Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Možnost otěhotnění

Antikoncepce Aneta . 2.3.2011

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je možné, abych otěhotněla, když můj přítel ejakuloval "na povrch", ale těsně po té mi do vaginy strčil prsty. Žádnou antikoncepci neberu a na pilulku po je již pozdě. Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Zuzana Vejběrová


dobrý den,záleží jestli měl na prstech ejakulát nebo ne.pokud ne, můžete být klidná, pokud ano, šance je,ikdyž malá.

Související dotazy

Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu. Včera...
Možnost otěhotnění
Zdravím... Když jsme měli pohlavní stykl s partnerkou...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat.. neberu vůbec žádnou...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Používám antikoncepci...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych se zeptat.. 16.10. Jsem mela...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Možnost nakažení pohlavními chorobami?


Možnost nakažení STD


Možnost nakažení ze zaschlé stolice zdravých lidí


Možnost nakažení žloutenkou typu B


Možnost návratu syfilis


Možnost obnovení zranění


Možnost odstrnění pachu není to pot.


Možnost onemocnění


Možnost oplodnění


Možnost osteonekrózy po léčbě Bonvivou


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Trombóza

Dobrý den, jsem dnes propuštěn z nemocnice do domácího ošetřování pro doléčení...

Pasivní kouření

Dobrý den, mám dotaz na pasivní kouření. Bydlím 20 let v paneláku v nižším patře...

Kondylomata na jazyku

Dobrý den, můj partner se léčí na kondylomata, proto spolu nemáme pohlavní styk....

Porucha statiky a dynamiky celé páteře

Chron. polytop. vertebrogenní algický sy při poruše statiky a dynamiky celé...

Absces v řitní oblasti

Dobrý den, na čárce mezi hýžděmi se mi udělala bulka. Zpočátku nebolela,...

Určení krevní skupiny

Určení krevní skupiny je lékařské vyšetření prováděné za účelem stanovení příslušnosti...

Zánět v oblasti stydkých pysků

Dobrý den,chci se zeptat na intimní dotaz,z ničeho nic mě začal jakoby bolet...

Nic me nevzrusuje

Dřív mě vzrušoval každý dotyk přítele a asi pred 3 měsíci nic. Nic me nebavi....

Pupinky z tepla/slunce

Dobry den. Po opalování se mi vyskytly na břiše a pazich malinké pupinky. Vypadá...

Chůze je nejlepší prevencí osteoporózy

Nejlepší prevencí osteoporózy je přirozený pohyb, tedy chůze. Pokud si k ní...

Mykotická infekce dutiny ústní


Alergie na alkohol? Existuje!

Když lidé mluví o alergii na alkohol, může to znamenat několik různých věcí....

Bolest po vypaleni bradavice dusikem

Dobry vecer,chtela bych se Vas zeptat,dnes jsem byla na tretim vypalenim bradavice...

Svědění kůže

mám problém so svrbením ktoré začalo na hlave a tvári ale už aj na celom tele..ide...

Vyrážka skupiny osob, svrab

Dobrý den, v našem domě se objevila vyrážka a to už u několika osob. Je hodně...

Lehlé podvrknutí(výron) kolene

Dobrý den, před třemi týdny jsem spadla na lyžích,hned potom jsme jeli do nemocnice...

Plastika bubínku

Dobrý den , chtěla bych se zeptat je složitá operace plastika bubínku nastupuji...

Bolest břicha


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×