Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Léky

Infekce Pavel 13.7.2018

Dobrý den,v roce 2015 jsem prodělal boreliozu.Asi před třemi týdny mě začaly brnět nohy tak jsem zašel na odběry a paní doktorka mi sdělila,že mám nikterak dramaticky ale zvýšené hodnoty a napsala antibiotika na 20 dní.Problém je,že mám zaplacenou dovolenou .Chtěl bych se zeptat jestli je možné léčbu antibiotikem odložit o tři týdny.Moc děkuji.

Odpovídá lékař:

MUDr. Dagmar Doležalová


Dobrý den, odložením léčby po návratu si prodloužíte dobu obtíží, ale vyvarujete se negativním účinkům např. působení slunečního záření při užívání antibiotik. Je tedy na Vašem rozhodnutí. Vzhledem k tomu, že dle sdělení Vaší lékařky nejsou dramaticky zvýšené hodnoty, je možné léčbu odložit. Doporučuji Vám po celou dobu a i nějakou dobu po dobrání antibiotik užívat Echinaceové kapky, Pyridoxin 3x1 a Tiamin 2x1.
S pozdravem
MUDr. Dagmar Doležalová

Související dotazy

Leky
prosím o sdělení na co jsou léky panzytrát25000 a...
Léky
Dobrý den, zajímalo by mě, jak se snesou tyto léky...
Léky
Dobrý den chci se zeptat mám Leidnovu mutaci F V leiden...
Léky
Dobrý den,prosím o sdělení.Řadu let užívám Detralex...
Léky
Dobrý den, psychiatr mi předepsal Mirtazapin Sandoz...
Léky
Dobrý den, chtěla bych se zeptat užívám na štítnou...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Léky

Dobrý den, múj dotaz zní zda je možno užívat c vit amín tabletkách pokud...

Léky

Dobrý večer chtěla bych znát váš názor na kombinaci léků které dnes předepsal...

Léky

Dobrý den,jsem ve 26.t.t.Mám silnou rýmu a kašel. Chtěla bych vědět kolik šálků...

Léky

Zdravím všechny Dobrý den, moc Vás prosím o radu. Nejdříve jsem...

Léky

Dobrý den paní doktorko,mám k Vám prosbu za maminku,79 let.Již asi 4 roky bere...

Léky

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, jestli když užívám Imuran, jestli můžu alkohol....

Léky

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, jestli když užívám Imuran, jestli můžu alkohol....

Léky

Dobrý den,užívám Rosucard 20mg,plánujeme dítě,lékař mi řekl,že jej musím vysadit,ale...

Léky

Dobrý den, chtěla bych se zeptat užívám na štítnou žlázu euthyrox50 a jestli...

Léky

Dobrý den, beru miril 5mg půl ráno půl večer a lokren 20mg půl ráno. Lze je...

Léky

Dobrý den, lze užívat lék Elicea 5 mg s Tryptofanem popř. Elicea s Harmony Caps...

Léky

Dobry den, dostala jsem citalopram kvuli uzkostem, beru ho od konce kvetna,...

Léky

Dobrý den, dnes jsem byla propuštěna z nemocnice kde jsem byla hospitalizována...

Leky

dobry den dnes jsem byla u lekare a nasel mi v moci infekci dostala jsem leky...

Léky

Dobry den mam takovy problem se svou osobnosti... nejvice se to projevilo kolem...

Léky

Dobrý den. Už asi půl roku mám bíložlutý výtok někdy silnější někdy slabší....

Léky

beru leky:Furon 40mg,Nolpaza 40mg,Glimepirid 2mg,Warfarin 5mg,Caramlo 10mg,...

Léky

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je možno při pravidelném užívání euthyrox...

Léky

Dobrý den, chtěl by sem se zeptat na lékové interakce. Léčím se na chalmýdiovou...

Léky

Dobrý den, chtěl jsem se Vás zeptat, doktor mi předepsal zolpinox léky na spaní...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Brnění prstů a porucha ciltivosti


Zvětšené tvrdé uzliny pod uchem


Neuroborelioza

Dobry den, po odberu mozkomisniho moku mi byla diagnostikovana neuroborelioza...

Červené pihy - petechie?

Dobrý den, jsem moc ráda, že Vaše stránky existují. Jsou velice zajímavé a věřím,...

Bolest pod pravým žebrem

Dobrý den, od včerejšího večera mě neustále bolí pod pravým žebrem, nejvíc když...

Po operaci nehtového lůžka

Dobrý den, je to teprve den co jsem absolvovala plastiku nehtového lůžka, ale...

Listerióza

Dobrý den, chtěla bych si u lékaře udělat testy na listeriózu.. Má cenu si...

Píchání si injekce do břicha proti srážlivosti krve

Prosím mám zlomený kotník a mám už 4tydny nehodící sádru a ještě 4tydny budu. Píchání...

Velikost penisu

Je normální mít 15cm penis a 4cm do šířky a ohnutý dolů

Krvácení při užívání HAK Azalia

Dobrý den, před dvěma lety mi byla diagnostikována a odstraněna endometrioza,...

Citalon

Dobrý den, chci se zeptat jaký je rozdíl mezi citalecem a citalonem?Byk mi...

Alkoholismus

Dobrý den chtěla bych vědět jestli je můj přítel alkoholik kdyz pije denně 3...

Usínání v sedě kdykoli a kdekoli a chrápu

Dobrý den, včera jsme byli se ženou v divadle a já zase po 5ti minutách usnul....

Hlen, lesklé oči

Dobrý den, chci se zeptat, zda-li nevíte co by mi mohlo být. Před cca měsícem...

Doxybene a vyrážka

Dobrý den. Mám podezření na chlamydie a jelikož jsem měla stále zvýšenou teplotu...

Oboustranný šelest

Dobrý den, je mi 22 let a trpím oboustranným šelestem. Nejprve jsem měla zalehlé...

Pálení v tříslech - infekce?

Dobrý den, před dvěma lety jsem prodělal zánět močové trubice. Onemocnění nastoupilo...

Požité plesnivé potraviny


Svědění pochvy po styku

Dobry den, chcela by som vas poprosit o radu.Posledne cca dva mesiace riesim...

Nádor v hlavě

Dobrý den,chci se zeptat jak lze poznat nádor v hlavě? Když není možné vyšetření...

Reklama
Zavřít