Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

IVF, vyšší hladiny

Eva . 7.3.2016 redakce uLékaře

Dobrý den. Chystám se na ivf, 5.den cyklu mi byl nabrán hormonální profil, dnes jsem se dozvěděla výsledky : FSH 11.5, LH 6,6. Dále štítná žláza TSH 0,33 a S - T4 volný 14,5. Byla jsem odeslána na endokrinologii. Chtěla jsem se zeptat, zda snížená funkce štítné žlázy může mít za následek vyšší hladiny FSH a LH? Zda je možné i po korekci štítné žlázy otěhotnět metodou ivf? Předem Vám mnohokrát děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Hypofunkce štítné žlázy se může podílet na nepravidelnosti cyklu a také na schopnosti otěhotnět proto je nutná korekce. Příjemný den

Související dotazy

Vyšší lačná hladina cukru
Je mi 52 let a mám zvýšený cukr - 6,2. Glykemickou...
IVF
Dobrý den prosím vás chtěla jsem se ze ptát zdáli,...
Neplodnost a IVF
Dobrý den, uz je to rok co mi byla zjištěna neplodnost...
IVF, neplodnost
Dobrý den, nedávno jsme podstoupili první IVF, které...
IVF
dobry den chci se zeptat muzu podstoupit umele oplodneni...
IVF
Dobrý den, ráda bych s Vámi zkonzultovala naši situaci....

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

IVF a vitamíny

Dobrý den, je mi 30 let,partner 31 a chystáme se na 3. pokus IVF. 1.IVF bez...

Ivf bolesti

Dobrý den rada bych se jeste zeptala jsem tyden po ivf vlozene dve embrya uz...

IVF nebo KET

Dobrý den, čeká nás IVF - mě se netvoří folikuly a přítel má špatný spermiogram....

IVF s cukrovkou

Dobrý den, nedařilo se nám s partnerem loho otehotnet. asi po dvou letech snažení...

IVF s PGD po potratech

Dobrý den, 2x jsem potratila v prvním trimestru (vždy jsem otěhotněla hned v...

Ivf ultrazvuk

Dobrý den ráda bych se zeptala za jak dlouho po ivf jde vydět na ultrazvuku...

IVF-počet folikulů

Hezké odpoledne, podstupuji teď poprvé IVF, dnes jsem byla na UZ a mám 8 folikulů...

IVF, neplodnost

Dobrý den, nedávno jsme podstoupili první IVF, které neskončilo transferem....

IVF, neplodnost

Dobrý den. Ráda bych se zeptala. Mám 43 let, nemám žádně děti a podstupuji již...

IVF, těhotenství, utrogestan a potrat

Dobrý den. Mám jen takový dotaz. Byla jsem na umělém oplodnění, následně jsem...

Ivf,inseminace

Dobrý den.Půjdeme s přítelem na druhou inseminaci.Jak dlouho se doporucuje ykoušet...

Ivm a ivf

Dobry den, z duvodu neplodnosti a PCSO nam bylo doporuceno podstoupit IVM. Nepovedlo...

Izoechogenní a hypoechogenní uzly

Dobrý den před 14dny mi z výsledků krve zjistili hyperfunkci štítné žlázy a...

Izolovaná systolická hypertenze

Dobrý den, chtěla bych vědět co je příčinou měřím si tlak a hodnoty mám ,147/65...

Izolované síňové extrasystoly, převedené na komory

Dobrý den, omlouvám se, pokud je dotaz mimo vaši odbornost, ale žádám o radu...

J

Dobrý den, Asi před 2 týdny se mi v ústech na spodní straněn těsně pod dásní...

J028

Dobrý den, mám 6 týdenního chlapecka a nahmatala jsem mu za obouma ušima uzlinku,...

J069

Dobry Den,dnes sem se probudila a pali me prava tvar.Do toho me zacina bolet...

J670 EAA

Dobrý den,je mi 49 let a 5 let už se léčím,beru medrol,verospiron,ramipril,analergin,milurit,furon,foradil,ventolin...

Dobrý den,já mám ve vlasech takové stroupky,suchou pokožku a někdy to svědí.Slyšela...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Šumění v uchu


Opakovane vyskakuje koleno


Je vůbec možné otěhotnět, dokud nedostanu menstruaci?


Mgr. Ing. Alexandra Říhová

Ambulance klinického psychologa

Nádorová bolest

Bolesti při nádorových onemocněních jsou nejčastěji dlouhodobé neboli chronické....

MUDr. Jana Chládková

Odborný lékař alergologie a imunologie

Zvýšená hladina ASLO

Dobrý den, již několik měsíců se necítím dobře, vrací se mi menší bolesti v...

Hořkost v ústech


Zvýšená sedimentace


Chronická bolest

Dobrý den,již přes deset let trpím brněním a pálením obou dolních končetin.Veškeré...

Hrozně mi padají vlasy


Tasemnice

Dobrý den,dnes mi stolicí vyšlo z těla něco,co bylo asi dvacet cm dlouhé,a vypadalo...

MUDr. Hana Albrechtová

Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost

Co všechno vás čeká po operaci křečových žil

Chystáte-li se vyřešit problém s křečovými žilami operací, připravte se na okolnosti,...

Nebojte se vysazení antikoncepce


Hnisave očičko a zkažený heřmánek

Dobrý den, mám 3 měsíčního syna, který měl trochu zahnisané očičko, dle rady...

Křeče v noze


Nechráněný styk a možnost otěhotnění


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×