Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

HIV?

Pohlavní nemoci Pavel 3.7.2017 redakce uLékaře

Chtěl bych se vás zeptat , měl jsem nechráněný styk.Na druhy den se u mě objevily bolesti břicha ,nevolnost,poceni a svedeni kůže po celém tele .Mohou to byt příznaky nakaženi HIV . Děkuji za odpověď

Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Bačová


Pavle, určitě ne, takto se HIV neprojevuje a už vůbec ne po pouhém jednom dni. Nechráněnému pohlavnímu styku se ale raději pro příště vyhněte. S pozdravem MUDr. Barbora Bačová

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
HIV
Dobry den, tyden po rizikovem nechranenem sexu (I oralnimu)...
HIV
Dobrý den, Chtěla jsem se Vás zeptat, jak je velká...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HIV, kapavka


HIV, kožní příznaky


HIV, přenos orálním sexem z ženy na muže


HIV, přenos orálním sexem z ženy na muže (pasivní felace)


HIV, sexuálně přenosné nemoci

Dobry den, Pred 18 dnami som stimuloval prstami zenu (ktora mohla byt HIV...

HIV, SYFILIS


Hiv, syfilis, ..?


HIV, Syfilis,chlamidie


HIV, test


HIV,infekce


HIV?


HIV?


HIV?

Dobrý den, měl jsem orální sex s jednou mladou slečnou. Celkem 3x. 10.5., 13.6....

HIV?


HIV?

Dobrý den, mám strach z hiv. Riziko nákazy mohlo být s nakaženou ženou 13.11.17...

HIV?


HIV?

Dobrý den, v pondělí jsem měl nechráněný sex. Jednalo se pouze o orální sex...

HIV?

Dobrý den, Chtěla bych se Vás zeptat na pár otázek ohledně testů na HIV. Dne...

Hiv?

Dobrý den, před měsícem jsem měla rizikový asi 30 vteřinový styk. Od té doby...

HIV?

Dobrý den paní doktorko, můj dotaz může znít úzkostlivě ale je pravda že na...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Nadměrné ochlupení u ženy

Dobry den, Mam na Vas velice osobni dotaz. Zkusim se to vzit trosku hloubeji,...

Silné olesti hlavy

Dobrý den, mám na Vás dotaz. Prosím mám opravdu silné bolesti hlavy, hlava se...

Opožděná menstruace

Dobrý den, omlouvám se za možný hloupý dotaz. Beru pravidelně antikoncepci Minisyston....

Červi ve stolici - riziko u malého miminka

dobrý den ukazal se mi ve stolici malinky bylí červík. Mám dvou a pul měsíční...

Psoriatická artritida a zvýšená teplota

Dobrý den.Chtěla jsem se zeptat,jestli u Psoriaticke artritidy můžu mít stále...

Hnis

ako som spominala citim hnis po extrakcii zubu je to uz vyse tyzden po extrakcii...

Návaly po odebrání dělohy

Dobrý den, je 47 let, letos v dubnu mi byla pro myomy a cysty odebrána děloha...

Problém je ten, že při delší chůzi (cca 50 - 100 m) mne chytají křeče u levé nohy (nejdříve lýtko a pak stehno).

Dobrý den, asi před 3 týdny mne z ničeho nic začalo bolet levé tříslo (v horní...

Kožní vyráška

Dobrý den, již asi 5-6 týdnem mě trápí svědění celého těla už nevím co stím....

Zánět žaludku

Dobry den, pred rokem jsem prodelala zanet zaludku, delana gastroskopie, po...

Bolest v pravém podbříšku vystřelující do zad a pravé nohy

Dobrý den, má dcera trpí už více jak 3/4 roku stále se opakující bolestí v pravém...

Bolest hlavy

dobrý den nedávno jsem měla opakovaně migrénu s aurou od té doby mám tlak v...

Bulka na varleti

Dobrý den, dnes jsem si na pravém varleti nahmatal nějaký malý pupínek. Nejde...

Resekce jater

Dobrý den, chtěla bych se prosím zeptat ohledně diety co se týká jater..prodělala...

Infarkt očního nervu


Rakovina v bulce na koleni

dobrý den muj tatka mel bouli na koleni kterou mu vyoperovali ale po tet bylo...

Abscesy v tříslech


Výplach ucha

Dobrý den, chtěla bych jít na výplach ucha, ale na druhou stranu jsem strašná...

Deprese

Dobrý den, obracím se na vás s dotazem. Již 2x v životě jsem musela brát sertralin....

Bolí mně kontník na vnější straně

Dobrý den. Před asi 5ti měsíci jsem špatně došlápla na levou nohu a od té doby...

Inzerce
×