Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Kardiotoxicita u léků Lyrica a Buspiron

Srdce a cévy Iveta . 18.1.2013

Dobrý den, léčím se s chronickou nespavostí. Antidepresiva nezabírala, dostala jsem lék Buronil, po něm bradykardie, nesmím dále užívat. Nyní mám doporučen lék Lyrica případně Buspiron. Chci se zeptat, jaký mají vliv tyto léky na srdeční činnost. Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Zbyněk Cejnar


Dobrý den, v dostupné dokumentaci jsem nenalezl, že by Lyrica nebo Buspiron měly nežádoucí účinky na kardiovaskulární systém. V případě nežádoucích účinků vše konzultujte s lékařem, který vám léky předepsal.

Související dotazy

Nežádoucí účinky léčby antidepresivem Zoloft
Dobrý den, dlouhodobě (od roku 1998 s přestávkami)se...
Lexaurin a přechod na lék buspiron
Dobrý den, v loňském roce jsem po těžkém průběhu mononukleozy(...
Lyrica a cukor
Prosim zistili mi zvyseny cukor v krvi ,6,4 moze to...
Argofan(SRNI) + Buspiron
Dobrý den, nedávno jsem byl u mého psychiatra, který...
Lyrica a neurontin
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda může léky lyrica...
Může být vedlejším účinkem těchto léků dušnost a kašel?
Dobrý den, moje maminka má předepsaný na vysoký krevní...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Kardiostimulátor

Dobrý den,mám implantovaný kardiostimulátor a chtěla bych si pořídit běžecký...

Kardiostimulátor

Dobrý den, mám kardiostimulator a chtěl bych se zeptat, zda mohu užívat krokměr...

Kardiostimulátor a následná operace kýly

Dobrý den, mám tatínka, kterému je 79 let a má 20 dní po zavedení kardiostimulátoru....

Kardiostimulátor a bezdrátový mikrofon

Dobrý den pane doktore, již jsem Vám jednou psala dotaz a za odpověď moc děkuji....

Kardiostimulátor a indukční vařič

Dobrý den, mám kardiostimulátor, mohu používat indukční vařič ? Děkuji za odpověď.

Kardiostimulátor a infrasauna

mužu s kardiostimulátorem do infrasauny

Kardiostimulátor a invalidní důchod

Dobrý den,již 6 let mám kardiostimulátor - mám nárok na částečný invalidní důchod?Jaké...

Kardiostimulátor a létání

Manželka má kardiostimulátor je jí 70 let a syn ji nabídnul dovolenou na Floridu....

Kardiostimulátor DR MRI 2272 - mohu sekat trávu motorovým křovinořezem?

Dobrý den ! Chtěl bych se zeptat, mám kardiostimulátor DR MRI 2272 a potřeboval...

Kardiostimulátor, možnost letu za 7 týdnů po v operování

Dobrý den, před týdnem byl tchýni 71 let voperován kardiostimulátor - v podstatě...

Kari koření a zažívací obtíže

Dobry den poprosila bych o radu. Muzu ziskat v dospelosti alergii na potravinu,...

Karma

Dobrý den, přestěhovala jsem se do jiného bytu, kde je karma, plynový vařič...

Karnitin a chrom

Dobrý den.chtěl jsem se ještě zeptat jestli karnitin a chrom jsou steroidy a...

Karnitin a warfarin

Dobrý den, mám dotaz. Měla jsem trombózu na pravé ruce a poté se mi to posunulo...

Karpální tunel

Dobrý den,před 2lety jsem byla na operaci kt na levé ruce a před půl rokem mě...

Karpální tunel

Dobrý den Chtěla jsem se zeptat,mám po operaci levé ruky ale na kontrolním...

Karpální tunel

Dobrý den, ráda by jsem Vás poprosila o radu. Mám diagnostikován syndrom karpálního...

Karpální tunel

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na SKT v noci mě budí brnění pravé ruky. Je...

Karpální tunel

Jsem 3 měsíce po operaci karpálního tunelu,zpočátku vše v pořádku. Nyní ruka...

Karpální tunel

Dobry den,asi před týdnem a pul jsem byla na zákroku na karpálech nevim co přesně...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu


RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


Průjem


PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku


MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí


PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy


Salmonelóza


Vaginální mykóza nebo zánět močových cest


Bolest holení kosti, kotníku a kolene


Výtok z pochvy


Vyšetření osteoporózy


Grawitzův tumor


Lupus


Srdce


Atarax


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×