Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Možnost těhotenství

Martina . 7.1.2016 redakce uLékaře

Dobrý den, měla jsem nechráněný pohlavní styk 5 den menstruace... 4 dny po té jsem začala lehce krvácet a špinit. Je nějaká možnost, že jsem těhotná?

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


V tom případě je gravidita málo pravděpodobná. Příjemný den

Související dotazy

Možnost těhotenství
Dobrý den pane doktore/paní doktorko, měla bych...
Možnost těhotenství
Dobrý den, s přítelem nám praskl prezervativ. Gynekoložka...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Možnost těhotenství?!
Dobry den, bojím se, že jsem těhotná. Antikoncepci...
Možnost těhotenství
Dobrý den, pane doktore. Mám možná uplně banální...
Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Možnost rakoviny?


Možnost rozpuštění antibiotik


Možnost roztroušené sklerózy, postup lékaře


Možnost Sarkodiozy?


Možnost selhání


Možnost selhání antikoncepce


Možnost snížení kreatininu


Možnost sportovat při užívací atb

Dobrý den. Dnes 20.5.2015 jsem dostal atb amoksiklav na zánět průdušek . Dobrat...

Možnost sportovat s přetrženým kříž.vazem v koleni

Dobrý den,mám přetržený přední zkřížený vaz v koleni(už asi rok,momentálně nemůžu...

Možnost sterilizace

Dobry den, mam dotaz ohledne sterilizace ze zdravotnich duvodu a chci se zeptat,...

Možnost těhotenství


Možnost těhotenství


Možnost těhotenství


Možnost těhotenství

Dobrý den, pane doktore. Mám možná uplně banální dotaz, ale i přesto se raději...

Možnost těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, s přítelem se pokoušíme o miminko již od října...

Možnost těhotenství

Zdravím, mám dotaz - asi před 2 měsíci se mi povedlo zapomenout užít pilulku...

Možnost těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, je mi 20 let a už 5 měsíců neberu antikoncepci....

Možnost těhotenství

Dobrý den pane doktore, chtěla bych se zeptat, zda je nějaká možnost otěhotnění...

Možnost těhotenství


Možnost těhotenství

Dobrý den, 8.6. jsem byla u Gynekologa. Byl to 20.den cyklu. Na prvém vaječníku...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×