Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Jodid100

Léky karla . 27.10.2009

dobry den jsem těhotna a uživam jodid100a mamavit.Zajimalo by mě jestli jodid nemuže ubližit miminku a jestli oba připravky maji stejnou hodnotu jodu neberu je současně 4 krat tydne jodid a mamavit 3krat dydně dekuji za odpověd

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den. Konzultujte tuto otázku URCITE ještě se svým endokrinologem nebo lékařem, který se stará o vaši léčbu štítné žlázy, je přesněji informován o druhu postižení štítné žlázy - netuším proč berete jodid a bez toho se nemohu vyjádřit. Hezký den.

Související dotazy

Hypofunkce štítné žlázy v těhotenství
Dobrý den, paní doktorko, ve 4 tt mi byla zjištěna...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Jód

Dobrý den paní doktorko, beru Euthyrox 75mg. chci se zeptat, můžu k tomu brát...

Jód - potravinový doplněk

Dobrý den. U přítele (22 let) pozorujeme jisté příznaky (únava, porucha koncentrace...

Jod a alergie

Dobry den, jsem alergik na jod,kvuli tomu mi nemohlo byt delno CT plic na podezreni...

Jód a autoimunitní tyreoiditida

Krásný den přeji, vrtá mi v hlavě jedna věc - od mala se léčím na Hashimotovu...

Jod a rectodelt

Dobry den,jsem alergik na jod,kvuli tomu mi nemohlo byt delano CT plic kvůli...

Jód a štítná žláza

Dobrý den Mohu s většími ulzy na ŠŽ a s hodnotami TSH 4.46 a T4 14.38 užívat...

Jód a těhotenství, hypothyreosa a Femibion 400

Vážená paní doktorko, chtěla bych Vás požádat o konzultaci ohledně hypothyreosy...

Jod v graviditě

Dobrý den, již nekolik let se lečim euthyroxem 50 . ptala jsem se sveho endokr.zda...

Jód ve stravě dětí

Dobrý den, mají v dnešní době normálně se stravující děti dostatek jódu? Provádí...

Jodid 100 mg a spalovač s obsahem synephrinu

Dobrý den, asi od 6 let jsem se léčila na endo., v současné době již problémy...

Jodisol v těhotenství

Dobrý den, jsem v 19 tt a dodnes jsem poměrně pravidelně používala (řádově...

Jodoradiová léčba

Dobrý den, děkuji za odpověď dcera má nástup na jodoradiovou léčbu v září jelikož...

Jodthyrox v těhotenství + vitamíny s jódem?

Vážená paní doktorko, je mi 31 let, jsem 12 let po odstranění pravého laloku...

Jogurty

Dobrý den, měla dotaz ohledně jogurtů. Ráno vstávám ve 4:10hod, udělám si čaj...

Jojo efekt

Dobry den.Mam hodne velky problem.Jeste v lete jsem vazila o 7 kg vic a ted...

Jonesova fraktura 5.MTT

Dobrý den, stručně popíšu problém. 11/2009 jsem utrpěl frakturu na bazi 5.MTT...

Josef

Dobrý den jsem po chemoterapii ukončena 28.8.2009 a od té doby piji aloe vera...

Jsem 27+3tt a vcera jsme byli v restauraci a dala jsem si tam nedopečený hovězí steak

Dobry den, jsem 27+3tt a chtela jsem se zeptat, vcera jsme byli v restauraci...

Jsem alergická na pyly tr...

Jsem alergická na pyly trav a současně kojím 4 měsíční dítě. Mohu užívat na...

Jsem asexuální?

Dobrý den, chtěla bych se s vámi poradit, zda jsem nebo nejsem asexuální. Začalo...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest na tvrdém patře


Pupinky (bradavicky) na stydkych pyscich


Tetanie a panické ataky


Výtok z bradavky, bolest břicha


Komplikace po císařském řezu


Artróza - Gonartróza


Intimní


Stav po operaci slepého střeva


Celiakie


Mravenčení


MUDr. Jiří Kučera

Praktický lékař pro dospělé

Naučte se samovyšetření prsu


Vytržený zub


Těhotenství a cytologie


MUDr. František Rousek

Chirurgická ambulance

Ječné zrno


Bulka v spodni celisni


Hemeroid?


Gyrablock


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×