Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Možnost otěhotnění

Veronika M. 14.8.2016 redakce uLékaře

Dobry den. Mam takovou otazku pred trema mesicema jsem spala s pritelem zrovna na mou ovulaci, tyden po tom jsem mela slabe spineni takove hnedu ruzove, pak uz jsem nedostala mesicky ani zadne spineni,obcas mi boli bradavky a dolce se mi zatmavily vsimla jsem si ze se mi na stehnu udelaly nove pigmentove skvrny ale test mam negativni. Mohi byt tehotna?

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Bylo by vhodné provést test HCG z krve který je přesnější protože je kvantitativní a ultrazvuk další dle výskledku. Příjemný den

Související dotazy

Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Možnost otěhotnění
Zdravím... Když jsme měli pohlavní stykl s partnerkou...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat.. neberu vůbec žádnou...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu. Včera...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Používám antikoncepci...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, mám dotaz. Rozhodla jsem se po 5ti letém...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Možnost nakažení pohlavními chorobami?


Možnost nakažení STD


Možnost nakažení ze zaschlé stolice zdravých lidí


Možnost nakažení žloutenkou typu B


Možnost návratu syfilis


Možnost obnovení zranění


Možnost odstrnění pachu není to pot.


Možnost onemocnění


Možnost oplodnění


Možnost osteonekrózy po léčbě Bonvivou


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Užívání antikoncepce a otěhotnění


Ostropestřec+Magne b6

Dobrý den,byli mi zjištěny u lékaře zvýšené jaterní testy,tak jsem si objednal...

Bolest žaludu

Dobrý den, obracím se na Vás s mým problémem, protože už opravdu nevím co mám...

PH ejakulátu


MUDr. Lada Zahálková

Dětská a dorostová psychiatrie

Vyrážka


Synflorix nebo Prevenar 13

dobrý den,mám dotaz. syn se mě narodil v 32tt těhotenství a porodní váhu měl...

Fibrom v tříslech


Brnění a tik v ruce

Dobrý den, chtěla bych Vás požádat o radu, již 14 dní mně brní malíček levé...

Bojíte se očkování? Homeopatie pomůže zmírnit potíže


10 věcí, které pomohou překonat ranní ztuhlost


Zlomenina kosti holenní

Dobrý den, můžete mi vysvětlit co znamená :nedislokovaná abrupce ventrální hrany...

MUDr. Vladimír Sobotka

Pronatala Spa s.r.o.

Bolesti očí

Prosím o radu, zdali je možné na denodenní bolesti očí (orbitopathie) užívat...

Alkohol po očkování

Dobrý den, absolvovala jsem očkování 3. dávky Hepatitidy B. Druhý den jsem na...

Bolest břicha

Dobrý den, prosím pomozte mi,v roce 2008 jsem byla na operaci-slepák,do...

Škrkavka

Dobrý den,mám podezření na škrkavku-ve stolici jsem si našla cca 10cm dlouhou...

Distorsio gen 1. sin, distensio LCM


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×