Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Je možné dostat žloutenku typu polibkem na tvář?

Infekce Jana 23.4.2017 redakce uLékaře

Dobry den je mozne dostat zloutenku typuB pouhym polibkem na tvar pri seznameni.dekuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Bačová

Specializace: Praktické lékařství Pracoviště: Klinika pracovního a cestovního lékařství Fakultní nemocnice Královské Vinohrady v Praze

Jano, možné to není, nemějte obavu. Žloutenka typu B se přenáší krví, pohlavním stykem, mezi intravenózními narkomany a vertikálně z matky na plod při porodu nebo krátce po něm. S pozdravem MUDr. Barbora Bačová

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Související dotazy

Protilátky na žloutenku typu B
Dobrý den, prosím o radu. Před týdnem jsem porodila...
Mohu chytit žloutenku typu E
dobry de, jsem tehotna v 12 tyden, moje maminka ma...
14.1.jsem dostala asi menstruaci
Dobry vecer. Rada bych se zeptala. S pritelem se "snazime"...
Tři měsíce jsem nedostala menstruaci
Chtěla jsem se zeptat už asi 3 měsíce jsem nedostala...
Žloutenka typu A
Dobrý den může se žloutenka typu A přenášet polibkem...
Dostala jsem menstruaci o týden dříve
Dobrý den, Dostala jsem menstruaci o týden dříve,...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Je možná transplantace dělohy?


Je možná ztráta libida po odstranění obou vaječníku?

Před dvěma měsíci jsem podstoupila laparoskopicky odstranění obou vaječníku...

Je možné aby mi léky předepisoval praktický lékař?




Je možné aby se zánět žil šířil?


Je možné abych mou přítelkyni nakazil virem HPV ?


Je možné abych otěhotnila


Je možné další těhotenství?


Je možné dlouhodobé užívání Provery


Je možné dostat horečku když nebudu celou noc spát?

Dobrý den, je možné dostat horečku když nebudu celou noc spát?

Je možné erekci ovládat vůlí


Je možné chytit pohlavní nemoc přes preejakulát?


Je možné kombinovat antibiotika Amoksiklav s kapkami Algifen?


Je možné mít embolii po operaci achillovy šlachy?


Je možné mít nezjistitelný zánět močových cest?


Je možné mít RS i když je MR bez významného patologického nálezu?


Je možné mít svalovou slabost po ATB?


Je možné MR s titanovým šroubem v páteři?


Je možné nahmatat plné tlusté střevo přes břišní stěnu


Je možné nakazit klíštovou encefalitidou dítě při kojení?


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Stav po úrazu kolene

Dobry den, uz je to po treti co se mi neco stalo s kloubem na koleni, poprve...

Zlomenina kotníku - otok, rehabilitace

Dobrý den. Mám 6 týdnů po komplik. zlomenině hlezna. Celkem 6 šroubů a drát...

Přeskakování v kloubech a zádech

Dobrý den, je mi 18 let a mám problém s přeskakováním v kloubech a v zádech....

Červené krvácející tečky na kůži

Dobry den. Mam pritele a jemu cas od casu krvaci kuze. Udelaji se mu malinky...

Můj penis

Dobrý den je mi 12 let avmám takový problém. Když mám penis ve ztopořeném stavu...

Neustálý pocit potřeby močení

Dobrý den, mám velice nepříjemný problém, už 4. den mě doprovází neustálý...

Krvácení po pohlavním styku

Dobrý den. Dneska pri pohlavnim styku s pritelkyni mi krvacelo z penisu. Ze...

Zánět hrtanu

Dobry den, Pred mesicem mi lekar diagnostikoval alergickou astmu. To nejak...

Pityriasis rosea gibert"

Dobrý den, už asi třetím měsícem mám po těle fleky. Nejprve mě obvodní lékařka...

Varikokéla

Dobrý den chtěl jsem se zeptat když mám podezření na varikokélu jestli musím...

Těhotenství

Dobrý den, jsem ve 32.týdnu těhotenství a chtěla bych se zeptat, jestli můžu...

Bolest žaludku


Jiné léky

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli muže neurol 0,25 ovlivnit antikoncepci? A...

Stav po odstranění krčních mandlí

Dobrý den, prosím o radu/vysvětlení...koncem března jsem byla na trhání krčních...

Nitrodřeňový hřeb - zlomenina bérce

Dobrý den, před 7 týdny jsme utrpěla zlomeninu bérce při lyžování, byla jsem...

Růžový výtok po menstruaci

Dobrý den, beru antikoncepci YAZ už asi půl roku. U této antikoncepce netrvá...

Svědění těla


Kýchání

Dobrý den, včera jsem byla u zubaře a ten mi umrtvoval zub kvůli vrtání. Umrtvenou...

Bodavá bolest v horních končetinách při kýchání

Dobrý den,už asi pul roku zaznamenávám celkem velkou bolest při kýchání,která...

Nervozita

Dobrý den, V lednu roku 2017 jsem měl zkouškové období a 3 týdny jsem byl neuvěřitelně...

Inzerce
×