Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Hiv, jit na test?

Infekce Marek . 3.12.2012

Dobrý den, mám dotaz. Už je to asi rok a půl co jsem měl nechráněný pohlavní styk s holkou, o které toho moc nevim. Byl to můj první pohlavní styk a také velmi krátký. Vím, že měla více partnerů. Do dnešní doby jsem neměl žádné zdravotní potíže. Hodně sportuju a celkově jsem velmi zdravý. Je možné, že jsem nakažený? Mám jít na test HIV?

Odpovídá:

MUDr. Jana Moravcová


Pokud chcete mít opravdu jistotu, test na HIV si nechte udělat. I když je člověk "zdravý" a bez obtíží, může být virem HIV nakažen. Testy se provádějí na hygienických stanicích nebo na infekčních odděleních.

Související dotazy

HIV
Dobrý deň, dal som si spraviť vyšetrenie HIV a ostatných...
Test hiv
Dobry den, chci se zeptat, kdy jit na test hiv, kdyz...
Test hiv
Paní doktorko, děkuji moc za odpověď. To, že zevní...
Marihuana a krevní testy
Dobrý den. Pul roku kourim marihuanu.A za 2 tydny...
HIV
Dobry den, 4. dubna jsem mela prvni nechraneni sex...
Krevní testy na pohlavní choroby
Dobrý den, měl jsem nechráněný pohlavní styk s partnerkou...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hiv z odberoveho pera

Dobry den,jen se chci uklidnit a proto prosim o radu. Na zacatku srpna jsem...

Hiv z odberoveho pera

Dobry den,jen se chci uklidnit a proto prosim o radu. Na zacatku srpna jsem odberovym...

HIV zameneno se zanetem ledvin

V rijnu a listopadu 2013 jsem mela s nekolika lidmi rizikovy sex. Na konci listopadu...

HIV zameneno se zanetem ledvin

V rijnu a listopadu 2013 jsem mela s nekolika lidmi rizikovy sex. Na konci listopadu...

HIV ze zaschlé krve

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. S kolegyněmi třídíme poštu a stalo se nám,...

HIV- odběr krve

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jestli jde zjistit HIV z odběru krve , které...

Hiv-imunita

dobry den vazeny pane doktore, mam na vas prosbu uz nekolik mesicu po nechranenem...

HIV-infekčnost

Dobrý den, mám dotaz ohledně infekčnosti HIV. Pokud by se mi na malou, ale čerstvou...

HIV, Lichen Scerosus et atrohicus


HIV, hepatitida, špinavý zubní kartáček

Dobrý den, na vysokoškolských kolejích v umývárnách jsem omylem upustil na...

HIV, kandidosa


HIV, kapavka


HIV, kožní příznaky


HIV, přenos orálním sexem z ženy na muže


HIV, přenos orálním sexem z ženy na muže (pasivní felace)


HIV, sexuálně přenosné nemoci

Dobry den, Pred 18 dnami som stimuloval prstami zenu (ktora mohla byt HIV...

HIV, SYFILIS


Hiv, syfilis, ..?


HIV, Syfilis,chlamidie


HIV, test


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pervitin – nejprve „nakopne“, potom vás pomalu zničí

Skutečný počet uživatelů pervitinu v Česku je obtížné určit. Odhady se nicméně...

Bolest hlavy a pocit na zvracení

Dobrý den, od včerejšího dne mě neustále bolí hlava, mám pocity na zvracení,...

Opakované gynekologické záněty

Někdo si svým životním stylem nebo přístupem k léčbě o vaginální záněty přímo...

Sex v říši klíšťat

Nikdo je nemá rád a zvláště my, lidé, bychom se jich nejraději zbavili. Přesto...

Krvácení mimo menstruaci


MUDr. Petr Skála

Gynekologická ordinace

Bolest pod kolenem

Dobrý den,chtěl jsem se zeptat:bolí mě holenní kost přímo pod kolenem,ale bolí...

Časté mrkani dítěte

můj syn (2,5 roku) začal ze dne na den dost často pomrkávat. Není to takové...

Horečka,slabost, strnulost

Dobrý den, před čtyřmi dny jsem večer ulehala do postele s velice unaveným tělem....

Bolest hlavy

Dobrý den dva týdny mě bolí hlava , na jednom míste vzadu ,Mám obavu jestli...

Vyrážka po celém těle

Dobry den chtela by sem se vas zeptat mam vyrasky po tele mam to od 2 let zdedila...

Zánět močového měchýře ?


Bolest pod žebry


Myom na maternici

Dobrý deň , Pred mesiacom som sa náhodne pri kontrole u gynekológa dozvedela...

Zánět ledvin


MUDr. Václav Kříž

Chirurgická ambulance

Krevní obraz

V předchozím dotaze jsem vypsala hodnoty z krevního testu, tady pro jistotu...

Nemáme sex po porodu

Dobry vecer, mam s partnerem problem ohledne toho, ze nemame sex, zaclo to,...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×