Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

HPV infekce

Gynekologie K. 17.11.2015

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o rady. Letos prvně v září mi na cytologii byl zjištěn LSIL nález a poté byl potvrzen test na HPV high risk kmeny. Na kontrolu mám přijít po novém roce a paní doktorka mi doporučila indonal. Má na účinky indonalu vliv příležitostné pití alkoholu? A doporučil by jste mi i nějaké jiné přípravky při "léčbě" HPV infekce?
Chtěla bych se ještě zeptat, jestli je nutné vysazovat HAK? Případně mohlo by vysazení zhoršit stav čípku?
Děkuji Vám předem za odpovědi

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví

Alkohol v rozumné míře můžete, a ani HAK nemusíte vysazovat v klidu vyčkejte další kontroly.
Příjemný den

Související dotazy

HPV infekce
Dobrý den, po 13 letech jsem se vyléčila z HPV infekce....
Infekce HPV
Dobry den chtel bych se zeptat jak se pozna ze nejsem...
HPV infekce
Dobrý den, virus HPV jsem chytla od "kamaráda",který...
HPV infekce
Dobry den, V unoru jsem po rocni prohlidce mela spatnou...
HPV u mužů
Dobrý den, jak se léčí infekce HPV u mužů a jak dlouho...
HPV infekce
Dobrý den, při pravidelné roční prohlídce na gynekologii...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Hpv doplnění

Dobrý den, moc díky za radu ohledně HPV viru. Dovolte mi prosím ještě jednu...

HPV genitální bradavice

Dobrý den, asi před měsícem jsem měla jisté intimnosti (ne pohlavní styk) s...

HPV High Risk

byDobrý den paní doktorko, před týdnem mi bylo zjištěno testem pozitivní výsledek...

HPV HR positivni

Dobrý večer , v prosinci 2014 me po preventivni prohlice byl nalezen HPV HR...

HPV infekce

Dobrý den. Asi před dvouma měsíci se mi na penisu udělali pusinky asi 4 v barvě...

HPV infekce

Dobrý den, před měsícem jsem si našla genitální bradavice. Paní doktorka mi...

HPV infekce

Dobrý den, existujou nějaké testy na genitální bradavice, aniž by ještě vypukli?...

HPV infekce

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat byla jsem na biopsii čípku byl mi zjištěn...

HPV infekce

Dobrý den,zajímalo by mne, jestli se můj muž nějakým testem může dozvědět,jestli...

Hpv infekce

Dobrý den pane doktore, Je mi 24 a před půl rokem mi byl poprvé zjištěn hpv...

HPV infekce

Dobrý den, Před 4 lety jsem byla na chirurgickém odstranění kondylomatu....

HPV infekce

: Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou o pomoc , protože já i můj partner...

HPV infekce

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať aký čas po pohlavnom styku je možné dať...

Hpv infekce

Dobrý den, mám nového přítele, který má virus HPV bradavici. Chci se zeptat,...

HPV infekce

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat, když má žena na děložním čípku HPV vir, jaká...

HPV infekce

Dobrý den, virus HPV jsem chytla od "kamaráda",který odjel do ciziny. Teď po...

HPV infekce

Dobry den, V unoru jsem po rocni prohlidce mela spatnou cytologii, v dubnu...

HPV infekce

Dobrý den, u partnerky byly nalezeny změny na děložním čípku (HPV). Byla na...

HPV infekce

Původní otázka: Dobrý den, před cca. dvěma měsíci u mě byla diagnostikována...

HPV infekce

Dobrý den, byla mi zjištěna HPV infekce, partnery nestřídám, ale podle toho...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Alkohol a Ibalgin


Stav po operaci slepého střeva


Pálení při močení a svědění

Dobry den, pred tremi tydny jsem mel sex po kterem jsem mel priznaky mykozy....

Píchání v pochvě na konci těhotenství

dobry den chci se zeptat kdyz miminko je hlavou dolu a a ja citim v pochve takove...

Rozdílná velikost varlat

Dobry den potřeboval bych se zeptat..Nevim co mam dělat...Mam jedno varle normalní...

Antibiotika a paralen


Slábnoucí ozvy plodu při kontrakci

Dobrý den, mám dotaz ohledně ozvů plodu..jsem nyní 38.tt.mám domácí ultrazvuk...

Bolest čelisti

Dobrý den, delší dobu mě trápí bolesti čelisti. Zatím byly krátkodobé a po užití...

Jak urychlit příchod menstruace????

(16 let) Dobrý den potřebovala bych poradit... jdu 28.11 na operaci s okem......

Opakované záněty močového měchýře, mykózy

Dobrý den, měla jsem nevěrného přítele a od té doby se mi táhnou velké problémy....

Bušení srdce


Výrustky kolem konečníku

Dobrý den, Na konečníku mám několik výrustků (viz. foto). Chci se zeptat,...

Oddálení menstruace

Dobry den, chtela bych se zeptat zda je mozne brat ruzove tablety misto placebo...

Vysazení léku Trittico; Prothazin místo Zolpidemu


Bulka na zadku

Dobrý den,Tatínek má bulku na zadku pod kůží už rok, vůbec mi o tom neřekl,nikdy...

Skřípnutý mezižeberní nerv


Bolest na prsou- až píchání při kašli

po návratu z itálie- lyžování, bolí v krku, ikdyž už spíš ne užívam septolete,...

Bolest pod kolenem


Orgasmus

Dosažení orgasmu u muže. Po pár letech bez sexu mám skvělou ženu a milenku,...

Žlutá stolice nevadí


Reklama
Zavřít