Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Je nutné vysadit antikoncepci?

Gynekologie Nikola 23.6.2017

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli je dobré vysadit antikoncepci. Sama tyto pilulky beru už 4 roky a od kamarádky vím, že ji gynekolog řekl ať nějakou dobu přibližně 4 měsíce nebere antikoncepci, protože je potřeba udělat sono vaječníku a zjistit zda fungují.
Mně můj gynekolog nic takového neřekl, tak se chci zeptat, jak mám tuhle situaci řešit a jestli je to opravnu nutné. Antikoncepce mi vyhovuje a jaterní testy mám v pořádku.
Děkuji za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Suchecká


Dobrý den, možná to gynekolog dělá preventivně, aby zjistil, zda vaječníky fungují (a je za...

Odpovědi lékařů jsou součástí klientské zóny.
Pro zobrazení celé odpovědi se přihlaste. Registrace je zdarma.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček


Vážená slečno
Pokud si nepřejete otěhotnění pak vysazeni antikoncepce není nutné
Pří...

Odpovědi lékařů jsou součástí klientské zóny.
Pro zobrazení celé odpovědi se přihlaste. Registrace je zdarma.

Související dotazy

Vysazeni antikoncepce
dobry den chtela jsem se zeptat zda je normalni ze...
Vysazeni antikoncepce
Dobry den mam dotaz nedavno sem kvuli problemum vysadila...
Pravdepodobnost otehotneni po vysazeni antikoncepce
Dobry den, rozhodla jsem se vysadit HA. HA jsem brala...
Antikoncepce
dobry den za jak dlouho dobu muzu otěhotnět po vysazeni...
Pravdepodobnost otehotneni po vysazeni antikoncepce
Dobry den, rozhodla jsem se vysadit HA. HA jsem brala...
Vysazeni antikoncepce
Dobrý den paní doktorko, je mi 26 let a již přes...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Je nutné doporučení od praktika k objednání u specialisty?


Je nutné léčit střední sideropenickou anemii?




Je nutné odstranění štítné žlázy?


Je nutné při IMC užívat ATB?


Je nutne umrtvit zub?


Je nutné užívat euthyrox?


Je nutné užívat lék?


Je nutné užívat Letrox?


Je nutné užívat přípravek Euthyrox 50 1/2 tabletky každý den

Dobrý den , mám dotaz zda je nutné užívat přípravek Euthyrox50 1/2 tabletky...

Je nutno léčit e coli?


Je nutný odběr TSH a ft4 nalačno?


Je nutný při léčbě syfilis pobyt v nemocnici?


Je obecně létání v 1. trimestru těhotným doporučované?


Je odbarvování chlupů bezpečné?


Je opar nakažlivý i v době bez příznaků?


Je opravdu nejaký spusob kterým se dají zvětšit prsa?


Je opravdu normální, aby se tkáň takto dlouho hojila bez známek zlepšení?

Zhruba před 3 měsíci mi byl při čištění 2 zubních kanálku (první třenový zub...

Je opravdu nutná obřízka?

Dobrý den, je mi 25 let a už nějakou dobu mě trápí zúžení predkožky. Na okraji...

Je opravdu nutná operace?


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Otlaky na patě

Dobrý den. Přibližně před 2 roky jsem byla na dovolené, kterou jsem celý týden...

Nepříjemné pocity v močové trubici - časté močení

Dobry den, uz od ledna resim problem s mocovym mechyrem. Zacalo to v lednu klasickym...

Divný pocit v krku

Dobrý den, před 24 hodinama jsem jedla oběd z restaurace (těstovinový salát,...

Bolest v hrdle

Dobrý den, řeším problém s často se opakující bolestí krku a permanentním...

SBS


Při pohlavním styku nemohu dosáhnout erekce

Je mi 20 let a při pohlavním styku nemohu dosáhnout erekce. V jiných případech...

Osteoporozu by měl léčit specialista - osteolog

Dobrý den. Moje matka i sestra měly osteoporózu. To jsem uváděla u lékařky,...

Naražená noha - pata


Náhodné návaly na zvracení

Dobrý den, posledních pár měsíců mývám dost časté (několikrát za den) návaly...

Zánět dutin od zubu?

Dobrý den, před rokem jsem měla problém se zubem, šestka v levo nahoře. Zub...

Cerviko-brachiální syndrom

Dobrý večer prosím o radu mívám často migrenosní ataky s nauzeou léčím se u...

Astma bronchiale

Dobrý den,13 leta dcera ma astma a nove pry reflux na zaklade vysetreni na orl,ale...

Suché lůžko je jednou z nejčastějších komplikací spojených s extrakcí zubů moudrosti

Dobrý den je to třetí den po extrakci osmicky vpravo dole.do teďka to bylo všechno...

Hlen v kuku


Antibiotika při léčbě zánětu hlasivek

Dobrý den, ráda bych se zeptala na léčbu po využívání antibiotik. Mám akutní...

Červené fleky na kůži při masturbaci

Dobrý večer prepáčte že vás stále otravujem ale potrebujem si potvrdiť či tie...

Boraxové globule

Dobrý den pane doktore, chtěla bych poprosit o radu ohledně léčby kvasinek:...

Bolest kloubu v malíčku u ruky

Dobrý den, před několika dny mě začal ráno z ničeho nic bolet malíček. Myslela...

Brnění konečků prstů, jazyka

Vážená paní doktorko, prosím o radu. Dnes ráno po příchodu do práce jsem najednou...

Divný pocit nateklého krku

Dobrý den, mám asi banálí dotaz. Posledních pár dní mě trápí divný pocit v...

Reklama
Takovou péči si zasloužíte!
* registrací neměníte svého lékaře.