám řešit svoje fóbie. Trpím fóbií z...

Fobie

Dobrý den,můj šestiletý syn od 18m. nesnese oblečení s knoflíky.Postupně přibyli...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Léčba boreliózy


Bolesti břicha v těhotenství


Ekzém

Dobrý den, na prstech a dlaních se mi stále objevují takove suché tecky ktere...

Spánková laboratoř může odhalit příčiny nespavosti

Spánková laboratoř. Toto slovo se v poslední době skloňuje stále častěji. Co...

Dušnost večer

Dobrý večer, ráda bych se na Vás obrátila s prosbou o radu. Mám zjištěný...

Vdechnutí mouchy


Záněty močových cest trápí mnohem častěji ženy

Zánět močových cest je potíž, která trápí mnohem častěji ženy než muže. Jde...

Nelze souložit


Zvětšení uzlin?


Krevní tlak u dítěte

Dobrý den ,mám na Vás dotaz. Kolik je běžná víše tlaku u 3 letého dítěte? Děkuji...

Genetické vyšetření

Genetické vyšetření je soubor lékařských úkonů prováděných k diagnostice...

Sucho v ustech

prosím o radu,mám často sucho v ústech a suchý jazyk,trochu bílý povlaka z krku...

MUDr. Yvona Hocková

Ordinace interního lékaře

Svědění kolem konečníku


Bolestivá bulka v podpaží


Lék Guajacuran

Dobrý den, vážená poradno, v nedávné době jsem se na Vás obrátila s dotazem...

Malé červené svrbivé vyrážky v kruhu

Dobrý den, po návrate z USA, kde som žila 11 rokov sa mi po 1-2 dnoch objavili...

Včasná diagnóza osteopenie může ochránit před vznikem osteoporózy

O tom, že osteoporózou jsou určité skupiny lidí ohroženy více než jiné, se mluví...

Mirena a její negativa?

Dobrý den, omlouvám se,že tento dotaz řeším přes web.,jsem pracovně mino domov,jinak...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×