Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Možnost otěhotnění

Gynekologie Karel 1.5.2015

Dobrý den.
Má přítelkyně bere již měsíc antikoncepci "Sylviane".
Chtěl bych se zeptat zda je možne aby otěhotněla, pokud dobrala prvni plato- pote měla týdení pauzu (7dní) a 8 den si vzala první tabletku druheho plata (tabletky bere okolo 9:30 pravidelně) - 8 den (tedy kdy si vzala první tabletku druheho plata) jsme ale také provozovali sex okolo 16:00 . Je možne aby přítelkyně otěhotněla?

Děkuji

Karel

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví

V tomto případě je gravidita více než nepravděpodobná.
Příjemný den

Související dotazy

Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Možnost otěhotnění
Zdravím... Když jsme měli pohlavní stykl s partnerkou...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat.. neberu vůbec žádnou...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu. Včera...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Používám antikoncepci...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, mám dotaz. Rozhodla jsem se po 5ti letém...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Možnost otěhotnění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možnost otěhotnění hned po vysazení...

Možnost otěhotnění

Dobrý den, předevčírem a včera jsem měla nechráněný sex,ale partner ejakuloval...

Možnost otěhotnění

Dobrý den. S manželem se snažíme o miminko. Beru Clostilbegyt (3.-7.den MC)...

Možnost otěhotnění

Dobrý den, měla jsem 10 měsíců zavedené tělísko Jaydess, 25.7. jsem si ho nechala...

Možnost otěhotnění

Dobrý deň, Večer sme mali s priateľom nechránený sex ale vždy sa urobí mimo...

Možnost otěhotnění

Dobrý den, mám takový problém dneska mi doktor zjistil zánět průdušek. Beru...

Možnost otěhotnění

Dobry den, Mela sem prvni MS 10.8., nechraneny pohlavni styk byl v noci mezi...

Možnost otěhotnění

Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu. Včera 27.3. jsem měla pohlavní...

Možnost otěhotnění

V pondělí 24.8 jsem byla na gyn. Prohlídce s tim ze mam 43Dc( u mne bohužel...

Možnost otěhotnění

Dobry den, je velke riziko otehotnenia v tomto pripade? Pocas predohry sa dostali...

Možnost otěhotnění

Dobrý den, mám jeden určitý problém a nevím jak to vyřešit.Ještě nikdy jsem...

Možnost otěhotnění

Dobrý den je mi 15 let, s přítelem nespím a ani nedošlo k pohlavnímu styku či...

Možnost otěhotnění

Dobrý den,je mi 15 let,beru antikoncepci od 26.3.2015.S mým přítelem jsem poprvé...

Možnost otěhotnění

Dobrý den, dnes jsme měli s partnerem krátký přerušovaný sex - neejakuloval,...

Možnost otěhotnění

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, zda je možné, že jsem těhotná ? Beru...

Možnost otěhotnění

Dobrý den :) , v pondělí jsme si byla "píchnout" 1. injekční antikoncepci a...

Možnost otěhotnění

Dobrý den, měla jsem nechráněný pohlavní styk v posledním nebo předposledním...

Možnost otěhotnění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné otěhotnět 9-10 DC. Poslední měsíce...

Možnost otěhotnění

Dobrý den, měla jsem nechráněný pohlavní styk se svým stálým partnerem den...

Možnost otěhotnění

Dobrý den, beru antikoncepci na principu 24+4, v dobe placeba jsem mela prerusovany...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bulka na varleti

Dobrý den, chci se zeptat, před cca 4 měsíci jsem si nahmatal na levém varleti...

Lícní kost

Dobrý den! Chtěl bych se zeptat, jak se léčí zlomenina lícní kosti a jaké vzniká...

Zlomenina nártu

Dobrý den. 9.3.2012 jsem si zlomila zánartní kost. Od té doby mám sádru, nesmím...

Opar

Dobry den, poslednich par dni jsem mel rymu, ale vcera ustoupila. Vcera vecer...

Vřed/ Bulka na vagíně

Dobrý den. Asi před týdnem se mi udělala takováto boulička na velkém stydkém...

Zlomenina V. MTT

Vážený pane doktore, Děkuji za odpovědi. Vaše odpověď je velmi opatrná, ale...

Opuchlý ret

Hezký večer paní doktorko. Mému synovi najednou opuchla polovina spodního rtu.(puchýř-podlité...

Detralex

Dobrý deň, dlhodobejšie užívam detralex. Keď si umývam vlasy tak sú na ňom vždy...

Serotonin


Rýha na jazyku

Dobrý den, uprostřed jazyka se mi udělaly červené fleky, spíše to vypadá, jako...

Sešití menisku

Dobrý den, obracím se na vás s prosbou o radu. Dne 21.5.2009 mi bylo operováno...

Pálení na hrudi při běhu

Dobry den mam dotaz pri behu nebo jizde na kole se zadycham to by nevadilo ale...

Bolest dásně

Dobrý den, mojí mamince je 92 let, nemá žádné zuby, přesto jí bolí v jednom...

Magnetická rezonance páteře

Krční páteř Dobry den ,potřebovala bych vysvětlit výsledek z Magneticke rezonance...

Naražená noha

Včera jsem omylem dopadl na jeden z hrbolů a zrovna patou na levé noze a od...

Popraskaný žalud

dobrý den...prosím vás mám trapný dotaz a potřebuji pomoc. víte mám popraskaný...

Tromboza po operaci

Dobrý den, dnes jsem týden po operaci LCA. Otok mírně opadl ale trápí mě...

Otrava

Dobrý vecer chci se zeptat omilem jsem snedla hrasek kterej bil postrikamej...

Dlouhodobá bolest břicha v pravém podbřišku

Dobrý den , je mi 16 a už asi 2 měsíce mne trápi dost nespecifická bolest v...

Nadměrné pocení i při malé zátěži

Chcel by som sa opýtať čo mi može byt keď trocha pracujem sa hned spotim a to...

Reklama
Zavřít