Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Jiný problém

Jiný problém Marek 28.6.2018

Dobry den, byl jsem u kožního a tam mi rekli ze to nic neni ale budu radši za dva názory dekuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Dagmar Doležalová


Dobrý den, na přiložených fotografiích není zachycen žádný patologický nález, proto souhlasím s kožním lékařem, že je vše v pořádku. Pokud potřebujete nějaké vysvětlení, specifikujte prosím svůj dotaz, jakého kožního projevu se Vaše obava týká.
S pozdravem
MUDr. Dagmar Doležalová

Související dotazy

Jiný problém
Dobrý den, léčim se s sníženou funkci štítné žlázy...
Jiný problém
Dobrý den, předem se trochu omlouvám se svůj dotaz,...
Jiný problém
Dobrý den, jsme trošku vážnější případ - manžel měl...
Jiný problém
Vážená paní doktorko/doktore, již se delší dobu léčím...
Jiný problém
Dobrý den, mám problém týkající se mého penisu,...
Jiný problém
Zdravím. Už nějakou dobu mám problémy s ospalostí,...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Jiný problém

Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Už týden mám pocit plného (nafouklého) břicha,nejde...

Jiný problém

Vážená paní doktorko/doktore, již se delší dobu léčím s RS. Mám problém s těhotenstvím,...

Jiný problém

Dobrý den, je možné, že jsem se ve 25 + 6 tt nakazila HSV-2. Dosud jsem genitální...

Jiný problém

Dobrý den, ráda bych se zeptala ohledně klistove encefalitidy. V neděli to...

Jiný problém

Dobry večer od března mám puls od 75 do 113 a tlak byva často mezi 90 po 100....

Jiný problém

Jsem půl roku po lehké mozkové mrtvici. Od té doby stále kolapsy.Každý měsíc...

Jiný problém

Dobrý den, chci se zeptat, zda trvale užívat předepsaný lék na vysoký tlak Tezeo...

Jiný problém

Dobrý den, občas když jdu na velkou, najdu krev na toaletnim papiru (trochu)....

Jiný problém

Dobrý den, už druhý týden na sobě pozoruji přes den jakoby mi poposkočilo srdce....

Jiný problém

Dobrý den. Cca před půl rokem se mi vytvořil výrůstek na kloubu na malíku pravé...

Jiný problém

Dobrý den, už několik let si všímám těchto pupínků nalézajících se na mé předkožce....

Jiný problém

Dobrý den, na dovolené jsem si v jednom případě všíml, že á stolice je řidší...

Jiný problém

Dobrý den, Mám dotaz ohledně HPV onemocnění. Moje přítelkyně, s kterou mám...

Jiný problém

Dobrý den, bude to už zhruba 6. rokem, kdy mě trápí nepřetržitá bolest/dráždění...

Jiný problém

Dobrý den, prosím o radu. Již 3 měsíce mě trápí bolest horních končetin v oblasti...

Jiný problém

Dobrý den. Je mi 14 let, už delší dobu mě trápí pálení při močení a celkově...

Jiný problém

Dobrý den, moc bych Vás chtěla poprosit o srozumitelné přečtení lékařské zprávy,...

Jiný problém

Dobrý den chtěla bych se zeptat před 14dny jsem nastydla.zánět pochvy a k tomu...

Jiný problém

Dobrý den, je mi 20 let. Poslední půl rok mám značné problémy. Nejprve jsem...

Jiný problém

Dobrý den už tentokráte naposledy. Ještě mi nebyla zodpovězena v předchozích...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Účinnost antikoncepce

Dobry den,užívám antikoncepci Daylette,během Vánoc jsem byla nemocná a dostala...

Uvolnění antikoncepčního kroužku

Dobrý den, užívám antikoncepční kroužek Teyla, ve druhem týdnu se mi nejakym...

Antikoncepce

Dobrý den, jako antikoncepci používám Ornibel, asi rok. Bohužel včera jsem...

Užití tablety "po"

Dobrý den, nechráním se žádnou antikoncepcí, a včera jsem měla chráněný sex...

Postkoitální antikoncepce

Dobrý den, pravidelně užívám HA, poslední menstruace proběhla 18.-23.2. Včera...

Úzkostná reakce na stres


Trombofilie

dobrý den, je mi 36let, po porodu mi byla zjištěná trombofilie, neberu žádné...

CT mozkových tepen - pulsujicí bolest hlavy, migrény

Dobrý den, pro dlouhodobé a velmi časté migreny a pulsující bolesti hlavy s...

Užívání antikoncepce

Dobrý den, Nasadila jsem antikoncepci softinelle mimo cyklus, a 6 den jsem...

Má smysl užít Postinor?

Dobrý den, měli jsme s přítelkyní pohlavní styk před pár hodinami, ale praskl...

Mohu být těhotná?

Hezký den, je možné přes prakticky funugující HA, Postinor a Pharmatex otěhotnět?...

Jiný problém

Dobrý den, v sobotu se nám stalo, že ve mě uvízl prezervativ, který jsem vytáhla. Byla...

Necitlivost nártu nohy, mravenčení.

Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat na problém, který teď momentálně mám, a...

Antikoncepce

Hezký den, nasadila jsem NOVĚ HA yaz (dříve jsem žádnou HA neužívala). HA jsem...

Cotrimoxazol AL forte

Dobrý den, omlouvám se, že ještě píšu, ale můj dotaz nebyl plně zodpovězen....

Těhotenství a cytologie


Svědění pod zubem

Dobrý den. Před 3 týdny mě začal bolet zub. Lékařka mi ho vyvrtala a dala dovnitř...

Cysty na játrech

Do brý den,mám cysty na játrech,je nutná nějaká léčba a z čeho se prosím dělají?nepiji...

Těhotenství po agolutinu

Dobrý den, mám dotaz, moje poslední menstruace byla 24.6., cykly se pohybují...

Trombofilní mutace

Dobrý den, v blízké době bych měla podstoupit IVF. Asi v 17 letech jsem měla...

Reklama