Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Myoklonická epilepsie a snižování dávkování

Mozek a nervy Radoslava 25.9.2015

Dobrý den, paní doktorko. Jsem léčená přes 1 rok na myoklonickou epilepsii, mám trojkombinaci léků. Momentálně se s mojí paní doktorkou snažíme vysadit Keppru 500mg, kterou jsem brala v množství 1-0-1,5. Je možné, aby mi ze snižování množství bylo nevolno a měla jsem pocit na zvracení? Momentálně jsem na množství 0,5-0-1.
Moje paní doktorka má momentálně dovolenou, proto se s tímto dotazem obracím na vás. Děkuji za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie Pracoviště: Neurologická ambulance Uherský Brod

Dobrý den, asi bych hledala jinou příčinu Vašich potíží, pokud tedy zrovna toto nebylo důvodem vysazení léku.

Související dotazy

Epilepsie
Dobrý den , mohla bych se optat zda člověk může cvičit...
Epilepsie
Dobrý Den, chtěla bych poradit ohledně léku Lamictal,...
Epilepsie a solárium
Dobrý deň, chcela by som sa informovať ohľadom epilepsie...
Diagnostika epilepsie
Dobrý den jestli se můžu zeptat jak se vlastně identifikuje...
Epilepsie
Dobrý den , loni v srpnu jsem dostal 3 epi záchvaty...
Epilepsie u dítěte
Dobrý den, mé dceři zjistili z vyšetření EEG že má...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Mykózy

Dobrý den, za poslední rok jsem prodělala několik gyn zánětů, mnoho kvasinkových...

Mykozy

Dobrý den. Ráda bych se informovala,jak se zbavit mykozy,když mě nepomohli...

Mykozy

Dobrý den, mám často afty, pořád a k tomu mikozy.Trhlinky na genit. suchou plet.Mám...

Mykyosa

Dobrý den, chci se zeptat co by mohl být tento flek co mám v podpaží. Mám ho...

Mykyoza

Dobrý den, Mám tu malý nebo velký problém v tříslech mamzarudly nesvědí to...

Myoglobin


Myokarditida dětská

Dobrý den, popíšu celý průběh, nevím zda-li to spolu souvisí. Naše 19ti měsíční...

Myokarditida na EKG

Dobrý večer ,chci se zeptat dá se srdeční selhávání nebo zánět srdce poznat...

Myokarditida, leukocytoza, trombocytoza


Myokarditída?

Pekný deň prajem. V lete som bol nachladený, mal som aj mierne zvýšenú teplotu,...

Myom


Myom

Dobrý den, prosím o názor. Před 3 lety mi byl nalezen 15 mm myom v děloze dle...

Myom

Dobrý den, je mi 28 let. I když je to na dnešní dobu nezvyklé, ještě jsem neměla...

Myom

Dobrý den, mám dvě děti. S manželem by jsme si ještě moc přáli jedno miminko. Mám...

Myom

Dobrý den.Prosím o radu,zda i malý děložní myom 1.5cm muže tlačit na bederní...

Myom


Myom

dobry den docetla jsem se ze na myomy existuje pripravek s drmkem obecnym ale...

Myom

dobrý den, minulý týden mi skončila pravidelná menstruace a po pěti dnech jsem...

Myom

Prosim muzete mi poradit je mi 36 mam myomi na deloze jeden 2 cm a dva 5mm...

Myom

Dobry den,chci se zeptat jestli je mozne,aby myom vyrostl za pouhe tri mesice...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Cvičení po operaci páteře

Dobrý den , Jsem po operaci páteře 6měsíců . A mou otázkou je ,že mám totiž...

Píchání v rameni

Dobry den.Chcel by som sa spytat preco ma picha v ramene ked zdvihnem ruku.Nikde...

Svědění kůže + po poškrábání se objeví "šlehance"

Dobrý den. Už před několika týdny se mi objevil tento problém, ale nevěnoval...

Brnění horních končetin

Dobrý den, chtela bych poprosit o radu. Už delší dobu mě trápí brnění obou...

Macmiror complex 500 vaginální globule


Motání hlavy, bolest hlavy


Rameno a klíční kost-vidětelné výstupky

Dobrý den, je mi 25 let a asi cca před 1 rokem (dřív jsem to nezaregistroval)...

"Afty" v oblasti konečníku

Dobrý den, již asi desátý den mě trápí nepříjemné pálení a řezání v oblasti...

Zápach spermatu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli může být příznakem nějakého onemocnění...

Lapani po dechu pri usinani

Dobry den pani doktorko. Pokazde kdyz se snazim v noci usnout, tak jeste...

Fraktura pately

Dobry den mam dotaz? Jak dlouha je rekonvalescence pri te chondralni frakture...

Opožděná menstruace


Krvácení do stolice s krvavím hlenem

Dobrý den. Mám problém. Asi měsíc mám krvácení do stolice s krvavým hlenem....

Zvětšení lymfatických uzlin v dutině břišní, LEUKO 11, CRP 28

Dobrý den, paní doktorko, ráda bych Vás požádala o radu. Již cca 3 týdny pocituji...

Pálení pravého stehna


Stav po operaci štítné žlázy

Dobrý den, chci Vás poprosit o radu, jsem tři měsíce po operaci štítné žlázy-...

Vyrážka a HIV infekce

8.2 sem mela nechraneny styk ...prvni testy odhalili chlamydie a gonorrhoeu...

Pohlavní styk

Co to znamená, že se kluk do holky udělal? Znamená to ve slovníku dnešní mládeže,...

Užívání Medrolu na reaktivní artritidu

Dobrý den, užívám Medrol 16 mg, 3/4 roku na reaktivní artritidu. V současné...

Tvrdá boule na hlavě

Dobrý den, již dlouho mám vzadu na hlavě, k levé půlce bouly na hlavě. Většinou...

Reklama
Zavřít