Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

HIV, SYFILIS

Pavel . 17.6.2014

Dobrý den, je možné, aby se muž nakazil od ženy HIV nebo syfilis v případě, že měl pouze orální styk ( žena muži) včetně výstřiku do úst? Je to už 7 týdnů od styku, neměl jsem ani vřed, ani výtok, ani zvýšenou teplotu nebo zduřené uzliny, ale několikrát denně mě bolí břicho nebo podbřišek. Může to být příznak nějaké pohlavní nemoci? Děkuji.

Odpovídá:

MUDr. Silvie Rafčíková MBA

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Centrum estetické medicíny

dobrý večer, odpověď zní ano , nakazit se můžete oběma chorobama, na druhé straně ale Vaše příznaky jsou netypické pro pohlavní onemocnění, nicméně můžete se nechat vyšetřit u venerologa. s pozdravem

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
Syfilis?
Chci se zeptat, na zadku a ze predu se mi delaji takove...
Syfilis
Dobrý den, prosím o odpověď ohledně krevních testů...
Syfilis?
Syfilis Dobrý den,zhruba před měsícem jsem měla nechraneny...
Syfilis
Dobrý den, prosím Vás může se stát, že bych přehlédla...
HIV
Dobry den, 4. dubna jsem mela prvni nechraneni sex...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HIV-infekčnost

Dobrý den, mám dotaz ohledně infekčnosti HIV. Pokud by se mi na malou, ale čerstvou...

HIV, Lichen Scerosus et atrohicus


HIV, hepatitida, špinavý zubní kartáček

Dobrý den, na vysokoškolských kolejích v umývárnách jsem omylem upustil na...

Hiv, jit na test?

Dobrý den, mám dotaz. Už je to asi rok a půl co jsem měl nechráněný pohlavní...

HIV, kandidosa


HIV, kapavka


HIV, kožní příznaky


HIV, přenos orálním sexem z ženy na muže


HIV, přenos orálním sexem z ženy na muže (pasivní felace)


HIV, sexuálně přenosné nemoci

Dobry den, Pred 18 dnami som stimuloval prstami zenu (ktora mohla byt HIV...

Hiv, syfilis, ..?


HIV, Syfilis,chlamidie


HIV, test


HIV,infekce


HIV?


HIV?


HIV?

Dobrý den, měl jsem orální sex s jednou mladou slečnou. Celkem 3x. 10.5., 13.6....

HIV?


HIV?


HIV?

Dobrý den, v pondělí jsem měl nechráněný sex. Jednalo se pouze o orální sex...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Dobrý den,mám 20 měsíční ...


Boule na hlavě


Vyrážka na penise


Bolest zápěstí


MUDr. Hana Černá

Gynekologická ordinace

Místo po vytrženém zubu


Hojivé stříbro uzavírá rány


MUDr. Robert Maxa

Stomatologická ordinace

MUDr. Milan Kasal

Ordinace PL pro dospělé

ANTIBIOTIKA A MARIHUANA


Akutní bolest zad, parestezie, diskopatie, útlak neurologických struktur


Vyrážka na hřbetu ruky


Praskliny na předkožce - kožní, nebo pohlavní nemoc?


MUDr. Romana Zlesáková

Ordinace PL pro dospělé

Dobrý den,


Trápí vás akné? Pleť vyčistí homeopatika!


Magnetická rezonance


Antibiotika OSPEN, délka užívání a nežádoucí účinky


Bolest v pravém podžebří


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×