Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Karpály

Lucie N. 19.5.2016

Dobrý den, již 6let mě trápí syndrom karpalniho tunelu. Nyní dle emg mám lehké až středně těžké poškození. (hraniční snaps a prodloužená DML n. Med. Je operace vhodná? Na neurologii mi bylo řečeno že stále konzervativní léčba. Předem děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. David Folprecht


ano je to hraniční stav...hlavně je potřeba vyloučit další přetěžování ruky, což samozřejmě jde někdy těžko...operace sice pomůže, ale do budoucna ji nesmíte stejně vystavit stejné zátěži jako předtím, protože by se stav zase rychle vrátil a operovat by se muselo znova a další výkon by už nemusel být úspěšný a postižení by bylo prakticky trvalé...takže ano je lepší vyčkat a udělat všechno proto aby se stav nezhoršoval přetěžováním ruky, což chápu že pracující žena toho má jistě hodně včetně domácích prací atd....zdravím

Související dotazy

Karpaly
Dobrý den chtěla jsem se zeptat zhruba před třemi roky...
Karpály z přetížení
Dobrý den, asi 3 roky zpět, mě začali bolet ruce,...
Karpály na ruce
Dobrý den. Na konci května jdu na operaci s levou rukou...
Boulicka
Dobrý den, před 2 dny( 4.2.14) se mi objevila na zápěstí...
Necitlivost malicku
Dobry den chtela jsem se zeptat mohou karpaly zpusobit...
Bolest ruky
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat mám táhlou bolest...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Karpální tunel a ID

CHtěla bych se prosím zeptat na toto:jsem od října po operaci ruky-karpální...

Karpalni tunel operace

Jsem tři týdny po operaci karpalniho tunelu pravé ruky v lokálním umrtveni klasickou...

Karpální tunel operace

Dobrý den, byl mi diagnostikován karpální tunel obou rukou a doporučena v září...

Karpální tunel, krční páteř

Dnes ráno se přidalo brnění prstů pravé ruky a mám oteklé i prsty (v roce 2003...

Karpální tunely

Vážená (ý) paní doktorko (pene doktore) a vážená poradno, jsem po operaci...

Karpální tunely

Dobrý den, byly mi diagnostikovány karpální tunely na obou rukou. Zřejmě...

Karpální tunely

Dobrý den ráda bych se zeptala dělám v práci kde jsou nejvíce zatížené ruce...

Karpální tunely

Dobrý den chtěl by jsem se prosím zeptat,zda mám nárok na částečný invalidní...

Karpální tunely

Dobrý den,je mi 19 let a již 3 rokem mám problémy s pravým předloktím. Před...

Karpální tunely

Dobrý den, je mi 53 let, výška 164, váha 62. Trápí mě křeče ve stehně, které...

Karpaly

Dobrý den chtěla jsem se zeptat zhruba před třemi roky jsem byla na ambulantni...

Karpály na ruce

Dobrý den. Na konci května jdu na operaci s levou rukou KT. Na pravé ruce mám...

Karpály z přetížení

Dobrý den, asi 3 roky zpět, mě začali bolet ruce, z počátku to byly jen drobné...

Karplání tunel

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na zákrok kvůli karpálnímu tunelu, jak probíhá,...

Karta pojišťence

Dobrý den, musím jako pacient při každé kontrole předkládat u odborného lékaře...

Kartagenerův syndrom

dobry den, muj pritel ma kartageneruv syndrom.dle doktoru a literatury vim...

Karunkula

Dobrý den, často jsem trpěla na zánět močového měchýře, který byl vždy léčen...

Karunkula

Dobrý den, můj dotaz se týká 11 leté dcerky. Má za sebou už třetí operaci karunkuly...

Karunkuly

Dobrý den mám dvě karunkuly v močové trubici. Nikdy mi nijak nevdily, ale v...

Karunkuly

Dobrý den, již druhý týden mě bolí po močení vevnitř močové trubice. Bodava...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Velké bolesti kyčelního kloubu


Lipom


Parazité - nechtěné suvenýry v lidském těle


Progresivní svalová relaxace: 10 kroků k fyzické úlevě


Anafylaktická reakce


Antibiotika penebne a HA Minerva


Podčelistní uzliny


Problémy se stolicí


Skřípnutý sedací nerv


Doplňěk k dotazu


Deset překvapivých příčin zácpy


Odborníci odhalili nové geny zodpovědné za řídnutí kostí


Léky proti bolesti při srdeční arytmii


Extrasystoly


Trhání osmiček v těhotenství


Pomalý srdeční tep


MUDr. František Feit

Gynekologie MUDr. Feit s.r.o.

Krev ve spermatu


MUDr. Karel Dvořák

Ordinace lékaře specialisty - chirurgie

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×