Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Možnost otěhotnění

Gynekologie Veronika 14.8.2016

Dobry den. Mam takovou otazku pred trema mesicema jsem spala s pritelem zrovna na mou ovulaci, tyden po tom jsem mela slabe spineni takove hnedu ruzove, pak uz jsem nedostala mesicky ani zadne spineni,obcas mi boli bradavky a dolce se mi zatmavily vsimla jsem si ze se mi na stehnu udelaly nove pigmentove skvrny ale test mam negativni. Mohi byt tehotna?

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček


Bylo by vhodné provést test HCG z krve který je přesnější protože je kvantitativní a ultrazvuk další dle výskledku.
Příjemný den

Související dotazy

Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat.. neberu vůbec žádnou...
Možnost otěhotnění
Zdravím... Když jsme měli pohlavní stykl s partnerkou...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu. Včera...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Používám antikoncepci...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych se zeptat.. 16.10. Jsem mela...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Možnost otěhotnění

Při pohlavní styku s přítelem nepoužíváme kontom, ale nikdy se do mně neudělal,...

Možnost otěhotnění

Dobrý den, chci se zeptat, zda je možné otěhotnět tím způsobem, že muž má stopořený...

Možnost otěhotnění

Dobrý den, o víkendu jsme měli s manželem pohlavní styk s kondomem. Pak...

Možnost otěhotnění

Dobrý den,bral jsem HA "jen" 3 roky.Dle rad sve doktorky jsem se 1 měsíc po...

Možnost otěhotnění

Dobry den, mela jsme s pritelem pohlavni styk a praskl nam kondom neejakuloval...

Možnost otěhotnění

Dobrý den, mám dotaz. Rozhodla jsem se po 5ti letém užívání antikoncepce ji...

Možnost otěhotnění

Dobrý den, chci se zeptat zda je možnost otěhotnění i v případě že přítele uspokojuji...

Možnost otěhotnění

Dobrý den, chci se zeptat, zda je možné, že jsem těhotná. Poslední pohlavní...

Možnost otěhotnění

Beru treti mesic antikoncepci - Lucette. Minuly mesic jsem jeden den tabletku...

Možnost otěhotnění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat už 8 měsíců neberu antikoncepci, od té doby...

Možnost otěhotnění

Dobrý den, moje přítelkyně brala antibiotika značky Duomox ve své pauze (v...

Možnost otěhotnění

Dobrý den, měla bych dotaz. Měla jsem nechráněný sex s chlapcem, se kterým...

Možnost otěhotnění

Dobrý den, V době ovulace jsme měla se svým pritelem neco jako nechraněný styk,...

Možnost otěhotnění

Dobrý den, chci se zeptat na to, jestli mohu být těhotná. Dne 22.10. jsem dobrala...

Možnost otěhotnění

Dobry den,prosim o Vasi radu..meli jsme s pritelem chraneny sex pri kterem doslo...

Možnost otěhotnění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je pravděpodobnost otěhotnění, když...

Možnost otěhotnění

Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Jaká je pravděpodobnost početí se spermatu...

Možnost otěhotnění

Dobrý den, Ráda bych Vám položila dotaz. Cca v půlce platíčka HA jsem zapomněla...

Možnost otěhotnění ?

Dobrý den, měla bych na Vás dotaz.. S přítelem jsme spolu měli sex s kondomem...

Možnost otěhotnění 2 dny před menstruací

Dobrý den. S partnerem jsem měla pohlavní styk 2 dny před očekávanou menstruací...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bazaliom

Dobrý den, před 3 týdny jsem byla odstranit u svého kožního lékaře výrustek...

Léčba panické poruchy a úzkostí

Dobrý den, pul roku uzivam Asentru 50mg na panickou poruchu a uzkosti ale stale...

Křeče v podbřišku, pocit na zvracení, průjem

Dobrý den, Před 2 týdny jsem dostala křeče v podbřišku a do levé strany. Po...

Akné na ženském přirození

Dobrý den, mým problémem jsou pupínky na mém přirození. Mně to hrozně vadí,...

Gastroenteritida


Minimální hybnost po operaci ramene

Dobrý den mám dotaz, v únoru jsem byla, na operaci pravého ramene otok sa burzy,...

Svrab


Masturbace a bolesti hlavy

Dobrý den, mám problém. Přítelkyně je nomcná, tudíž teď nemáme sex, ale to není...

Bolest čelistního kloubu

Dobrý den, před pár dny mě z ničeho nic rozbolela sanice na levé straně pod...

Stále mokrá

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, je mi to trochu trapné, ale mám jí stále...

Říhání u kojenců

Dobrý den,v nějakém pořadu jsem slyšela,že se kojenci nemusí dávat říhat po...

Užívání antikoncepce a otěhotnění


Píchání v koleni

Dobrý den, asi před měsícem mě při behu ( běhám 40 - 60 km tydně ) zacalo píchat...

Bolest při nádechu

Dobrý den, je mi 30 let a už 4 den mě bolí "něco" pod levým prsem při hlubokém...

Hučení v uších a bolest hlavy

Dobrý den, je mi 22let a cca 5 týdnů zpět mi začlo zaléhavat pravé ucho, po...

Výrustek u kloubu palce nohy

Dobrý den, mamku (55let) už několik let trápí bolest nohou, z boku ze strany...

OCD

Dobrý deň p.doktorka Uz roky sa liecim na ocd liekmi ako je Zoloft seropram. Rád...

Zalehlé ucho


Bolest ramene po úraze

Dobry den pred 14dny pri prekladu klienta cc120kg mi ruplo v pravem rameni...velka...

Bolest palce u nohy

Dobrý den, už den mě bolí palec u nohy v oblasti vedle nehtu. Plus k tomu mam...