Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Je možné abych mou přítelkyni nakazil virem HPV ?

Sex Jan 13.4.2017

Dobry den, je možné abych mou přítelkyni nakazil virem HPV i kdyz jsem neměl naprosto žádný intimní styk s jinou dívkou? Tak tomu uz je přibližně 10 měsíců

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:


Dobrý den, z Vašeho dotazu mně není zcela jasné, jestli jste skutečně byl panic před stykem ...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Herpatické viry
Dobry den.. s přítelkyní jsem necelé 3 měsíce.. pohlavní...
HPV
Dobrý den, je možné nakazit se HPV virem pouhým líbáním?...
HPV
Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o vysvětlení. Před...
Riziko nákazy hpv v práci
Dobrý den, dříve jsem nad tím příliš neuvažovala, ale...
HPV
Dobrý den, před nedávnem jsem prodělala konizaci děložního...
HPV infekce
Dobrý den, při pravidelné roční prohlídce na gynekologii...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Je možná ovulace ?

Dobrý podvečer , v květnu jsem vysadila antikoncepci , abychom měli miminko!...

Je možná plastika břicha a za jakou sumu financí?


Je možná tato kombinace léků?


Je možná transplantace dělohy?


Je možná ztráta libida po odstranění obou vaječníku?

Před dvěma měsíci jsem podstoupila laparoskopicky odstranění obou vaječníku...

Je možné aby mi léky předepisoval praktický lékař?


Je možné aby mi toto vyprovokovala HA?

Dobrý den , chci se zeptat zda je možné aby se dostavili vedlejší účinky HA...



Je možné aby se zánět žil šířil?


Je možné abych byla těhotná?

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na možnost těhotenství. Poslední nechráněný...

Je možné abych otěhotnila


Je možné abych při brání antikoncepce Asumate mohla otěhotnět?

Dobrý den chci se zeptat je možné abych při brání antikoncepce Asumate mohla...

Je možné během zavádění těchto globulí otěhotnět?

Dobrý den, doktor mi předepsal globule Macmiror complex 500 na lehký zánět...

Je možné další těhotenství?


Je možné dlouhodobé užívání Provery


Je možné dostat horečku když nebudu celou noc spát?

Dobrý den, je možné dostat horečku když nebudu celou noc spát?

Je možné dostat žloutenku typu polibkem na tvář?


Je možné erekci ovládat vůlí


Je možné chytit pohlavní nemoc přes preejakulát?


Je možné kombinovat antibiotika Amoksiklav s kapkami Algifen?
