Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Léky

Psychika Libuše . 11.3.2012 redakce uLékaře

Dobrý den paní doktorko,mám k Vám prosbu za maminku,79 let.Již asi 4 roky bere denně léky Buronil25 a Citalec10.Nyní mi sdělila,že když ulehne,tak za chvíli se jí za oknem zjeví postava muže jak se na ni dívá.Musí vstát,chvíli chodí,čte.Vrací se to každou noc.Mám obavy,zda-li se nejedná o halucinace z těchto léků.Uvědomuje si,že to možné není,protože bydlí v paneláku ve vyšším patře,ale obtěžuje jí to.Dříve brala dost let stilnox a objevily se po čase podobné potíže,kdy slyšela hlasy apod.Podařilo se nám ho po čase vysadit úplně.Tyto léky má napsané na psychiatrii.Nyní je maminka onkologický pacient-rok po ablaci prsu.Jinak se cítí dobře i psychicky,pouze problémy s tím spánkem.Z ostatních užívá léky na tlak,cholesterol a hormony ohledně operace.Děkuji moc za Váš čas.Libuše.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den.Velmi si vážím Vašeho krásného vztahu k mamince.Bohužel,zklamu Vaši důvěru-neodvážila bych se dát jednoznačnou odpověď.je zvláštní,že by se nesnášenlivost léků projevila po 4 letech užívání..Každopádně je nezbytné maminčin stav řešit s předepisujícím lékařem-kdyby se zvažovalo vysazení,beztak by maminka potřebovala jinou medikaci.Antidepresíva jsou u onkologické diagnosy velmi smysluplná-chrání organismus před dalším oslabením imunitního systému..O potřebě realtivně klidného spánku není pochyb..

Související dotazy

Leky
prosím o sdělení na co jsou léky panzytrát25000 a...
Léky
Dobrý den, zajímalo by mě, jak se snesou tyto léky...
Léky
Dobrý den,prosím o sdělení.Řadu let užívám Detralex...
Léky
Dobrý den, chtěla bych se zeptat užívám na štítnou...
Léky
Dobrý den, píšu Vám ohledně jedné mé kamarádky. Bohužel...
Léky
Dobrý den, beru miril 5mg půl ráno půl večer a lokren...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Léková porada

Dobrý den,mám reflux a zanet jicnu,beru lanzul a itoprid..nyni.zjisten na Orl...

Léková závislost

Dobrý den. Každý den beru na noc 1/2 léku Neurol 0,25. Za jak dlouho může vzniknout...

Lékové interakce

Dobrý den, užívám 14 dní lék Prestarium Neo 5 mg denně a řadu let Paroxetin...

Lékové interakce

Dobrý den,je mozne užívání leciv soucasne lanzul,itoprid (na reflux.esofag.,)v...

Lékové interakce

Dobrý den, chci se zeptat na Váš názor zda je všechno v pořádku ohledně užívaných...

Lékové interakce

Dodrý den.Prosím o odpověď ns následující dotaz : jak de ovlivňují léky KALNORMIN...

Lékové interakce

Dobrý den, mám dotaz ohledně léků, které užívám, jaké je tam riziko pokud se...

Lékové interakce

Dobrý den, jaké je riziko při užívání antibiotik DUOMOX 1000 (předepsané lékařem)...

Lékové interakce -antirevmatika a steroidy

Dobry den lecim se s RA a 6 let a jsem aktivni sportovec. Beru leky Leflunomid...

Lékové interakce s antikoncepcí

Dobrý den, tento měsíc mi začala menstruace 1.12. Od 10.12. jsem pět dní užívala...

Leky

dobrý den,14dní sjme brala tabl, Biseptol480 mezitim se také brala i antikonc,lyndinette20...

Léky

Dobrý den, měla bych dotaz týkající se mé 87.leté babičky. Bohužel názory na...

Leky

Dobrý den,už léta beru euthyrox 50 a teď jsem od doktora dostala L-Thyroxin...

Léky

Dobrý den,moje matka užívá na zlepšení krevního tlaku léky Tritace 1,25, Aescin-Teva. Tlak...

Léky

Dobrý den, užívám Clotrimazol a chci se zeptat zda muže ovlivnit výsledky moci?

Léky

dobry den prosím jaky je rozdíl mezi detralex a diomax děkuji iva

Leky

Dobrý den,prosím Vás mamka má polycytemii vera a bere stacyl na ředění krve.Chtěla...

Léky

Dobrý den,prosím o sdělení.Řadu let užívám Detralex a Enelbin.Enelbin mi dporučila...

Leky

Dobrý den.mám zánět močového měchýře už pár týdnu dostala jsme od ginekologa...

Léky

Dobrý den pane (í) doktore (ko), léčím se na neurologi asi tři roky-Pragiola...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Úraz krční páteře


Psychický stav


MUDr. Jan Vaněk

Praktický lékař pro dospělé

Slovníček pojmů


Celková ztuhlost svalů


Suche oko


Odběr kostní dřeně


Nadměrné pocení


Mdloby, zalehlé uši, bolesti na temeni


Pálení ústí močové trubice


První pokus IVF


Dieta při jícnovém refluxu


Prosím o přesné posouzení a vysvětlení. léčba a další postup.


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×