Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

HIV, test

Sex DOTAZZ . 11.7.2010 redakce uLékaře

Dobrý den, Mám dva dotazy: 1) Mohu jít na HIV test bez zřejmého důvodu ( např. rizikového chování), tedy pouze prevenčné? 2) Jaké je riziko přenosu viru z jídla, na němž mohla utkvět troška krve z rány staré několik minut či hodin?

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

dobrý den, Dotazze! 1 - HIV testy jsou dostupné bez udání důvodu a dokonce i anonymně 2 - zcela minimální. I kdzž je to teoreticky možné, v praxi se virus přenáší cestami s největtším rizikem : nechráněným sexem a sdílením nitrožilních stříkaček.

Související dotazy

Darování plasmy a test na HIV
Dobrý den, mám dvě otázky. 1) Je možné při dlouhodobém...
HIV a testy
Dobrý den mám prozbu po nechranenem pohlavnim styku...
HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
HIV
Dobry den, 4. dubna jsem mela prvni nechraneni sex...
Krevní testy na pohlavní choroby
Dobrý den, měl jsem nechráněný pohlavní styk s partnerkou...
Test na hiv
Dobry den, byla jsem po 3 mesicich a 4 dnech na testech...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hiv, jit na test?

Dobrý den, mám dotaz. Už je to asi rok a půl co jsem měl nechráněný pohlavní...

HIV, kandidosa


HIV, kapavka


HIV, kožní příznaky


HIV, přenos orálním sexem z ženy na muže


HIV, přenos orálním sexem z ženy na muže (pasivní felace)


HIV, sexuálně přenosné nemoci

Dobry den, Pred 18 dnami som stimuloval prstami zenu (ktora mohla byt HIV...

HIV, SYFILIS


Hiv, syfilis, ..?


HIV, Syfilis,chlamidie


HIV,infekce


HIV?


HIV?


HIV?

Dobrý den, měl jsem orální sex s jednou mladou slečnou. Celkem 3x. 10.5., 13.6....

HIV?


HIV?


HIV?

Dobrý den, v pondělí jsem měl nechráněný sex. Jednalo se pouze o orální sex...

HIV?

Dobrý den, Chtěla bych se Vás zeptat na pár otázek ohledně testů na HIV. Dne...

Hiv?

Dobrý den, před měsícem jsem měla rizikový asi 30 vteřinový styk. Od té doby...

HIV?

Dobrý den paní doktorko, můj dotaz může znít úzkostlivě ale je pravda že na...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Masturbace

Dobrý den, mojí dceři je 14 let když leží třeba na posteli na břiše a hýbe zadkem...

Výhřez ploténky a sekvestr (úlomek) ploténky

Přeji dobrý den, obracím se na Vás ohledně rady. 23.10.2012 po vyšetření na...

MUDr. Marie Cupalová

Ordinace PL pro děti a dorost

Genetické vyšetření

Genetické vyšetření je soubor lékařských úkonů prováděných k diagnostice...

Kůže a tlak

Dobrý den, mám takový problém, už přes dva měsíce mě pálí nohy, vypadaly mi...

Výrůstek v krku

Dobrý den, bojevila jsem si v krku za madlí výrůstek velikosti malé fazolky....

MUDr. Milena Králová

Odborný lékař kožní

Vyrážka

Už pomerne dlho (2mesiace) mam vyrážku po nej sa spravila dalšia a dnes ďalšia...

Odkvapkávanie do trenok

Dobrý deň. Chcem ss opýtať: je normálne keď po vymočení nejaká tá kvapka spadne...

Afty horního patra

Dobrý den, přítelkyni se v ústech objevily pravděpodobně afty na horním patře....

Popis rtg

Dobrý den dnes jsem byla na rentgenu pánve a páteře a byla mi nalezena : naznačena...

Nepodceňujte pokousání, může vám jít o život!

Ne všichni si dostatečně uvědomují, jak může být tento typ poranění nebezpečný....

Tetování

Dobrý den.Mám měsíc staré tetování, a tam kde je červená barva tak je to takové...

Nárůst tepové frekvence při sportu

Dobrý den, jezdím etapové závody na kole a celoročně sportuji kolem 25 - 40...

Změna hormonální antikoncepce

Antikoncepce Dobrý den, od 17 let beru HA a před pul rokem jsem měnila...

Prirozeni

Dobrý den chtěl bych se zeptat na zaladu a na předkozce a u uzdicky jse mi objevili...

Tvrdý pupínek zevnitř stehna

Dobrý den, vytvořil se mi tvrdý pupínek zevnitř stehna. Má malou stopku na který...

Bolesti kolena po artroskopii

Dobrý den, v únoru 2010 jsem upadla na koleno, nejdříve jsem měla ortézu téměř...

Bolest žaludku


Obtížné přetažení předkožky

Dobrý den, Mám takový choulostivý problém. Začalo to asi před měsícem, kdy...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×