Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

HIV?

Pohlavní nemoci Pavel 3.7.2017 redakce uLékaře

Chtěl bych se vás zeptat , měl jsem nechráněný styk.Na druhy den se u mě objevily bolesti břicha ,nevolnost,poceni a svedeni kůže po celém tele .Mohou to byt příznaky nakaženi HIV . Děkuji za odpověď

Odpovídá:

MUDr. Barbora Bačová


Pavle, určitě ne, takto se HIV neprojevuje a už vůbec ne po pouhém jednom dni. Nechráněnému pohlavnímu styku se ale raději pro příště vyhněte. S pozdravem MUDr. Barbora Bačová

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobrý den,před 2.tydny se mi udělaly červené fleky...
HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se mohou objevit...
HIV?
Dobry den, mohou ty trvajici obtize ( neustale extremni...
HIV
Dobry den, tyden po rizikovem nechranenem sexu (I oralnimu)...
HIV
Dobrý den, Chtěla jsem se Vás zeptat, jak je velká...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HIV, kapavka


HIV, kožní příznaky


HIV, přenos orálním sexem z ženy na muže


HIV, přenos orálním sexem z ženy na muže (pasivní felace)


HIV, sexuálně přenosné nemoci

Dobry den, Pred 18 dnami som stimuloval prstami zenu (ktora mohla byt HIV...

HIV, SYFILIS


Hiv, syfilis, ..?


HIV, Syfilis,chlamidie


HIV, test


HIV,infekce


HIV?


HIV?


HIV?

Dobrý den, měl jsem orální sex s jednou mladou slečnou. Celkem 3x. 10.5., 13.6....

HIV?


HIV?

Dobrý den, mám strach z hiv. Riziko nákazy mohlo být s nakaženou ženou 13.11.17...

HIV?


HIV?

Dobrý den, v pondělí jsem měl nechráněný sex. Jednalo se pouze o orální sex...

HIV?

Dobrý den, Chtěla bych se Vás zeptat na pár otázek ohledně testů na HIV. Dne...

Hiv?

Dobrý den, před měsícem jsem měla rizikový asi 30 vteřinový styk. Od té doby...

HIV?

Dobrý den paní doktorko, můj dotaz může znít úzkostlivě ale je pravda že na...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Tik v oku

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat...mám již přes týden tik v pravém oku a je...

Zalehlé ucho

Dobrý den, zaléhá mi levé ucho, někdy z ničeho nic, jindy při cvičení, nepomáhá...

Vitamín D

Dobrý deň Mám 9,73 ug/l vitamín D. Zistili mi to pri krvných testoch. Je...

Výtok z penisu při vzrušení


Prodělaná mononukleoza, vyšší ASLO

Při nedávném vyšetření krve jsem si všimla, že na lístku, který jsem měla odevzdat...

Zvýšený bilirubin

Dobrý den mám zýšený bilitubin 20,0,ALT 1,61,GHT 3,49,LDL cholest.3,67,NON.HDL...

Zalehlé ucho v těhotenství

Dobrý den,jsem těhotná a přes měsíc jsem měla silnou rýmu, zánět vedlejších...

Pocit prázdného žaludku

Dobrý den, měl bych dotaz. Poslední dobou mám někdy pocit prázdného až propadlého...

Zpoždění menstruace 4 dny

Dobrý den, chtěla bych se na něco zeptat. Byla jsem nemocná měla jsem angínu...

E. Coli a léčba vaginálními čípky

Dobrý den, prosím o radu. Dnes jsem byla u sveho gynekologa pro vysledky z...

Jak odhalit proběhlý infarkt

Dobrý den, ráda bych se zeptala jestli je možné během běžného vyšetření u...

Když o něco jde, začnu couvat

Dobrý den. Vždy, když mi v životě o něco jde, a především asi o navázání partnerského...

Tlak v žaludku

Dobrý večer,měla bych dotaz.jiz týden cítím jakoby tlak v žaludku.neni to nijak...

Tři týdny trvající chřipka, přetrvávající kašel

Pane doktore, jak je to mežné že praktik nedokázal za 3 týdny vyléčit chřipku. Užívali...

Aknenormin

Mám otázku. Beru Aknenormin skoro 2 týdny a potřebuji vědět, jestli si můžu...

Vertigo

Velmi se mi točí hlava. Chodil jsem na masáže krku, pak jsem dostal léky a 2...

Snížení tlaku, riziko kolapsu po lécích

Dobrý den chtěla jsem se zeptat dostala jsem Secatoxin forte na zpevnění dělohy...

Když nedostávám menstruaci

Ahoj, je mi 14 let a už přes 2 měsíce nedostavam menstruaci ani nejsem tělotná...

Náhlý výpadek paměti

Dobrý den, Mám dotaz ohledně náhlého výpadku paměti, dovolte mi abych co nejpřesněji...

Xanax na nervozitu - závislost?

Dobrý den, měla jsem poslední dva roky velice náročné životní období. Nyní...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×