Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Možnost otěhotnění

Karel . 1.5.2015 redakce uLékaře

Dobrý den. Má přítelkyně bere již měsíc antikoncepci "Sylviane". Chtěl bych se zeptat zda je možne aby otěhotněla, pokud dobrala prvni plato- pote měla týdení pauzu (7dní) a 8 den si vzala první tabletku druheho plata (tabletky bere okolo 9:30 pravidelně) - 8 den (tedy kdy si vzala první tabletku druheho plata) jsme ale také provozovali sex okolo 16:00 . Je možne aby přítelkyně otěhotněla? Děkuji Karel

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


V tomto případě je gravidita více než nepravděpodobná. Příjemný den

Související dotazy

Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Možnost otěhotnění
Zdravím... Když jsme měli pohlavní stykl s partnerkou...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat.. neberu vůbec žádnou...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu. Včera...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Používám antikoncepci...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych se zeptat.. 16.10. Jsem mela...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Možnost nakažení pohlavními chorobami?


Možnost nakažení STD


Možnost nakažení ze zaschlé stolice zdravých lidí


Možnost nakažení žloutenkou typu B


Možnost návratu syfilis


Možnost obnovení zranění


Možnost odstrnění pachu není to pot.


Možnost onemocnění


Možnost oplodnění


Možnost osteonekrózy po léčbě Bonvivou


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Leky

dobri den zase travuji ale po očkovani spalničky atd jsme po 4 dnech začali...

Ortopedie

Trpím bolesťou v ľavej časti zadku hlavne keď sedím a ležím. Keď si ľahnem bolesť...

Vřídek


Psoriatici jsou ohroženi častějším vznikem cukrovky

Lupénkou trpí asi 125 milionů lidí po celém světě. I když je to onemocnění tolik...

Otok kotníků

Dobrý den, bude mi 15 let a trápí mě otékani kotníků. Občas i cítím tlak od...

MUDr. Jiří Carda

Kardiologická a interní ambulance

Nadměrné pocení je nemoc, která se dá léčit. Zbavte se ho hned teď!

Nadměrné pocení je nemoc, která obtěžuje každého desátého člověka na této planetě....

Vyrážka penisu

Dobrý den, v lednu jsem měl nechráněný pohlavní styk, při němž se mi odřela...

Zvětšená uzlina při infekci


Záškuby svalů

Dobry den, trapi me cukani/skubani svalu spis u srdce, ale nekdy i v dolnich...

Ošetřit řeznou ránu by měl umět každý: praktický návod

Zažila to většina z nás – stačí chvilka nepozornosti a jakékoli ostří a zranění...

Časté mrkani dítěte

můj syn (2,5 roku) začal ze dne na den dost často pomrkávat. Není to takové...

Výživa u malých dětí

Dobrý den holcicka ma ukonceny 4 mesic a zkousela jsem ji dat uz polevku brambor,mrkev...

Svědění klitorisu

Dobry Den. Uz druhy den me trapi silne svedeni klitorisu a okoli. V pochve...

Krvácení po hysterektomii

Dobrý den, chci se zeptat, jsem čtyři měsíce po odebrání dělohy. Zákrok byl...

Špinění při užívání hormonální antikoncepce

Dobry den. Uzivam hak lindynette 20 ale odkedy som zacala ju uzivat mam spinenie......

Výstupek na vnitřní straně tváře

Dobrý den,mám dotaz. Je to asi dva dny co jsem si všimla,že mám v puse v oblasti...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×