Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Možnost otěhotnění

Antikoncepce Radka . 8.5.2011 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli existuje nějaké riziko otěhotnění při mazlení, jestliže u přítele dojde k ejakulaci a současně na mně leží. Nesundavám si kalhotky, ale i tak bych se chtěla ujistit, že je vše v pořádku. Děkuji.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, v takovém případě je riziko otěhotnění nereálné.

Související dotazy

Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat.. neberu vůbec žádnou...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu. Včera...
Možnost otěhotnění
Zdravím... Když jsme měli pohlavní stykl s partnerkou...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Používám antikoncepci...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych se zeptat.. 16.10. Jsem mela...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Možnost nakažení pohlavními chorobami?


Možnost nakažení STD


Možnost nakažení ze zaschlé stolice zdravých lidí


Možnost nakažení žloutenkou typu B


Možnost návratu syfilis


Možnost obnovení zranění


Možnost odstrnění pachu není to pot.


Možnost onemocnění


Možnost oplodnění


Možnost osteonekrózy po léčbě Bonvivou


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Hlen v stolici

Dobrá den, můj syn má 20 měsíců a v podstatě od narození má průjmovitou stolici...

Problém s uchem

Doborý den, asi tak půl roku mám v uších "díru", jde o roztahování...

Macmiror complex 500

Dobrý den, chtěla bych se poradit, možná něco vysvětlit. Po preventivní kontrole...

Pohlavní nemoci

Dobrý den, před osmi týdny jsem měl styk s rizikovou osobou. Pohlavní chráněný...

MUDr. Jiří Růžička

Praktický lékař pro dospělé

MUDr. Eva Mlčáková

Praktický lékař pro dospělé

Když moře léčí rány

Již staří Egypťané používali slanou vodu k léčení ran. Teprve ve dvacátém století...

Problém s předkožkou


Náhlá bolest u srdce, malátnost

Dobrý den, je mi 19 let. Ráno jsem byl naprosto v pořádku a první hodinu mě...

Radon v domech a na pracovištích zvyšuje riziko rakoviny plic

O možném negativním vlivu radonu na lidské zdraví se mluví již dlouho, avšak...

Krváení z konečníku


Bolest C páteře

Dobrý den.Už rok marodim z vyhřizlou plotýnkou krční páteře a utlakem nervu...

Hojení rány může trvat týdny i celé roky aneb Co můžete ovlivnit sami

Než se vdáš, tak se ti to zahojí. Oblíbené úsloví našich babiček nás mnohdy...

Kouření a allkohol v těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat... zjistila jsem, že jsem těhotná. Vzhledem...

Problém s tuhnutím těla při nervozitě

Dobrý den, můj problém spočívá v tom, že pokud znervózním například z nějakého...

Angina

Dobry den, asi pred 10ti dny me zasalo skrabat v krku. V pondeli me zacala...

Opakující se bolesti břicha

Dobrý den, pane doktore. Obracím se na Vás s problémem, který mě trápí skoro...

Kousnutí hmyzem

Dobrý den , dceru včera něco kouslo pod ucho . Nesvědí to , nebolí , jenom je...

Atherom za uchem


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×