Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Možnost Otěhotnění

Antikoncepce Sabina . 14.10.2012 redakce uLékaře

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli je možnost otěhotnět když jsme s přitelem spolu spalli v týdení pauze a ja si hned první tabletku po pauze vzala o 8 hodin později

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, 8 hodin je ještě v toleranci, tedy byste otěhotnět neměla.

Související dotazy

Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu. Včera...
Možnost otěhotnění
Zdravím... Když jsme měli pohlavní stykl s partnerkou...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat.. neberu vůbec žádnou...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Používám antikoncepci...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych se zeptat.. 16.10. Jsem mela...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Možnost nakažení pohlavními chorobami?


Možnost nakažení STD


Možnost nakažení ze zaschlé stolice zdravých lidí


Možnost nakažení žloutenkou typu B


Možnost návratu syfilis


Možnost obnovení zranění


Možnost odstrnění pachu není to pot.


Možnost onemocnění


Možnost oplodnění


Možnost osteonekrózy po léčbě Bonvivou


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Adultní typ hypolaktázie a léky a obsahem laktózy

Dobrý den, mám adultní typ hypolaktázie, což jak jsem předpokládala znamená,...

Zánět ledvin - ofloxin, bolest

Milá paní doktorko, nejprve bych chtěla poděkovat za existenci tohoto portálu...

Patologie varlat


Pálení jazyka, reflux

Dobrý den. Prosím o radu.Půl roku mě pálí jazyk. Před rokem mi při vyšetření...

Zvětšené krční uzliny

Dobrý den, mám mírně bolestivé a zvětšené krční uzliny, nicméně nemám teplotu,...

Zuzena predkozka

Dobry den preji. Je mi 27 let a cca pred pul rokem jsem pozoroval zuzeni predkozky....

Bolení zad

Dobrý den byl by jste tak hodný a přeložil mi tuhle zprávu? Děkuji algicka...

Střevní chřipka?


Pásový opar hrozí téměř každému – některým ale více!

Nejde o „vyrážku“, ale o závažnou bolestivou nemoc s celou řadou komplikací,...

Solárium a kojení

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli můzu chodit do solárka, když kojím,...

Píchání u srdce při zátěži

Dobrý den je mi 24 a při zátěži at se jedná o běh nebo práci tak mě píchá u...

Zlomenina 2. krčního obratle

Dobrý den pane doktore, moje 83letá babička si při pádu ze schodů zlomila 2....

Krevní plazma: darovat, či nedarovat?


Porod

Dobrý den jsem ve 36 týdnu těhotenství mám hrozný strach s porodu proto mě paní...

Cystabna vaječníku

Dobrý den , 12.teho tohoto mesice jsem mela termin Menstruace ale nepřišla a...

Tvrdé bříško v 37tt

Dobrý den, v pondělí jsem byla na kontrole a bylo vše v pořádku. Nyní poslední...

MUDr. Vladimír Drápal

Ambulance odborného lékaře ortopeda

Vnitřní vyšetření v těhotenství

Dobrý den, jsem ve 22. týdnu a jelikož mi celkem často tvrdne břicho a měla...

Praskání v uších


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×