Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

HIV

Martin . 9.2.2014 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěl bych se zaptat, jaké je rizko nákazy HIV a zda doporučujete abych si došel za čas na testy, pokud nedošlo k pohlavnímu styku s dívkou, ale svým penisem jsem dráždil zevnějšku její pochvu a došlo ke kontatku s poševním sekretem. Žádnou viditelnou ranku nebo podobně, jsem na penise neměl. Děkuji Vám za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

Riziko infekce je asi spíše teoretické, ale pokud šlo o náhodný rizikový styk, pak testy doporučuji.

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
HIV
Dobry den, tyden po rizikovem nechranenem sexu (I oralnimu)...
HIV
Dobrý den, Chtěla jsem se Vás zeptat, jak je velká...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Histologie po konizaci


HISTOLOGIE po zamlklém těhotenství

Dobry den, Jsem necelé 3 tydny po revizi dělohy ( zamlkle tehu v 5+3 tt),...

Histologie pozitivní


Histologie uzliny


Histologie znaménka - pozitivní


Histologie-Naevus


Histologie-Naevus


Histologie, apendix


Hisutismus - Nadměrné ochlupení


HIT


Hiv


Hiv


HIV


HIV


Hiv


HIV


HIV


HIV


HIV


HIV


Naposledy přečtené dotazy z poradny

E-coli v pochvě,pupínky na žaludu

Dobrý den prosím o radu. Přítel má už delší dobu cca. 6 měsíců červené pupínky...

Mám tupozrakost

Dobrý den dělám řidiče z povolání 25 let mám tupozrakost do této doby jsem neměl...

Porucha erekce

Dobrý den, mám dotaz ohledně poruchy erekce. V kombinací s psychickými problémy...

Dotaz

CEA .........................204,4 CA 19-9....................>12000,0

Bolest hlavy a zívání při cvičení

Bolest hlavy a ZÍVÁNÍ Zdravím cvičím se zátěží a asi před rokem mě při dřepech...

Stále stažený močový svěrač.

Dobrý den. Je mi 56 let a asi před rokem jsem s bolestí v podbřišku,stálým nucením...

Pupínky kolem žaludu

Dobrý den, je mi 17 let a jen na téhle části žaludu se mi udělali pupínky není...

Výrustek na vnitrní straně malíčku nohy

Dobrý den, rad by jsem se zeptal; na vnitní straně levé nohy se my tvoří výrustek...

Růst penisu


Očkování VHA + tyfus a reakce LU

Dobrý den, pred 20dny jsem byl ockovany proti zloutence A a brisnimu tyfu zaroven,vakciny...

Zrádné jehly: Co dělat při poranění?

Pokud jsou ve správných rukou, zachraňují životy. Kvůli narkomanům a většímu...

Plané neštovice rekonvalescence


Hypertenze

Dobrý den, je mi 22 let a poslední rok si všímám, silnějšího bušení srdce než...

Alkohol, marihuana

dobrej tady piotr ja sem nemyslel mihat alkohol s marihuanom ale jak byh misco...

Polyp v děloze

Dobrý den p.doktorko, dnes mi byl zjištěn polyp na děloze 1 cm,nikdy jsem neměla...

Lichen sclerosus - na které pracoviště se obrátit s léčbou?

Dobry den, je mi 62 let a pred 3 roky mi byl diagnostikovan lichen sclerosus....

Dilatace kalicho-pánvičkového systému u plodu

Dobrý den, dnes na II.screeningu ve 22 tt bylo u miminka (holčička) zjištěna...

Zánět slepého střeva


Astigmatismus, myopie a posilování

Dobrý den, je mi 19 let a trpím astigmatismem, myopií, s dvanácti dioptriemi....

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×