Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Je svalová hypotonie léčitelná?

Mozek a nervy Helena . 14.10.2008 redakce uLékaře

Dobrýden, zajimalo by me jestli je svalová hypotonie, mitochondrialní onemocnění , oftalmoplegie a Cerebellum vylečitelné?

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Vámi uvedené onemocnění je v současné době radikalně nevyléčitelné.

Související dotazy

Hypotonie ledvinné pánvičky
Dobrý rada bych se vás zeptala .Jezdím pravidelně se...
Rozšířený systém ledviny
Dobrý den, mám dotaz ohledně problémů co znamená Prostornější...
Hypotonie
Dobrý den, dcera má 13 měsíců, narozena v termínu s...
Hypotonický syndrom u dítěte
Dobrý den, můj dotaz se týká centrálního hypotonickeho...
Reflux jícnu a nealergické astma
Dobrý den, mám patologický reflux jícnu, na posledním...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Je prokázán škodlivý vliv zářivek na vlasy?


Je při kapavce výtok jen při erekci?


Je revmatoidní arthritis vyléčitelná?

Je revmatoidní arthritis vyléčitelná?

Je riziko otěhotnění?


Je rýma příznak hiv?

Ke rýma příznak hiv?

Je sanca, ze sa sietka roztrhla?

Dobry den, ja by som chcela vediet Vas nazor na operaciu pruhu. Otec mal asi...

Je sekce při celkové anestezii bezbolestná?


Je sex důvod ke změně partnerky


Je správný postup urologa?


Je streptokok neškodný?


Je svědění způsobeno pouze kvasinkami?

Dobry den, gynekolog mi odmitl udelat ster a kultivaci s tim, ze svedeni, na...

Je šance na otěhotnění?


Je šance na snížení či úplné vysazení..?


Je šance začít s aktivním sportem po operaci? (adrenalinové, extrémní)


Je tam ještě blána?


Je těhotná?

Dobrý den, moje kamarádka spí se svým psem, je jí 13 a nebere antikoncepci....

Je těhotná?

Mé přítelkyni vynechala mentruace. Máme strach,že je těhotná. Spíme spolu s...

Je to 'jen' zalehlé ucho

Dobrý den, před dvěma týdny jsem prodělala zánět nosohltanu se silnou bolestí...

Je to (neuro)borelioza?

Dobrý den, měla bych prosbu a dotazy týkající se boreliozy nebo konkrétně neuroboreliozy....

Je to alergická reakce nebo spis psychický problém?

Dobrý den, chci se zeptat, je mi 19 let a poslední měsíc se mi stává, ze se...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pichlavá bolest zad po cvičení

Dobrý den, chci se poradit ohledně problému s mými zády. Je mi 18 let a vrcholově...

Výrustek na kostrči

Dobrý den, mám dotaz ohledně kostrče. V lednu jsem byla na císařském řezu a...

Zlomený nehet

Dobrý den, prosím o radu ohledně nehtu na noze.Zakopla jsem, nehet na palci...

Mám zpoždění menstruace a bolí mě podbřišek

Dobry den, mam uz 19. den zpozdeni,boli me cely podbrisek ale hlavne v pravo(nejvic...

Vybudujte si zahradu, která se nebude klíšťatům líbit

„Chytit“ klíště na vlastní zahradě není vůbec nic neobvyklého. Dokonce i v městských...

Pití aloe vera v těhotenství

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda můžu pít v těhotenství Aloe vera gel...

Angina

Dobrý den, chci se zeptat jak dlouho je nutné užívat amoksiklav 1g. Naordinoval...

Jako kdybych jsem to měl vymknutý/podvrtnutý

Dobrý den , před dvěma týdny jsem byl na rentgenu palce u ruky díky tomu , že...

Akne po porodu/pri kojeni (zineryt?)

Dobry den, od puberty trpim na akne, ale vzdy se dalo zvladat kosmetikou nebo...

V noci je mi špatně od žaludku

Dobrý den,často se mi stává ,že se v noci probudím a je mi na zvracení.Nikdy...

Potíže přetrvávají

Dobrý den. Již třetí měsíc mám problémy, které jsem začal pociťovat druhý den...

Tik oka


MUDr. Iva Kubiasová

Soukromá ordinace pro děti a dorost

Je mi divně

Dobrý den , už asi 2 dny trpím pravděpodobně úzkostí ,nebo něčím podobným cítím...

bakterie v moči - léčit či ne

V listopadu mi byla zjištěna bakterie E.Coli, která teď vymizela, ale bohužel...

Zvětšena děložni liznice

Dobry den v řijnu lonskeho roku jsem byla na hysteroskopii pan doktor mi předepal...

MUDr. Marie Bílková

Odbor. lékař psychiatr, psychosomatik

Rýhy na žaludu

Dobrý den,už pár měsíců mám na žaludu takovou čáru(prohlubeň).Nesvědí,nepálí.Nevíte...

Stěhovavé bolesti kloubů

(16 let) Dobrý den, měla bych dotaz.. od minulého roku mě trápí stěhovavé bolesti...

Bolesti kolena po artroskopii

Dobrý den, v únoru 2010 jsem upadla na koleno, nejdříve jsem měla ortézu téměř...

Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×