Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Halucinace

Mozek a nervy Hortenzie . 12.10.2010

Dobrý den, mám velké problémy s psychikou, jsem po porodu a jsem dlouhodobě rozrusena z mého zdr. stavu po autonehode, která se mi zpětně vrací a narusuje mou rovnováhu i rodinný zivot. Můze to být způsobeno po kojení a dalšími hormonálními změnami? Bojim se jit k psychiatrovi, ze na tom muzu být obdobne. dekuji jak mam dale postupovat?

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, určitě navštivte psychiatra!! Je to velmi důležité, nejen pro vás, ale i pro dítě, které je na vás plně závislé a potřebuje maminku v pohodě a jen a jen pro sebe.. Hormonální změny mohou přispět, ovšem spíše ještě stav zhoršovat. Proto, prosím, podívejte se po psychiatrovi ve svém okolí a jednejte! hezký den.

Související dotazy

Halucinace
Dobrý den, moje babička- 91 let- má nyní měsíc náplast...
Halucinace
Dobrý den, můj otec, (je mu 90 let) v poslední době...
Halucinace před spaním
Dobrý den, už druhý den v týdnu jsem měl halucinace...
Oční halucinace
Prosím o radu, můj manžel má oční halucinace vidí před...
Halucinace nebo optický trik?
Dobrý den, chtěla jsem se na něco zeptat. Už asi rok...
Mám divné sny a halucinace
Dobrý den,už cca.4 měsíce mám divné sny,sny tak živé...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HAK v graviditě


Hákovitě prověšený žaludek

Dobrý den, chtěl bych se zeptat co znamená a jak se lečí hákovitě prověšený...

Hakovite zahnuta deloha

Dobry vecer. Po nekolika letech jsem zmenila gynekologa a pred par dny na vstupni...

Halitóza

Dobrý den, mívám často problém s halitózou, hlavně ráno a to i po vyčištění...

Hallerwordenova-Spatzova nemoc

Dobrý den, jeden můj známý má diagnostikovanou Hallerwordenovu Spatzovu nemoc....

Hallux

Dobrý deň, keď si chcem dať "odstrániť" hallux, môžu to urobiť súčasne na obidvoch...

HALLUX RIGIDUS

Dobrý den , lékař mi diagnostikoval hallus semirhigidus, podle rentgenu mám...

Hallux rigidus

Dobrý den. Lékaři mně diagnostikovali hallux rigidus v pokročilém stadiu. Navrhují...

Hallux valgus

dobry den chtela bych se zeptat ohledne palce u leve nohy neboli mne ale mam...

Hallux valgus

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či je potrebné maťř vyýmenný lístok od praktického...

Halucinace

Dobrý den, můj otec, (je mu 90 let) v poslední době byl apaticky, nejevil moc...

Halucinace

Dobrý den, moje babička- 91 let- má nyní měsíc náplast na bolesti Durogesic...

Halucinace a bludy

Dobrý den. Pervitin beru vlastně bral jsem necelých 6 let ve značné míře. Mám...

Halucinace nebo optický trik?

Dobrý den, chtěla jsem se na něco zeptat. Už asi rok nebo dva mívám stejný problém....

Halucinace před spaním

Dobrý den, už druhý den v týdnu jsem měl halucinace před spaním vlnilo...

Halucinace při probouzení

Dobrý den, velmi prosím o radu. Občas se mi stává, že se v noci probudím a vidím...

Halucinace, vidím co není.

Dobrý den, mám živé sny. Většinou vidím nějaký stín, nebo na mě padá stěna....

Halux

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaká je šance, že se po užívání ortézy na halux...

Haluxy

Dobrý den, mám dotaz na haluxy, trápí mě spoustu let, operaci odkládám a zatím...

Hamiltonův hmat

Dobrý den, chtěla bych se vás zeptat, kdy se může provádět Hamiltonův hmat....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Jakým způsobem se dá snížit hladina cukru v krvi

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaká je normální hladina cukru v krvi? Mám...

Riziko vzniku závislosti na nikotinu klesá s přibývajícím věkem

Není jistě žádným překvapením, že se s kouřením cigaret začíná v čím dál mladším...

Kamene v prostate

Doplním zodpovedaný dotaz Budem mať 66 rokov a behom mesiaca trikrát po sebe...

Když za kopřivku může mechanický tlak

Tahle nepříjemná potíž nastává obvykle po kontaktu s nějakým alergenem, po štípnutí...

Pupínky na končetinách

Dobrý den, má 4letá dcera má pupínky, některé jsou drobné červenoučké a mezitím...

Stejně jako život i očkování má svá rizika. Výhody však převažují

O očkování se vášnivě diskutuje na celém světě. Když o vakcinaci hovoří lékaři,...

Zachovat srdce v klidu se vyplatí – držíte si tak diabetes od těla

Zrychlená tepová frekvence v klidovém stavu a onemocnění srdce a cév spolu souvisejí....

MUDr. Marie Růžičková

Praktický lékař pro dospělé

Bolest zad

Dobrý den, bolí mě bederní část zad. Bolest se hodně zmírnila, ale stále přetrvává....

Bolesti zubů


Otitis media u syna

Dobry den. Mam dotaz ohledne meho syna (5,5let). Do cca 4 let byl zdrav, jednou...

Tlak na pravém oku

Dobrý den. Je mi 16 let a občas pociťují tíhu či tlak na pravém oku, občas...

Mononukleóza


MUDr. Helena Holá

Ordinace praktického lékaře pro děti

MUDr. František Mudra

Praktický zubní lékař

STD - sexuálně přenosné nemoci

Sexuálně přenosné nemoci se šíří nějakou formou sexuální aktivity. Některé z...

Špatné dýchání,bolesti hrudi,prudké zvýšení tlaku,úzkost

špatně se mi dýchá,někdy ani nemám pocit že bych se musel nadechnout,potom mě...

Rentgen pat


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×