Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Je postup mého gynekologa správný??

Gynekologie Skládalová Iveta . 25.3.2010 redakce uLékaře

Dobrý den, jsem těhotná 34+3. Od začátku těhotenství se doktorovi něco "nezdálo", takže jsem byla na screeningu ve 12tém týdnu na zjištění vývojových vad-placené vyšetření. Na tom se zjistilo, že mám myom veliký 5 cm (gynekolog mne pořád strašil, jaký je to problém, jak budu rodit císařským řezem, že jsem maximálně riziková atd.), vzhledem k tomu, že paní doktorka v prenatálním centru vždy kvůli nepřehlednosti plodu mne zvala na kontrolní ultrazvuky cca po 3 týdnech byla jsem tam nakonec 3x, myom se zmenšoval-naposledy v 18tém týdnu byl jen 3,5 cm a na místě, kde ničemu nevadil, test dopadl negativně, mimi by mělo být v pořádku bez vad. Doktor mi tehdy řekl, že proto, že jsem byla zvaná tolikrát na ultrazvuk, už na něj nemám nárok. Od 20tého (naposledy v prosinci) týdne mi tedy žádný nedělal. Nekontroluje vůbec nic. Už začínám být zoufalá. Byla jsem na kontrole teď ve 35tém týdnu, nekontroloval, zda už se neotevírám, CV skore mám v průkazce vyplněné naposledy v únoru, nebral mi stěr kvůli streptokoku, nekontroloval, kde miminko právě je, nevím, jak je veliké, nevím prostě vůbec nic. Je tento přístup gynekologa správný?? Kamarádky, které jsou také těhotné, nebo před chvílí porodily mi říkají, jak je jejich gynekolog stále kontroluje atd., já tam vždy jdu, sednu, zeptá se mě, zda jsou nějaké problémy a jdu domů. Od prosince nevím, jak je miminko velké-já měla při narození 3,65 přítel 4,70 kg-bojím se tedy, abych neměla opravdu veliké dítě. Opravdu se bojím, aby můj gynekolog něco nezanedbal, mohu se tedy obrátit přímo na porodnici, ve které chci rodit tzn. Bohunice bez jakéhokoliv doporučení od mého gynekologa?? Ráda už bych se konečně něco dozvěděla, zda je vše v pořádku, jsem opravdu zoufalá. Teď si ještě mumlal něco pod fousy, že mám víc krvinek, než na začátku těhotenství, nevím, jestli je to špatně-neodpověděl mi. Děkuji za odpověď a radu.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Pokud máte pochybnosti o kvalitě péče, můžete se samozřejmě už teď přihlásit do vaší porodnice. Bez podrobné znalosti vašich zdravotních záznamů se ale nemohu blíže vyjádřit.

Související dotazy

První návštěva gynekologa
Dobrý den. když žena poprvé navštíví gynekologii a...
Gynekolog mi předepsal mast s aplikátorem Dafnegin.
Dobry den. Gynekolog mi předepsal mast s aplikátorem...
Přechod k jinému gynekologovi
Dobrý den,chtěla bych se zeptat. Přecházím k jiné gynekološce.Potřebuji...
Prví vyšetření u gynekologa
Dobrý den, letos mi bude 19 let, sexuální život jsem...
Je možný tento postup gynekologa?
Bohužel žiji v partnerském trojúhelníku.Vyskytla se...
Správný postup při léčbě pohlavní nemoci?
Prosím o radu. Manžel má 4 měsíce milenku. Netrpím...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Je nutné vysadit antikoncepci?


Je nutno léčit e coli?


Je nutný odběr TSH a ft4 nalačno?


Je nutný při léčbě syfilis pobyt v nemocnici?


Je obecně létání v 1. trimestru těhotným doporučované?


Je odbarvování chlupů bezpečné?


Je opar nakažlivý i v době bez příznaků?


Je opravdu nutná operace?


Je opravdu nutné brát antikoncepci?


Je penis v pořádku?


Je potřeba použít Postinor?


Je pravděpodobnost otěhotnění ?


Je pravidlo, ze když dostanu zánět do jednoho ucha,musí byt i v tom druhem?


Je pro mě vhodná antikoncepce?


Je pro mě vhodná plastika předního křížového vazu


Je pro mě vhodné posilování?




Je problém v těhotenství, když máme oba krevní skupinu 0+?


Je problem, kdyz se neberou leky po odstraneni cele stitne zlazy?


Je prokázán škodlivý vliv zářivek na vlasy?


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Šetřete svůj nos – používejte papírové kapesníky

Trpíte alergickou rýmou a míváte hodně podrážděný nos? Pak raději zapomeňte...

Nesprávně předepsané brýle

Dobrý den,prosím o radu.Od oční lékařky jsem dostala poukaz na brýle na čtení...

Lozap

Dobrý den!Prosím o odpovědˇ-beru lék Lozap.Tlak je nyní kolem 130-80 Vždy byla...

Bechtěrevova nemoc může negativně ovlivnit i sexuální život

Sexualita je nedílnou součástí života každého z nás a je prakticky každou nemocí...

Bolesti bederní páteře

, což je u Scheuermannovy choroby. na přechodu hrudní a bederní pateře. Dobrý...

Bulka pod kolenem

Dobrý den,dnes ráno se mi pod kolenem udělala velká bulka.Při dokleku jsem se...

Neštovice

Dobry den, mam dotaz. Mam 11 ti leteho syna a dosud jeste nemel nestovice. Je...

Tetanie


Condylomata acuminata

Dobry den asi pred ctyrma mesicema se mi objevili kolem korene penisu tyto narustky...

Chronický zánět močového měchýře

Dobrý den, můj problém začal téměř před třemi lety. Nevím, jak co s čím souvisí,...

Endokrínna orbitopatia

Moje meno je Soňa,mám 19 rokov, som priblizne pol roka po operaciii štítnej...

Lupavy palcek 2

Dobry den,pisala som vam ze syn ma od 1 roka lupavy palcek,teraz ma syn 2,5...

Peptický vřed žaludku a dvanáctníku

Žaludeční vředy jsou v dnešní době onemocněním poměrně častým. Trpí jimi 5-10%...

Spontánní ruptura sleziny

Přeji krásný den, mám takový problém. Jsem nemocná již rok a půl. Vše to začalo...

Gynekologický nádor – poznejte je všechny


Správná volba stravy zrychluje uzdravování většiny poranění

Nejenom láska, ale také zdraví prochází žaludkem. Pro správnou funkci lidského...

Incip. kortikosubkortikalní atrofie supratentorialně

Dobrý den, mohla byste mi prosím laicky vysvětlit co přesně znamená výše uvedená...

Lymská borelioza

Dobrý den, můj manžel/55/ byl v srpnu léčen antibiotiky na pozitivní nález...

Problémy s dýcháním po alkoholu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, můj přítel má i po menší konzumaci jen tvrdého...

Rakovina prsu: špičkový a sehraný tým odborníků je při zákroku tím nejdůležitějším

Aby se ženy s rakovinou prsu mohly cítit v bezpečí, potřebují péči špičkového...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×