Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Je možné dlouhodobé užívání Provery

Gynekologie Dagmar 28.1.2013

Dobrý den,

je mi 40 let a před 3 lety mi začaly problémy s menstruací. Přestože mám všechny hormonální testy v pořádku, menstruace neprobíhá, jak by měla. Lékařka mi dala na upravení Proveru, ale po jejím vysazení se situace opakovala. Tak jsem se vrátila opět k Proveře, ale nevím, zda ji lze užívat dlouhodobě. S ní mám menzes pravidelný. Ptala jsem se, ale jednoznačnou odpověď jsem nedostala. Ještě mi byla navrhována antikoncepce, ale tu z osobních důvodů nechci. Můžete mi poradit, jestli mi nemůže Provera časem víc škodit? Má přece jen mnoho vedlejších účinků. Děkuji.

Odpovídá lékař:

MUDr. Zuzana Vejběrová


Dobrý den, neuškodí, antikoncepce jiná má také spoustu vedlejších účinků. Pokud Vám vyhovuje, není s dlouhodobým užívání problém.

Související dotazy

Otehotneni po ukonceni uzivani Depo Provery
Dobry den, po 5 ti letech uzivani Depo Provery, jsem...
Užívání Neurolu
Dobrý den, moje babička (72) dlouhodobě užívá Neurol,...
Hubnutí při užívání léků
Dobry den, chci se zeptat jestli je mozne zhubnout...
Dlouhodobé užívání antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je při užívání...
Dlouhodobé užívání léků
V roce 2005 mě byly prokázány gastroskopickým vyšetřením...
Dlouhodobé užívání léku triamcinolon
Dobrý den, už snad více jak 10 let užívám lék Triamcinolon....

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Je možná ztráta libida po odstranění obou vaječníku?

Před dvěma měsíci jsem podstoupila laparoskopicky odstranění obou vaječníku...

Je možné aby mi léky předepisoval praktický lékař?


Je možné aby mi toto vyprovokovala HA?

Dobrý den , chci se zeptat zda je možné aby se dostavili vedlejší účinky HA...



Je možné aby se zánět žil šířil?


Je možné abych mou přítelkyni nakazil virem HPV ?


Je možné abych otěhotnila


Je možné abych při brání antikoncepce Asumate mohla otěhotnět?

Dobrý den chci se zeptat je možné abych při brání antikoncepce Asumate mohla...

Je možné během zavádění těchto globulí otěhotnět?

Dobrý den, doktor mi předepsal globule Macmiror complex 500 na lehký zánět...

Je možné další těhotenství?


Je možné dostat horečku když nebudu celou noc spát?

Dobrý den, je možné dostat horečku když nebudu celou noc spát?

Je možné dostat žloutenku typu polibkem na tvář?


Je možné erekci ovládat vůlí


Je možné chytit pohlavní nemoc přes preejakulát?


Je možné kombinovat antibiotika Amoksiklav s kapkami Algifen?


Je možné mít embolii po operaci achillovy šlachy?


Je možné mít nezjistitelný zánět močových cest?


Je možné mít RS i když je MR bez významného patologického nálezu?


Je možné mít svalovou slabost po ATB?


Je možné MR s titanovým šroubem v páteři?


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Dlouhá menstruace - antikoncepce

Dobrý den, mám problém s dlouhou menstruací. Beru HA Regulon. Brala jsem dvě...

Krev ve stolici

Dobry den je my 45 let asi 3 týdny mám bolesti břicha dokonce jsem objevil krev...

Zánět žaludu

Dobrý den, už asi přes půl roku mám problém se začervenání špičky penisu okolo...

Zácpa

Pred cca tydnem sem byla na operaci. Pul dne v narkoze. Pote asi 4 dny jsem...

Když si dám jakékoli jídlo, tak vždy v ústech mám kyselo


Zánět žaludu

Dobry den, z ničeho nic od útery mam zarudlou předkožku penisu. Pohlavní styk...

Svědění konečníku

Dobrý den, mám dotaz. Již delší dobu mě trápí svědění konečníku, občas mi...

Bolest břicha

Dobrý den, už asi týden mám bolesti břicha (hlavně žaludku), průjem, plynatost,...

Pálení a svědění, otok stydkých pysků

Dobry den, o vikendu jsem si vsimla, ze js tam dole nejak vysusena. Pak se...

Lipomy

Dobrý den, uz pomalu dva mesice mam bolesti v pravym podzebri, jde mi to do...

Holá kolečka bez vlasů na hlave

Můj muž má na hlavě holá místa bez vlasů na koznim dostal vodičku po které mu...

Bolesti zad

Dobrý večer,už asi měsíc mě hrozně bolí záda a bolest neustupuje ani když si...

Velikost penisu

Dobrý den, mám takový docela neobvyklý dotaz. Týká se velikosti penisu, prvně...

OCD

Dobrý deň p.doktorka Uz roky sa liecim na ocd liekmi ako je Zoloft seropram. Rád...

Zmenšení penisu.

Dobrý den, už pár měsíců mě trápí můj malý úd. Situace je komplikovanější. Už...

Bolest v noci na jícnu

Dobrý den, byla mi provedena gastroskopie- přístroj zaveden do jícnu, který...

Příprava před kolonoskopií

Dobrý den, chtěla bych se zeptat co jíst před kolonoskopii? V nejbližší době...

Hrudní kost bolest na dotek

Při doteku hrudní kosti mě tam za bolí je to velice nepříjemné a chtěla bych...

Vyšší tlak vestoje


Svědění a praskání kůže u konečníku

Dobrý den paní doktorko, už dlouho mě trápí tento problém, ale v poslední době...

Reklama