Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Možnost těhotenství

Gynekologie Tereza . 8.1.2013 redakce uLékaře

Dobrý den, měla bych prosbu. Beru normálně hormonální antikoncepci a nikdy jsem neměla nějaký větší problém. Menstruaci mám vždy na den přesně, a to ráno, nikdy žádné zpoždění. Až nyní, mám zkouškové, a s tím přichází stres. A nejsem si úplně jistá, zda jsem užila antikoncepci správně. Užívám Tri-regol (víc než 3 roky) - je zde 7 denní pauza mezi platíčky. Poslední prášek jsem si měla vzít v pátek 4.1., ale právě jím si nejsem jistá :( - na platíčku mě žádný nezbyl, ale bojím se, jestli jsem si nevzala den předtím dva a v pátek už žádný :( Prostě si to vůbec nevybavuji. Nejhorší je, že od té doby již proběhl pohlavní styk (v sobotu). Menstruaci jsem měla dostat dnes a zatím nic. Test jsem zkoušela byl negativní, ale předpokládám, že za tak krátkou dobu (od styku) to ještě nemůže být zcela korektní. Mockrát děkuji za odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, pokud si nejste jistá s pravidelností užívání antikoncepce, těhotenský test zopakujte ještě za týden.

Související dotazy

Možnost těhotenství
Dobrý den pane doktore/paní doktorko, měla bych...
Možnost těhotenství
Dobrý den, s přítelem nám praskl prezervativ. Gynekoložka...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Možnost těhotenství?!
Dobry den, bojím se, že jsem těhotná. Antikoncepci...
Možnost těhotenství
Dobrý den, pane doktore. Mám možná uplně banální...
Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Možnost rakoviny?


Možnost rozpuštění antibiotik


Možnost roztroušené sklerózy, postup lékaře


Možnost Sarkodiozy?


Možnost selhání


Možnost selhání antikoncepce


Možnost snížení kreatininu


Možnost sportovat při užívací atb

Dobrý den. Dnes 20.5.2015 jsem dostal atb amoksiklav na zánět průdušek . Dobrat...

Možnost sportovat s přetrženým kříž.vazem v koleni

Dobrý den,mám přetržený přední zkřížený vaz v koleni(už asi rok,momentálně nemůžu...

Možnost sterilizace

Dobry den, mam dotaz ohledne sterilizace ze zdravotnich duvodu a chci se zeptat,...

Možnost těhotenství


Možnost těhotenství


Možnost těhotenství


Možnost těhotenství

Dobrý den, pane doktore. Mám možná uplně banální dotaz, ale i přesto se raději...

Možnost těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, s přítelem se pokoušíme o miminko již od října...

Možnost těhotenství

Zdravím, mám dotaz - asi před 2 měsíci se mi povedlo zapomenout užít pilulku...

Možnost těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, je mi 20 let a už 5 měsíců neberu antikoncepci....

Možnost těhotenství

Dobrý den pane doktore, chtěla bych se zeptat, zda je nějaká možnost otěhotnění...

Možnost těhotenství

Dobrý den, 8.6. jsem byla u Gynekologa. Byl to 20.den cyklu. Na prvém vaječníku...

Možnost těhotenství

Dobrý den, s přítelem nám praskl prezervativ. Gynekoložka mi dala 4 prášky hned...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Brnění těla


Možnost těhotenství


Furunkl šourku

Dobry den chtela bych se zeptat manzel ma na levem varleti bouli vypadalo to...

Ledviny – jeden z nejdůležitějších orgánů v těle


Zapíchnutý střípek skleněný


Porucha erekce


Vyhřezlá plotýnka


Tlak v tříslech


Migréna a bolesti kloubů


Nestárnou vaše cévy příliš rychle? Nechte si zjistit jejich věk!


MUDr. Marie Rajmonová

Praktický lékař pro dospělé

5 potravin, díky kterým se z vaší imunity stane nedobytný hrad


Úhel penisu


MUDr. Marie Nestrojová

Praktický zubní lékař

MUDr. Ludmila Ošťádalová

Praktický lékař stomatolog

Boule pod hrudním košem


Artrodéza levého zápěstí


Hydrokéla


Kožní vyrážky


MUDr. Jana Posltová

Ordinace PL pro dospělé

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×