Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Možnost otěhotnění

Gynekologie Alžběta 2.8.2018

Dobrý den,
Mám dotaz ohledně těhotenství.
Přesně před týdnem jsme měli s přítelem pohlavní styk. Jelikož už skoro rok neberu antikoncepci, používáme jako ochranu kondom. Ten večer jsem nejdříve přítele stimulovala rukou - preejakulat jsem mu rozmazala spolu s lubrikacnim gelem po penisu. Po chvíli si přítel nasadil kondom, a já tou samou rukou stimulovala jeho penis. Vůbec mi to nedošlo, až po styku. Bohužel podle všeho jsem měla poslední až předposlední plodný den. Hrozně mě to vyděsilo a druhy den ráno jsem pořídila postinor, který jsem užila 9 hodin od styku.
Rada bych se zeptala, jestli je možné takto otěhotnět, případně kdy nejdriv má smysl jít na krevní testy. Těhotenství si teď nemohu dovolit a nevím, kdy mám očekávat MS. Cyklus jsem měla naprosto pravidelný 29 dnů a od užití postinoru zatimzadne negativní účinky..
Děkuji za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Barbora Barchánková


Dobrý den, možnost otěhotnění je minimální, nicméně není vyloučená. Pokud jste užila po tomto styku Postinor, pak byste těhotná být neměla. Menstruaci byste měla očekávat v obvyklém termínu, i když nelze vyloučit, že se dostaví dříve (či později) kvůli užití Postinoru (+ má vliv stres, kterým nyní procházíte). Těhotenský test by se měl dělat až za cca 14 dní od této soulože (zhruba v období očekávané menstruace).
Pokud byste měla jakékoli potíže, navštivte svého gynekologa. S pozdravem BB.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček


Vážená paní
Pokud jste použila Postinor je gravidita velmi nepravdepodobna je to spolehlivý přípravek pokud by menses meskala pro jistotu si udělejte gravitest ale myslím že nemusíte mít obavy
Příjemný den

Související dotazy

Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat.. neberu vůbec žádnou...
Možnost otěhotnění
Zdravím... Když jsme měli pohlavní stykl s partnerkou...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu. Včera...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Používám antikoncepci...
Možnost otěhotnění
Dobrý den, chtěla bych se zeptat.. 16.10. Jsem mela...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění


Možnost otěhotnění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat , jestli je možnost otěhotnění , když užívám...

Možnost otěhotnění

Dobrý den chtěla sem se zeptat včera to je 22.11.2015 sem měla nechránený sex...

Možnost otěhotnění

Dobrý den, 24.6. jsem mela s přítelem nechráněný sex.. Byl ve me asi jen 3minuty...

Možnost otěhotnění

Dobrý den, S přítelem jsme měli několikrát za noc styk bez kondomu,ale beru...

Možnost otěhotnění

Dobrý den, chci se zeptat včera jsme s přítelem se mazlili a když se snazil...

Možnost otěhotnění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli existuje nějaké riziko otěhotnění...

Možnost otěhotnění

Dobrý den chci se zeptat měla jsem den před menstruaci nechraneny pohlavní styk...

Možnost otěhotnění

Dobrý den, je možné otěhotnět kdyby přítel měl na prstech sperma nebo kapky...

Možnost otěhotnění

Dobrý den Chtěla jsem se zeptat. S přítelem jsme měli nechraneny sex ve 3den...

Možnost otěhotnění

Dobrý den. Před necelým týdnem jsem měla pohlavní styk, byl nechráněný. Přítel...

Možnost otěhotnění

Dobrý den, beru antikoncepci Mercilom a dobrala jsem v sobotu 12.5.2018 večer...

Možnost otěhotnění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je možné, abych otěhotněla, když můj přítel...

Možnost otěhotnění

Zemřela nám 16 letá dcera. S manželem, kterému je 48 let , to bylo jediné dítě....

Možnost otěhotnění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možnost otěhotnění hned po vysazení...

Možnost otěhotnění

Dobrý den, předevčírem a včera jsem měla nechráněný sex,ale partner ejakuloval...

Možnost otěhotnění

Dobrý den. S manželem se snažíme o miminko. Beru Clostilbegyt (3.-7.den MC)...

Možnost otěhotnění

Dobrý den, měla jsem 10 měsíců zavedené tělísko Jaydess, 25.7. jsem si ho nechala...

Možnost otěhotnění

Dobrý deň, Večer sme mali s priateľom nechránený sex ale vždy sa urobí mimo...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolesti břicha po kolonoskopii

Dobrý večer p. dokotore. Před 10 lety jsem měla ulcerozní colitidu. Nyní několik...

Bolesti zad v bedrech-časté močení

Dobrý den, asi týden už mě trápí časté močení ( cca 15x za den .... i v noci...

PSA

Dobrý večer, tumor markery PSA 12.40 ug/l, fPSA 2.700 ug/l, fPSA/PSA index...

Klebsiella pneumoniae

Dobry den,mam dotaz na specialistu urologa.Je mi 36 a jiz pul roku bojuji s...

Bolest v noze po gynekologickém zákroku

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat před měsícem jsem podstoupila menší gynekologický...

Bolest v oblasti kyčlí


Čepy na mandlích

Dobrý den, měla bych na Vás dotaz. Před třemi měsíci jsem si z mandlí vyndala...

Lupus

Dobrý den od roku 2002 se léčím se systémovým lupusem-středně těžká forma s...

Bolest v oblasti hrudní kosti

Dobrý den, už 3 týdny mě bolí v oblasti horní 2/3 hrudní kosti při hlubokém...

Bolest beder při nádechu

Dobrý den. Od včerejšího večera mám bolesti v bederní oblasti při nádechu. Nedávno...

Časté nutkání močit + bolest zad

Dobrý den, omlouvám se, že Vás otravuji, ale mám dlouhodobý zdravotní problém...

Již půl roku mě bolí pichlavá bolest v oblasti dolní 2/3 hrudní kosti


Index fPSA/PSA

Dobrý den, je mi 45. Při preventivní kontrole jsem měl PSA před 12 měsíci 1,46...

Kašel

Dobrý den,při podávání prednisolu 20 vnučce které je 12 let rozpis podávání...

Antibiotika a antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, dnes jsem začala používat antikoncepci ale...

Léčba prostaty a nízký tlak

Vážený pane doktore, ještě čiperný tatínek (85) užívá na zbytnělou prostatu...

Kašel

Dobrý den, dcera věk 5 let nám už půl roku po ránu kašle. Je to takový štěkavý...

Pityriasis rosea Gilbert

Dobry den, chtela bych se prosim zeptat jaky je prubeh s vyrazkou rosea gilbert...

Péče o jizvu po císařském řezu

Dobrý den, 12.5.2017 jsem porodila císařským řezem syna a chci se zeptat, jak...

Výtok a svědění pochvy


Reklama
Zavřít