Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

HIV

AIDS a HIV Tomas 4.10.2017

Dobrý den. Nedavno jsem mel chraneny sex se zeneou kterou jsem neznal, az na oralni sex, ten jsem mel nechraneny jen ona me.. asi za tri dny se mi udelal opar na rtu ,(libali jsme se) je mozne ze je to priznak HIV. uz je to tri tydny zatím nemam teplotu ale dnes rano se citim trochu malatne tak proto pisu. Prosim o radu..

Odpovídá lékař:

MUDr. Kateřina Kovaříková

Specializace: Praktické lékařství Pracoviště: Vamed-Mediterra

Dobrý den,
inkubační doba u této infekce je 2-6 týdnů. První projevy vypadají jako příznaky chřipkového onemocnění. Pokud máte opar, je možné, že jste se nakazil virem Herspes simplex.
Jistotu Vám přinese vyšetření protilátek. Je možné i anonymně.
S pozdravem

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
HIV?
Chtěl bych se vás zeptat , měl jsem nechráněný styk.Na...
HIV
Dobry den, tyden po rizikovem nechranenem sexu (I oralnimu)...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hiv

Dobry den.moc prosim mam posledni dobou strach ze mam hiv.pred tremi mesici...

HIV

Dobry den, mohou po dvou letech od potencionalni nakazy hiv nebo pohl.nemoci...

HIV


HIV

Dobrý den, je možné, abych 4 -5 týdnů po rizikovém styku začal (teď v červnu)...

HIV

Dobrý den, mám obrovský strach z nákazy HIV před 14 dny jsem byla na testu vyšel...

Hiv

Dobry den, chci se zeptat zda muzu byt ohrozen virem Hiv... Mel jsem pred rokem...

Hiv


HIV

Dobrý den, budu dělat seminární práci na HIV, a tudíž se chci optat, jestli...

Hiv

Dobry den. 13. 12.2015 jsem me ryzikovy pohlavni styk, tyden na to jsem zasel...

Hiv

Dobry den..budu mluvit na rovinu at co nejlepe vystihnu svoji situaci. Pred...

HIV


HIV


HIV

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli HIV přenáší pouze nakažená osoba? a...

HIV

Dobrý den,zhruba před 2 měsíci se mi objevila v oblasti ustí moč trubice drobna...

HIV

Pro MUDr.Horakovou Jeste mam posledni. Asi opet prehnanydotaz. Kdyz si zkousim...

HIV

Dobrý den, nechal jsem se testovat na HIV virus po více jak 3 týdnech po nechráněném...

HIV

Dobry den, prosim vas čital som že riziko prenosu HIV z nakazeneho muža na ženu...

HIV


HIV

Dobry den.chcem sa opitat?pred 5 tyzdnamy som mal nechraneni pohlavny aj oralny...

HIV

Dobrý den,chtěl bych se jen informovat,jest-li je možné poznat virovou nákazu...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pupínek na stydkém pysku


Průjem a krev ve stolici u dítěte

Dobrý den, chtěl bych se zeptat mám rok a půl starého syna a sva dny má průjem,...

Kouření ráno před odběre krve

Dobrý den, jsem kuřačka (cca 10 denně) a byl mi zjištěn vysoký cholesterol (přes...

Otok penisu pod předkožkou

Dobry den, chcel by som sa opytat ze preco mam taky opuch pod zaludom? Bol som...

Zvětšené mízní uzliny v tříslu a riziko rakoviny


Po jaké době si můžu alespoň umít hlavu a vlasy od krve?

Dobrý den, měl bych trošku zvláštní dotaz... Před spaním jsem něco zvedal ze...

Podezření na protržený bubínek

: Dobrý den. Při čištění ucha vatovou tyčinkou se mi to smeklo a zajela si hluboko,...

Pohmoždění varlat

Dobrý den, hned na úvod prosím o co možná nejrychlejší odpověď... již delší...

Bolest v nadbřišku

Dobrý den. V poslední dobou mě trápí chvilková bolest (dostavuje se tak 2x do...

Svědění konečníku a zevního genitálu

Dobry den,jiz 14 dni me trapi svedeni konecniku a povrchu zenskych organu.vysetreni...

Opožděná menstruace


Ošetření mrtvého zubu

Dobrý den. Chtěla bych poradit ohledně zubu, jde o čtyřku dole vlevo. Zub byl...

Poškození vazů v koleni

Dobry den,moc prosim o odpoved.10.3.2017 jsem spadla na lyzich,slysela jsem...

Zilka penis

Dobry den, nedavno se mi objevila jak kdyby natelka zilka pod zaludem.Mam se...

Dlouhodobé ranní nevolnosti

Dobrý den, už víc jak měsíc mi je po probuzení špatně od žaludku. Jde mi vzduch...

Tlak na hrudi od hrudní páteře


Pocit na zvracení po cigaretě

Dobry den,mam takovy zvlastni problem. Jsem kurak a je to par dni co jsem se...

Afty a strach z přenosu na novorozence

: Dobry den, jsem dva tydny po porodu a behem odpoledne jsem zjistila, ze mam...

Suchá pokožka hlavy, strupy


Po probuzení

Prosím, o co se jedná?: téměř denně po probuzení (ne úplně každý den, ale tak...

Reklama
Zavřít