Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Možnost otěhotnění

Sex Martina 6.7.2017

Dobrý den, měla jsem nechráněný pohlavní styk v posledním nebo předposledním dni menstruace, muž se do mě 100% neudělal, 30hodin poté jsem si vzala Escapelle. 10 dní po styku jsem si dělala těhotenský test a vyšel negativně. Je i přes to nějaká možnost, že bych byla těhotná?

Odpovídá lékař:

MUDr. Danica Fričová


Dobrý den Martino, s ohledem na veškeré informace ohledně pohlavního styku a včasného užití pohotovostní pilulky si myslím, že pravděpodobnost otěhotnění je skutečně mizivá.
S pozdravem
Mudr. Danica Fričová

Související dotazy

Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Možnost otěhotnění
Zdravím... Když jsme měli pohlavní stykl s partnerkou...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat.. neberu vůbec žádnou...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu. Včera...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Používám antikoncepci...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaká je možnost otěhotnění...

Doporučujeme

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Červené fličky a skvrny na žaludu - dlouhodobě

Dobrý den, čas od času se mi na žaludu vyskytnou červené skvrny, jako na fotografii....

Bolest žaludku a žlučníku

Prosím o sdělení,jestli mám na bolest žlučníku a žaludku,brát raději algifen,nebo...

Hemangiomky trupu

Dobrý den, prosím o radu. Objevily se mi na břiše dvě červené pihy. Pár jsem...

Vyrážka na šourku

Dobrý den, mému příteli, který je momentálně na stáži v zahraničí se objevil...

Zkažené mléčné zuby

Dobrý den, můj 4-letý syn má zkažené horní zoubky,začaly se mu kazit od krčků...

Bolest v krku a zahlenění

Dobrý den, trápí mě bolest v krku a při polykání, neustále jsem zahleněná a...

Chyloza

Dobrý den, nechal jsem si provést krevní test PSA. Ve výsledkovém protokolu...

Vřídek na přirození

Dobrý den, Včera jsem na penisu objevil vřídek připomínající mi klasické vřídky...

Svědění a zarudnutí šourku

Dobrý den. Prosím o radu.Jsem muž ,čerstvých 50 a mívám nepříjemné svědění...

Horké dlaně

Mám dotaz, poslední dobou mám velmi horké dlaně... když si položím ruku např....

Kousnutí hmyzem

Dobrý den, byl jsem na dvoudenním školním výletě a včera jsme se trmáceli...

Krvácení po menopauze

Dobrý den,chtěla bych se zeptat již 3 roky jsem v přechodu a nekrvácím,dnes...

Vysazení antikoncepce


Bolesti zad a žeber

Dobrý den. Cca od července mě bolí záda a spodní část žeber (na boku - tedy...

Pupinky

Uz vice nez mesic mam na spodni strane penisu jakesi pupinky neznameho puvodu....

Pruritus

DOBRI DEN.UZ ROK MNE SVEDI KUZE NA CELEM TELE.JE TO HROZNE.BYLA JSEM UZ VICEKRAT...

Bolest pod prsama

Dobrý den . Už od soboty mě bolí pod prsama ,hlavně když se nadechnu , tak je...

Výrůstek u konečníku


Zánět zubu

Dobrý den, zubařka mi zjistili zánět pod zubem (váček), umrtvila mi to,...

Elicea a její vysazení

Dobrý den chtěla bych se zeptat,rok a půl užívám eliceu 1-0-0 10 mg ,trpěla...

Reklama