Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Kondylomata

Pohlavní nemoci Vendula 25.11.2015

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na léčbu podofylinem u kondylomat. Po přečtení všech možných diskuzí, u mě vznikly obavy zda vůbec s podofylinem začít. Může to nějak výrazně ovlivnit můj fyzický a celkový stav? Ptám se kvůli dítěti které vyžaduje mou péči. Jak velké je riziko vstřebání toxických látek z podofylinu do těla? Měla bych se něčemu vyvarovat nebo jsou nějaké zásady při této léčbě? Děkuji mockrát

Odpovídá lékař:

MUDr. Eva Dogoši


Pokud se podofylin aplikuje na malou plochu ( do 7 cm2) a ponechá max. 8 hod. , není riziko toxických účinků.

Související dotazy

Kondylomata
Dobry den, pred 5-6 lety mi byl zjisten v tele hpv...
Kondylomata
Dobrý den mam diagnostikovana Kondylomata v oblasti...
Kondylomata
Kondylomata jsou pouze estetický problém nebo je v...
Kondylomata?
Dobry den, chtela jsem se zeptat zda to nejsou na hrazi...
Kondylomata
Dobrý den, chtela bych se zeptat, jestli jsou běžné...
Kondylomata v DÚ
Dobrý den, měl bych dotaz, jak poznám, že mám kondylomata...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Kondylomata

Dobrý den, před dvěma lety jsem se léčila s Kondylomaty a za měsíc vše bylo...

Kondylomata

Dobrý den, mám nicméně choulostivý dotaz, partner mě několikrát podvedl a teď...

Kondylomata

Dobrý den, chtěl bych jsem se Vás zeptat na postup léčby u tohoto onemocnění....

Kondylomata

Prosím o pomoc, asi před měsícem jsem objevila takové výrůstky a strašně rychle...

Kondylomata

Dobrý den, již jsem dnes jednou psala ohledně hojení po odstranění kondylomat...

Kondylomata

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat-byly mi zjištěny Kondylomata-cena Aldary je...

Kondylomata

Vážený pane doktore,obracím se na Vás s prosbou o radu. Před cca 2-3 týdny jsem...

Kondylomata

Dobrý den, před pár dny jsem potkala kluka a velice brzy jsem se s ním vyspala,...

Kondylomata

Dobrý den. Právě dnes jsem měl nechráněný pohlavní styk s dívkou, která postkoitálně...

Kondylomata

Dobrý den, mám dotaz ohledně kondylomat. Když už jsem nakažená virem HPV, můžou...

Kondylomata

Dobrý den, můj přítel má nejspíše kondylomata, která jsem od něj dostala také....

Kondylomata

Dobrý den, mám kondylomata, nedávno jsem si je nechala odstranit chirurgicky....

Kondylomata

Dobrý den. Už asi 4 měsíce mám v pochvě "jakoby" pupínky, viz. foto. Mám hrozný...

Kondylomata

Dobrý den, Mám dotaz,na konci prosince mi můj gynekolog dělal stěry z pochvy...

Kondylomata

Dobrý deň, kondylomata sa u mňa objavili asi pred pol rokom. Pani doktorka...

Kondylomata

Dobry den, už delší dobu sleduji malé bradavičky na kořenu penisu . začalo to...

Kondylomata

dobrý den,můj problém je že mě gynekol na prohlídce po šestinedělí potvrdil...

Kondylomata

Dobrý den, mám partnerku, která byla na chirurgickém odstraněí kondylomat. Gynekoložka...

Kondylomata

Dobry den chcela by som sa opytat ci v posve nahodou nemam kondylomi alebo to...

Kondylomata

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, kam přesně zajít s condylomaty, k dermatologovi...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

15-ti letá prohlídka

Dobrý den,, chci se zeptat. Je mi 15 let a kluci ve škole mluví že jsou nějáké...

Kontryhel mi zrusil menstruaci

Dobry den, je mozne ze mi sypaný kontryhelovy čaj uplne zrusil ms? Obvykle ji...

Jak se dá poznat zánět vaječníků

Dobry den. Chtela bych se zeptat zda se da poznat zanet na vajecnikach. V listopadu...

Dávkování Ospen 500

Dobrý den. Je pro dítě 7 let 26 kg dostatečné dávkování Ospen 500 1 tableta...

Vysoký tlak a panické ataky

Dobrý den....jsem už unavená s těchto stavů...jako laik si myslím,že se u mě...

Stav po hysterektomii

Má sousedka je po odstranění dělohy a operací pokleslého močového...

Rennie.

Dobrý den, moc ráda bych se Vás zeptala jak moc škodí dlouhodobé užívání tablet...

Ukapávání moči po močení

Dobrý den, můžu se zeptat jaké konkrétní vyšetření se dělá, když mám problém...

Zineryt se dostal do oka

dobrý den, nedávno se mi tento přípravek omylem dostal do oka, oko začalo pálit...

Gastroskopie u dítěte

Dobrý den. Dcera 13 let má nevolnosti po jídle, pocity tlaku a tíhy v žaludku,...

Tvrdá boule na hlavě

Dobrý den, již dlouho mám vzadu na hlavě, k levé půlce bouly na hlavě. Většinou...

Sucho na jazyku

Mám neustále pocit sucha zvláště na kořenu jazyku.Jsem sice diabetik,ale cukr...

Pálení pravého stehna


Bolest břicha

Dobrý den, už déle než půl roku mě trápí silné bolesti na levé straně břicha...

Zánět močového měchýře a cysta na vaječníku

Dobrý den, od srpna 2014 trpím na opakované záněty močového měchýře (řezání,...

Bulka mezi šourkem a konečníkem

Dobrý den před časem (už ani nevím kdy to bylo) jsem si nahmatal bulku na hrázi...

Závrať, bolest hlavy, pískání v uších

Dobry den, uz tyden pocituji lehke motani hlavy, do toho se pridava taky bolest...

Bolest kolene po artroskopii


Bulka na předloktí

Dobrý den,na předloktí z boku se mi udělala malá bulka,jakoby připevněná ke...

Červené místo na žaludu


Reklama
Zavřít