Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Možnost otěhotnění

Anežka . 13.9.2014 redakce uLékaře

Dobrý den :) , v pondělí jsme si byla "píchnout" 1. injekční antikoncepci a v pátek večer jsme měli s přítelem pohlavní styk. Přítel se do mě neudělal,ale měla jsem pocit,že něco málo ukáplo dolů,po chvíli sem to utřela .Jaké je prosím riziko,že můžu otěhotnět?

Odpovídá:

MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Dobrý den, pokud nedošlo přímo k ejakulaci do pochvy, tak je pravděpodobnost otěhotnění téměř nulová

Související dotazy

Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat.. neberu vůbec žádnou...
Možnost otěhotnění
Zdravím... Když jsme měli pohlavní stykl s partnerkou...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu. Včera...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Používám antikoncepci...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych se zeptat.. 16.10. Jsem mela...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Možnost nakažení pohlavními chorobami?


Možnost nakažení STD


Možnost nakažení ze zaschlé stolice zdravých lidí


Možnost nakažení žloutenkou typu B


Možnost návratu syfilis


Možnost obnovení zranění


Možnost odstrnění pachu není to pot.


Možnost onemocnění


Možnost oplodnění


Možnost osteonekrózy po léčbě Bonvivou


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Trhání nosních mandlí a zmenšení krčních mandlí u dítěte

Dobrý den, mám 3 a půl letého syna. V noci hodně chrápe a při mluvení huhňá....

Bílý pupínek jazyka


Křeč v noze

Dobrý den. Je mi 12 let a na tento "blog" jsem narazila náhodou.Před zhruba...

Děložní čipek

dobrý den každý půl rok chodím na pravidelné vyšetření stěr děložního čipku...

Nevolnost, bušení srdce, trochu třes

Dobrý den, chtěla bych poradit ohledně nevolnosti a bušení srdce. Je mi 18...

Gay stránky - náctiletý syn

Dobrý den, mám 13,5 letého syna. Zjistila jsem, že sleduje erotické -porno stránky....

Výtok

Dobrý den, od 7.1.15 jsem užívala 10 dnů Nitrofurantoin 2x denně kvůli lehkému...

Knedlík v krku

Dobrý den už asi 7 let mám pocit že se me v krku obraci knedlík ale nemůžu...

Herpes genitalis

Dobry den, jak jsem herpes genitalni mohla dostat? Mam staleho partnera 8...

Bulka („kulicka”) na penisu

Dobry den, dnes rano se mi uprostred penisu na leve strane, udelala jakasi bulka...

Močové kameny

Močové kameny, urolitiáza, jsou konkrementy v ledvinných pánvičkách, močových...

Vyrážka na penisu


RS

dobry den, rad bych se zeptal na vztah brneni koncetin a roztrousene sklerozy....

CT mozku

Dobrý den, byl jsem na CT mozku z důvodu mírných ale trvajících závrátí hlavy...

Špatné dýchání

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Trpím poslední dobou na špatné dýchání. Při...

Brnění rukou

dobrý den, jeden večer jsem chtěla usnout a dostala sem křeče do noh a ruk,bušilo...

Vyhřezlá ploténka

Dobrý den, mám pět let vyhřezlou ploténku o 17 mm v oblasti bederní páteře....

Bulka na spodním žebru

Dobrý večer, jsem 2 měs.po porodu,často mě bolí krční a hrudní páteř a před...

Výmena Mireny

Prosím Vás o radu, či je vhodné po vybraní Mireny hneď zaviesť ďalšiu. Mala...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×