Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Hladiny hormonů

Gynekologie Petra 10.1.2017

Dobry podvecer. Pred pul rokem jsem vysadila Ha a od te doby mam nepravidelny menzes. Miminku se nebranime. Byla jsem na horm.profil 3.den MC. Fsh-5,58 LH 4,24 prolaktin 369,7 estradiol 136 testosteron 0,89 shbg 41,1. Moje dr. je komentalne nemocna, tak vas prosim o radu, zda jsou vysledky v norme. Dekuji.

Odpovídá lékař:

MUDr. Petra Ondicová

Specializace: Praktické lékařství Pracoviště: Praktický lékař pro dospělé, Havířov

Dobrý den,normální hladiny:
FSH je 3,85 – 8,78 IU/l (Vaše hodnota 5,58),
LH 2,12 – 10,89 IU/l (Vaše 4,24),
prolaktin 70- 560 mU/l (Vaše hodnota 369,7),
estradiol 45,4 – 854 pmol/l ( Vaše hodnota 136),
testosteron 0,35 – 2,6 nmol/l ( Vaše hodnota 0,89) ,
shbg 18,2 – 135,5 nmol/l ( Vaše hodnota 41,1).
Z toho plyne, že hladiny hormonů máte naprosto v normě. Pěkný den.

Poradna uLékaře.cz

Online poradna a objednání k lékaři

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 99 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Související dotazy

Disbalance hladin hormonů
Dobrý den, mám dotaz ohledně stabilní hladiny hormonů,...
Vliv masturbace na hladinu hormonů
Dobrý den, zajímalo by mě, jestli je nějaká studie...
Antikoncepce -hladina hormonů
Dobrý den, již 2 roky beru HA Diane-35,poslední rok...
Hladina hormonů ve střevě
dobrý den paní doktorko, dá se odběrem krve zjistit hladina...
Vyšší lačná hladina cukru
Je mi 52 let a mám zvýšený cukr - 6,2. Glykemickou...
Odběr hladiny cukru v krvi
Dobrý den, chci se zeptat jestli bych měla zajít na...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hladina TSH a fT4 štítné žlázy

Dobrý den Chci se zeptat jestli jsou mé hodnoty štítné žlázy TSH 4,530 mU/l...

Hladina TSH před otěhotněním

Dobrý den, s manželem jsme se půl roku snažili o miminko - neúspěšně. Na gynekologii...

Hladina TSH vysoká

Dobrý den v roce přibližně před rokem mi byla zjištěna hladina TSH 100 a více,lékař...

Hladina tuků v krvi

Dobrý den Prosím Vás. ...Výsledky krevního rozboru:cholesterol LDL-3.92...

Hladina vápníku v krvi

Prosím o radu, moje mamka(50), měla zvýšenou hladinu vápníku v krvi, odstranili...

Hladina vit. D

Hladina vitamínu D. V roce2015 mi byla zjištěna nízká hladina vitamínu D myslím...

Hladinu cukru

je mi 40let,189cm,127kg ,2roky mám diabetes 2,jsem na dietě hodnoty cukru po...

Hladiny bílkovin v krvi

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli existuje nějaký přípravek popř. dieta,...

Hladiny erytrocytů a leukocytů v moči

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat,jaké jsou otpimální hladiny erytrocytů a leukocytů...

Hladiny hCG

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na otázku ohledně hladiny hormonu hCG. Poslední...

Hladiny hormonů, výsledky vyšetření štítné žlázy

Dobry den, Vysledky vysetrenia st.zlazy. aTPO v sere 1113.1>,aTG 158.4>,kortizol...

Hladiny imunoglobulinů

Dobrý den, v krevním odběru mi byly naměřeny následující hodnoty imunoglobulinů:...

Hladiny jaterních testů

Dobrý den, jsem ve 13.tt a z krevních testů (a moči) mám tyto hodnoty: Bi-celk....

Hladiny lymfocytů

Dobrý den,chtela bych se zeptat co znamená LYMFOCYTY T CD4+ mám ho snížený,...

Hladký jazyk

Dobrý den, dnes užívám poslední den penicilin, který mi p.doktorka napsala na...

Hladký nevystouplý vřídek po holení

Po jednom dni od holení se mi udělal tenhle puchýřek, mám strach, že by mohlo...

Hladové dítě

Dobrý den, mám téměř 3-měsíční miminko. Již v porodnici jsem přikrmovala a...

Hladovka

Dobrý den, ráda bych se Vás optala na účinnost popř. doporučení hladovění organismu...

Hladovka -půst

Dobrý den chtel jsem se zeptat jak dlouho je dobré držet hladovku k vyčištení...

Hlas

Dobrý deň, mám asi problém s hlasom. Tento problém som predtým nepociťovala...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

"Ozvěny" v uchu

Dobrý den. Už delší dobu (přibližně tři roky) mě trápí levé ucho. Slyším na...

Bolest penisu

Dobrý den, mám takový problém, ale chtěl bych se zeptat Vás jako odborníka,...

"Ozařování" akné

Dobrý den, slyšel jsem o velmi kladných výsledcích při léčbě akné ozařováním...

"Ošoupaná" kůže mezi prsty a flíčky na chodidle

Dobrý den, mezi téměř všemi prsty na nohou se mi začla jakoby prošoupávat nebo...

"Ohnutý" palec nohy

Dobrý den, mám problém s ohnutým palcem na pravé noze (na levé méně, ale taky)....

Noční zvracení

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat na názor ohledně mého problému. Již...

"oddeleni" nehtu od luzka

Dobry den. Uz nejakou dobu me trapi problem s nehty, ktere se mi jakoby oddeluji...

"Nespojené" zuby.

Dobrý den.Už dlouho mám menší problém s tím,jak mé zuby vypadají.Je mi 13 a...

"něco" v děloze

Dobrý den, mám dotaz, týkající se čehosi v děloze. Včera jsem šla ke své gynekoložce...

"NE"Léčení zánětu nadvarlete.

Dobrý den dnes jsem byl u lékaře a oznámil mi že mám zánět levého nadvarlete....

"Nafouklý" podbřišek

Dobrý den, mám zvláštní problém - podivně "tvrdý" (pevný) a vystouplý podbřišek....

Vyrážka penisu

Dobry den, jiz rok mam problem s penisem po sexu se mi ukazuji vyrazky na penisu...

"Nafouklé" břicho

Dobrý den paní doktorko, již delší dobu (zhruba 2 roky) mě trápí "nafouklé"...

"nádor" v prsu u mladého muže

Dobrý den, chtěl bych se vás zeptat uz nekolik let mám v prsu celkem velkou...

Vysvětletní zprávy z MR vyšetření C páteře

Prosím o vysvětlení zprávy z MR: C3/4-snížení meziobratlového prostoru, snížení...

Popis eeg dítě

Dobrý den, prosím o přeložení výsledku vyšetření eeg u dcery (2 roky 3 měsíce)....

Výtok a žádná menstruace

Dobrý den, beru HA teprve druhý měsíc a beru ji poctivě, nikdy jsem nevynechala....

Přenos oparu

Dobry den, trpím jíž 5 let na genitalni opary.Puvodne se objevil na genitalu,...

Náhlá bolest hlavy a brnění ruky

ráno jsem se vzbudila s bolestí hlavy a začala mě brnět a znecitlivovat se dlaň...

Vrzání v kloubu

Dobrý den dělám street workout ( cvičení s vlastní vahou ) mám 185cm 70kg 16...

Zavřít reklamu