Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

HIV, test

Sex DOTAZZ 11.7.2010

Dobrý den,
Mám dva dotazy: 1) Mohu jít na HIV test bez zřejmého důvodu ( např. rizikového chování), tedy pouze prevenčné?
2) Jaké je riziko přenosu viru z jídla, na němž mohla utkvět troška krve z rány staré několik minut či hodin?

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

dobrý den, Dotazze!
1 - HIV testy jsou dostupné bez udání důvodu a dokonce i anonymně
2 - zcela minimální. I kdzž je to teoreticky možné, v praxi se virus přenáší cestami s největtším rizikem : nechráněným sexem a sdílením nitrožilních stříkaček.

Související dotazy

Darování plasmy a test na HIV
Dobrý den, mám dvě otázky. 1) Je možné při dlouhodobém...
HIV a testy
Dobrý den mám prozbu po nechranenem pohlavnim styku...
Slinná test na HIV
Zdravím, Mám dotaz ohledně slinných testů na HIV ORAQUICK....
Testy na HIV - spolehlivost
Dobrý den ,byl jsem na testech na HIV , 12 týdnů a...
Test na HIV
Dobrý den, bohužel jsem se na základě 3 stěrů od urologa...
Test na HIV
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, když lékař pošle...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hiv, jit na test?

Dobrý den, mám dotaz. Už je to asi rok a půl co jsem měl nechráněný pohlavní...

HIV, kandidosa


HIV, kapavka


HIV, kožní příznaky


HIV, přenos orálním sexem z ženy na muže


HIV, přenos orálním sexem z ženy na muže (pasivní felace)


HIV, sexuálně přenosné nemoci

Dobry den, Pred 18 dnami som stimuloval prstami zenu (ktora mohla byt HIV...

HIV, SYFILIS


Hiv, syfilis, ..?


HIV, Syfilis,chlamidie


HIV,infekce


HIV?


HIV?


HIV?

Dobrý den, měl jsem orální sex s jednou mladou slečnou. Celkem 3x. 10.5., 13.6....

HIV?


HIV?

Dobrý den, mám strach z hiv. Riziko nákazy mohlo být s nakaženou ženou 13.11.17...

HIV?


HIV?

Dobrý den, v pondělí jsem měl nechráněný sex. Jednalo se pouze o orální sex...

HIV?

Dobrý den, Chtěla bych se Vás zeptat na pár otázek ohledně testů na HIV. Dne...

Hiv?

Dobrý den, před měsícem jsem měla rizikový asi 30 vteřinový styk. Od té doby...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Dřívější menstruace při antikoncepci


Rakovina slinivky a radioterapie

Dobrý den,mám rakovinu na slinivce a jater a mám za sebou 8x chemoterapii.Čeká...

Sešitá šlacha a brnění prstu

Dobrý den, před 14 dny jsem se pořezal na prostředníčku. Na chirurgii mi sešili...

Závratě

Prosím o radu před týdnem jsem byla odvezena do nemocnice měla jsem závratě...

Hemeroid

Dobry den mam zisteny trombotizovany hemeroid je velky s vychadza mi iba ked...

Bulka v dásni nad zubní korunkou

Dobrý den, Nedávno jsem byla na čepu a zubní korunce. Před tímto zákrokem...

Lipomy

Dobry den.Jiz mnoho let mam tzv.lipomy po tele,nejvice na stehnech,ale s temi...

Streptokok v krku


HIV, Syfilis,chlamidie


Tlak v levém podžebří

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať za moju mamu. Volá sa Jozefína , má 82 rokov...

Stav po operaci tříselné kýly

Dobrý den, dnes je to přesně 3 týdny co jsem podstoupil laparoskopickou operaci...

Bolesti v kříži, podbřišku a kyčlích

Dobry den.Jiz čtvrtým rokem mám bolesti v kříži,podbřišku a kyclich.Nekdy je...

Herpetická infekce oka

Dobrý den, v listopadu 2016 mi byl diagnostikovaný pásový opar na čele, a v...

Plané neštovice rekonvalescence


Bolest hlavy po fyzické námaze

Dobrý den pane doktore, každé ráno chodím běhat(tak na půl hodiny), a když...

Trichomoniáza

dobry den, mam dotaz, da se trichomoniaza prenest analnim sexem? nebo pouze...

Bolest žeber


Hodnota PSA


Svrab u lidí a ušní svrab u kočky

Dobrý den, dnes nám byl s přítelkyní diagnostikován u kožní lékařky svrab. Meli...

Chvění v podbřišku

Dobrý den, mám neustále asi 2 měsíce chvění v podbřišku. Nemám žádné jiné bolesti...