Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Myom

Gynekologie anna . 19.2.2009

Dobrý den, mám dvě děti. S manželem by jsme si ještě moc přáli jedno miminko. Mám na děloze asi tři roky ani ne dvoucentimetrový myom vpravo dole. Chtěla jsem jít na odstranění, ale nebylo mi doporučeno, kvůli funkčnosti dělohy. Chtěla bych se zeptat, jakou mám možnost otěhotnět a donosit miminko vpořádku? Děkuji za odpověď

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Myom sám o sobě může být příčinou neplodnosti nebo může vést k potratu . Pokud je odstraněn, ztenčuje se v místě odstranění děložní stěna a vzniká jizvení a to potom nemusí vydržet napětí rostoucí dělohy a může dojít i k jejímu prasknutí. Zeptejte se svého gynekologa na konzervativní ( neoperativní) možnosti léčby.

Související dotazy

Myom
U Vás často v poradně zazní výraz myom, co to je? Děkuji
Myom dělohy
Dobry den moja snubenica ma v unoru 24let a ma myom...
Myom
Dobrý den, je mi 28 let. I když je to na dnešní dobu...
Myom dělohy
Dobrý den, chci se zeptat, zda je možné, aby se myom...
Cysta nebo myom
Prosím o vysvětlení rozdílu mezi cystou a myomem. Léčí...
Abtorze myomu
Dobrý den.Mám dotaz kvůli operaci myomu.Pro krvácení...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Mykózy

Dobrý den, za poslední rok jsem prodělala několik gyn zánětů, mnoho kvasinkových...

Mykozy

Paní doktorko! Moc Vám děkuji za rady,které jsem od Vás před chvílí obdržela.Přeji...

Mykozy

Dobrý den, mám velmi časté výtoky, pálení, svědění a chtěla bych se zeptat,...

Mykyosa

Dobrý den, chci se zeptat co by mohl být tento flek co mám v podpaží. Mám ho...

Mykyoza

Dobrý den, Mám tu malý nebo velký problém v tříslech mamzarudly nesvědí to...

Myoglobin


Myokarditida dětská

Dobrý den, popíšu celý průběh, nevím zda-li to spolu souvisí. Naše 19ti měsíční...

Myokarditida, leukocytoza, trombocytoza


Myokarditída?

Pekný deň prajem. V lete som bol nachladený, mal som aj mierne zvýšenú teplotu,...

Myoklonická epilepsie a snižování dávkování

Dobrý den, paní doktorko. Jsem léčená přes 1 rok na myoklonickou epilepsii,...

Myom


Myom

Dobrý den, prosím o názor. Před 3 lety mi byl nalezen 15 mm myom v děloze dle...

Myom

Dobrý den, je mi 28 let. I když je to na dnešní dobu nezvyklé, ještě jsem neměla...

Myom

Dobrý den.Prosím o radu,zda i malý děložní myom 1.5cm muže tlačit na bederní...

Myom


Myom

dobry den docetla jsem se ze na myomy existuje pripravek s drmkem obecnym ale...

Myom

Prosim muzete mi poradit je mi 36 mam myomi na deloze jeden 2 cm a dva 5mm...

Myom

Dobry den,chci se zeptat jestli je mozne,aby myom vyrostl za pouhe tri mesice...

Myom

Zdravím Jé mi 19 let a jsem měsíc a půl po potratu jen co sem potratila mi...

Myom

Dobrý den, mám před operací výjmutí dělohy a den před mám dostat menstruaci....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Mohu být těhotná?


Masturbace


Brneni v palci leve ruky, castecne znecitliveni


Zánět osrdečníku


Chybějící menstruace po vysazení antikoncepce


Dostatek vitamínu D dokáže ulevit od bolestí zad

Mnoho lidí trpí během zimního období chronickými bolestmi zad, a to aniž by...

Bulka na trislu

Dobry den pani doktorko, prosila bych o radu. Mam Bulku na trislu uz asi cca...

Zánět jazyka


Problém s varlaty

Dobrý den, je mi 15 let.Před nejakou dobou jsem dostal podezření na rakovinu...

Vyhřezlá ploténka


Ošetření hemeroidů přístrojem hemoron

Dobrý den, mám ošetřeny vnitřní hemeroidy přístrojem Hemoron. Po prvním ošetření...

Zbarvená stolice po jídle

Včera jsem měla zmrzlinu s černým barvivem a dnes jsem se měla cerne

Enterol kojení


MUDr. Taťána Silberová

Praktický lékař pro děti a dorost

Děti kuřaček jsou častěji nemocné

Mladá paní s těhotným bříškem a cigaretou v ruce se nezřídka stává terčem káravých...

Antikoncepce a ATB + Algifen


BPPV


Škodlivé látky ve vakcínách: je třeba se bát?

Hlinité soli a další přídatné látky ve vakcínách budí obavy. Přitom mnohem více...

Zhubněte zdravě!

Nejzdravější způsob, jak zhubnout, není ani v drastických dietách, ani v přehnaném...

Červené fleky na žaludu


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×