Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Možnost otěhotnění

Lucie b. 24.5.2016

Při pohlavní styku s přítelem nepoužíváme kontom, ale nikdy se do mně neudělal, vždy před vyvrcholením ho vytáhl. Takže nikdy se do mně neudělal. Je možné že i tak otěhotním? Antikoncepci ještě neberu, protože jsem začala svůj sexuální život teprve nedávno.

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Přerušovaný styk není příliš spolehlivá metoda. Příjemný den

Související dotazy

Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu. Včera...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat.. neberu vůbec žádnou...
Možnost otěhotnění
Zdravím... Když jsme měli pohlavní stykl s partnerkou...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Používám antikoncepci...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych se zeptat.. 16.10. Jsem mela...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Možnost nakažení pohlavními chorobami?


Možnost nakažení STD


Možnost nakažení ze zaschlé stolice zdravých lidí


Možnost nakažení žloutenkou typu B


Možnost návratu syfilis


Možnost obnovení zranění


Možnost odstrnění pachu není to pot.


Možnost onemocnění


Možnost oplodnění


Možnost osteonekrózy po léčbě Bonvivou


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Furolin a sluníčko


Motání hlavy, černo před očima, hučení v uších

Dobrý den, žiji v zahraničí a byla jsem zde u lékaře, který mi po krevních testech...

Bolest hlavy,chrápání

Asi před měsícem jsem začal trpět úpornými bolestmi hlavy.Bolest se stěhuje...

Pásový opar?

Ja by sa chcela informovať čo to je pasovy opar?

Při menopauze řídnou kosti. Braňte se pomocí antikoncepce!

Menopauza je významným rizikovým faktorem pro rozvoj osteoporózy. Úbytek ženských...

Červené suché fleky na rukách

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaká je příčina těchto fleků. Stane se mi...

Mravenčení na těle

Dobrý den, asi před týdnem jsem začala pociťovat mravenčení na trupu, na končetinách...

Bušení srdce, tiky v očním víčku, pálení žáhy

Dobrý den, asi už rok trpím únavou a někdy jsem, tak vyčerpaná, že si musím...

Pupínek na penisu

Nahmatal jsem si pupínek na penisu zajímalo co by to mohlo byt. Sex nemám víc...

Operace šž - uzel

Dobrý den, léčím se už řadu let na uzel v šž, užívala jsem euthyroxu 50-100...

Kombinace léků

Dobrý den. Rozešel se se mnou přítel a mě to hrozně vzalo, byl jediný koho jsem...

Výrůstky z žilek na spodku jazyka

Dobrý den, dneska jsem si všiml, že mně při vypláznutí jazyka trošku bolelo...

Příznaky cysty na ledvině a vaječníku

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, jak se projeví prasknutí cysty na ledvině...



Boraxové globule

Dobrý den pane doktore, chtěla bych poprosit o radu ohledně léčby kvasinek:...

Anti TPO

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat co to znamená mít vysoké anti TPO. Dnes...

Vysazení Letroxu


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×