Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Laboratorní hodnoty TSH, fT4

Ivana . 27.6.2014 redakce uLékaře

Dobrý den, v gynekologické ordinaci by byla odebrána krev na hormony štítné žlázy s těmito výsledky: TSH 0,01 (ref. meze 0,27 - 4,20), FT4 volný 22,4 (ref. meze 12,00 - 22,00), FT3 volný 9,1 (ref. meze 3,10 - 6,80). Bohužel mi paní doktorka nebyla schopna říci, zda-li se jedná o sníženou resp. zvýšenou funkci štítné žlázy (hodnoty jsou jak nízké, tak vysoké). Na endokrinologii jsem objednána až za cca 2 měsíce. Prosím poradíte mi? Děkuji

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, jedná se o zvýšenou funkci štítné žlázy mírného stupně, t.j. máte mírný nadbytek hormonů štítnice. Mějte se hezky.

Související dotazy

Štítná žláza - laboratorní hodnoty
Dobry den, Prosim o info ohledne hodnot št. žlazy...
Hodnota TSH
Dobrý den, před 3 roky jsem byla vyšetřena na MR mozku,...
TSH
Dobrý den po operaci tte 14.11.2016 TSH 24.2. 15,79...
Hodnoty pro ft4 a TSH
Dobrý den, můžete mi prosím sdělit, jaké jsou mezní...
Hodnoty TSH a fT4 v těhotenství
Dobrý den, při rozboru krve v 9.tt. mi byly zjištěny...
Hodnoty štítné žlázy v těhotenství
Dobrý den, jsem ve 29 tt a mám tyto hodnoty hormonů...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Labioplastika

Dobrý den. Mám obrovský problém s malými stydkamy.(dlouhé) hodně my to vadí.zit...

Labioplastika

Dobry den, chcela by som sa spytat ci sa da spravit labioplastika tak aby bola...

Labioplastika

Dobrý den,je mi 18 let a mám problémy se stydkými pysky ,jsou asi o 5 cm delší...

Labor. nálezy

Dobrý den. Minulý měsíc jsem byla na vyšetření kvůli ačr. Dnes mi přišlo hodnocení...

Labor. výsledky

Dobrý den, obdržela jsem předoperační výsledky a nerozumím jim. Některé hodnoty...

Laboratorně vyšší gtm

Dobrý den,mám zvýšené gtm s 1,39 a trombocyty pr. B 369 a nevím co to znamená.Bylo...

Laboratorně zvýšené CRP

Dobrý večer, posielam doplnenie informácii a diagnostických vyšetrení k dotazu...

Laboratorní hodnoty

Dobrý den, dnes mi přišly výsledky laboratorního vyšetření a těmito výsledky: EBV...

Laboratorní hodnoty

Při vyšetřní na pohotovosti mi naměřili u HTC 39,1. Při tom se všude uvedeníé...

Laboratorní hodnoty krve

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, chodím pravidelně na odběry krve a stále...

Laboratorní nález

Dobry den, prodelala jsem konizaci a asi pred rokem chlamydie. Pritele jsem...

Laboratorní nález u Crohn choraby

Dobrý den, léčím se s Crohnovou chorobou, občas se mi nyní stává, že nacházím...

Laboratorní nálezy

Dobrý den. Můžete mi prosím vysvětlit černý zvýrazněné čísla z rozboru krve?...

Laboratorní nálezy

Dobry den, Moji mamince zjistili před rokem helikobaktera. Dr. Ji léčil antibitikama,...

Laboratorní nálezy - co mi je?

Dobrý den, můžete mi prosím vysvětlit ty zvýrazněny čísla? Vím že to asi nebude...

Laboratorní rozbor

Dobrý den paní doktorko.V pondělí jdu na operaci kolena a moje praktická doktorka...

Laboratorní rozbor

Dobrý večer paní doktorko, mnohokrát děkuji za Vaši odpověď ohledně lab. rozboru....

Laboratorní rozbor

HbsAg - reaktivní HBV:Anti-HBc IgM - negativní HBV: Anti-Hbc total - reaktivní Pravděpodnobně...

Laboratorní testy

Prosím, co znamenají zvýrazněné hodnoty z laboratorních testů: buffer-base-vyp.-37,6mmol/l...

Laboratorní testy

Dobrý den, z výsledků krevního obrazu mám všechny hodnoty v normě pouze lehce...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zánět slepého střeva

Zánět slepého střeva vzniká jako náhlá příhoda z plného zdraví. Typicky...

Zarudlý penis a možný i výtok z penisu

Dobrý den Před třemi měsíci jsem měl sex s jednou né moc mě známou slečnou,...

Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?

Z bezvědomí vás vytrhne pípání přístrojů. Otevíráte oči a kolem vás pobíhají...

MUDr. Michal Trnovský

Ortopedie - ambulantní péče

Help syndrom

Dobrý den, před 2 léty, u porodu císařským řezem se u mne vyskytl help syndrom....

MUDr. Božena Havlíková

Ordinace praktického lékaře

Časté zvracení, bolesti břicha, průjmy, bolesti hlavy a zad

Dobrý den, vážený pane doktore, moc Vás prosím o radu. Manžel 39 let má obrovské...

MUDr. Xenie Rafajová

Praktický lékař pro děti a dorost

Permanentně popraskané žilky v očích, svědění očí

Dobrý den, V posledních 6ti měsících jsem 3krát prodělala zánět spojivek...

Bolí mě za krkem, mívám závratě, pocit nejistoty při chůzi, ale někdy i vsedě

Dobrý den, mívám závratě, pocit nejistoty při chůzi, ale někdy i vsedě. Bolí...

Dobbry den, je mi 30 l...

Dobbry den, je mi 30 let a od 5 let trpim alergiemi. Nejvetsi reakce mam...

Pomoc při psoriáze? Ve zkratce léky, krémy, sluníčko

Lupénka mívá různé projevy. Pokožka je suchá, loupe se a někdy praská tak, že...

Menopauza před čtyřicítkou: ohroženému srdci pomohou hormony

Pohlavní hormony, estrogeny, jsou pro každou ženu důležité. V období před menopauzou...

Zvýšená hodnota eosinofilie

Dobrý den, dcerka (8let) má dlouhodobé problémy s náhlými bolestmi bříška v...

Kolení Vazy

Dobrý den, Mohl bych Vás poprosit o radu? Zhruba před 3 roky jsme si v zimě...

Pásový opar

Dobrý den, je mi 30 let a dostala jsem pásový opar. Nemám žádné alergie, na...

Naražený loket

Dobrý den, před 5 dny jsem měla úraz na kole a narazila jsem si loket na pravé...

Únava a krev ve stolici

Dobrý den, je mi 26 let. Již delší dobu (několik měsíců) jsem hodně unavená,...

Otok jazyka

Přeji dobrý den, trápí mě otok jazyka, který neustává. Poprvé jsem si toho...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×