Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Může se jedna o nějaký střevní zánět?

Trávení Lenka 11.12.2018

Dobrý den mám takový dotaz. Je to týden, co mě pobolívají záda v oblasti kříže a k tomu mě vždy začne jakoby nadýmání a divný pocit, jako když to mám dostat. Bolest bricha v pravém podbřišku po stolici, někdy kroucení strev po jídle. Dnes jsem prozkoumala stolici a našla jsem jedno misto s hlenem a malou tečkou krve. Je to zhruba týden co jsem brala antibiotika Amoksiklav. Může se jedna o nějaký střevní zánět? Průjem nemám. O rakovinu doufám nejde. Jinak jako ubývání hmotnosti nebo horečku zvracení a tak to nemám vůbec. Beru už 7.den Hylak forte.
Jsem 10 měsíců po porodu. Po porodu jsem občas měla krev na toaletním papíře. Podle proktologa se jednalo o natrzeni konečníku po defekaci. Od té doby se mi to též stane, ale vždy po bolestivé defekaci- mám sklony spíše k zácpě. Prosím vás o radu. Moje praktická lékařka mě základně vyšetřila a neshledala nic. Tak se obracím na vás a děkuji.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:


Dobrý den, nejspíše se bude jednat o důsledek antibiotické léčby, kterou jste užívala recen...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Odpovídá lékař:

MUDr. Soňa Boušková Chief Medical Officer

Specializace: Vnitřní lékařství Pracoviště: uLékaře.cz

Dobrý den, paní Lenko, rakoviny se bát nemusíte, potíže máte týden a to po antibioticích, c...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Střevní chřipka
Dobry den, pred 3tydny jsme doma vsichni prodelali...
Kde je střevní sliznice
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, kde se přímo nachází...
Střevní chřipka
Dobrý den. Mám dotaz ohledně střevní virózy. Celá rodina...
Střevní infekce
Dobrý den, kamarádka má střevní chřipku - zvracela...
Střevní chřipka
Dobrý den. Celý minulý týden, mi bylo občas nevolno...
Střevní potíže
Ahoj. Už asi měsíc nebo dva se u mě vyskytují střevní...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Může pravidelný dlouhý spánek způsobit zdravotní problémy?


Může savo poškodit plod?


Může se celiakie projevit až v těhotenství?


Může se děloha při porodu "unavit"?


Může se do jednoho roka proměnit HIV vir v AIDS?

Dobrý den,chci se zeptat,pokud se člověk nakazí virem hiv a řekněme že ten člověk...

Může se embolie vrátit?


Může se i přes to jednat o anginu?

Dobrý den, uz pres tyden jsem nemocná ovšem, v pondeli se mi udělaly tyto puchyrky....

Může se i v tomto případě jednat spíše o opruzeninu?


Může se jedna a tatáž chřipka zopakovat během jednoho měsíce?


Může se jednat i o příznaky RS?

Dobry den, tri tydny jsem pocitoval slabe brneni obou dolnich koncetin. Nasledne...

Může se jednat o anorexii?


Může se jednat o astma?

Dobrý den,je mi 16 let a mám takový menší problém.Již asi půl roku mě občas...

Může se jednat o bradavice?

Dobrý den, před časem jsem objevil na penise vyrůstek (viz. přiložené foto)....

Může se jednat o bradavice?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na maličkou bulku či bradavičku. Na hrázi se...

Může se jednat o condylomata na jazyku

Dobrý den, náhodně jsem si všimla takových vyrustku vzadu u kořene jazyka a...

Může se jednat o deprese?

Dobrý den když prší a je mlha a chlad tak mě bolí hlava většinou jen jedna...

Může se jednat o epilepsii?

Přeji Vám dobrý den.. S přítelem jsem byla nedávno v kině. Při začínání filmu...

Může se jednat o epilepsii?

Dobrý den, moje 20 měsíční dcera v květnu prodělala záchvat. Seděla v kočárku...

Může se jednat o hemeroidy?

Dobrý den p.doktore, před týdnem se mi u řitního otvoru udělal asi 1,5 cm výrůstek,...