Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Možnost otěhotnění

Antikoncepce Petra . 31.10.2011

Dobrý den, Ráda bych Vám položila dotaz. Cca v půlce platíčka HA jsem zapomněla užít 2 prášky, tj.v pá a so, další prášek jsem vzala až v neděli. V sobotu došlo k souloži, kdy partner ejakuoval dovnitř… V neděli jsem dostala neočekávanou menstruaci…Antikoncepci beru s menšími přestávkami 10 let. Datum začátku poslední menstruace bylo dne 14.10.2011. Chtěla bych se zeptat, jak vysoká je možnost otěhotnění. Předem Vám děkuji za odpověď, P.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, pravděpodobnost otěhotnění je malá, ale vyloučit zcela nelze.

Související dotazy

Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu. Včera...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat.. neberu vůbec žádnou...
Možnost otěhotnění
Zdravím... Když jsme měli pohlavní stykl s partnerkou...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Používám antikoncepci...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych se zeptat.. 16.10. Jsem mela...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Možnost nakažení pohlavními chorobami?


Možnost nakažení STD


Možnost nakažení ze zaschlé stolice zdravých lidí


Možnost nakažení žloutenkou typu B


Možnost návratu syfilis


Možnost obnovení zranění


Možnost odstrnění pachu není to pot.


Možnost onemocnění


Možnost oplodnění


Možnost osteonekrózy po léčbě Bonvivou


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Naposledy přečtené dotazy z poradny

MUDr. Libuše Jonášová

Odborný psychiatr

Zeleno-žluté, hořké zvracení


Bolest po stažení předkožky


Furolin a alkohol


MUDr. Elena Zaydlarová

Ordinace lékaře specialisty - oční

MUDr. Jiří Sládek

Soukromá stomatologická ordinace

Mazové žlázy na penisu


Radikulopatie


Cholecystolithiasa


MUDr. Petr Oramus

Odborný lékař neurologie

MUDr. Miroslava Petrová

Gyncentrum Opava s.r.o.

Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse


Modřiny


Tromboza - xarelto


Hypotyreoza

Dobry den. Takze autoimunitna a subklinicka hypotyreoza je jedno ochorenie....

Myom dělohy


MUDr. Jitka Segeťová

Praktický lékař stomatolog

Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?


Fibrom


Otoky a podráždění dásní po vytažení zubu moudrosti


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×