Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Myomy

Martina Š. 4.7.2016

Dobrý den chci se zeptat v rodině bylo rakoviné onemocnění .Babicka měla rakovinu dělohy a vaječníků .Já mam problémy s mimo menstruačním krvácením a bolestmi v levém podbřišku na ultrazvuku zatím zjištěny dva myomy je tu možnost že se u mě projeví nemoc co měla babička?Předem moc děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Nikola Klímová


Dobrý den, nebojte se, myomy jsou nezhoubné nádory a jsou v populaci velmi časté, i u těch, kde není pozitivní rodinná anamnéza. Zvýšeného rizika rakoviny u pacientky se hlavně bojíme, pokud byla rakovina u dvou a více rodinných přslušníků. Pokud budete dbát na to, abyste docházela na gyn. prevenci 2x ročně a budete si hlídat mammografii od 45. roku, bude Vaše prevence dostatečná. S pozdravem, MUDr. Klímová

Související dotazy

Myom
U Vás často v poradně zazní výraz myom, co to je? Děkuji
Myom dělohy
Dobry den moja snubenica ma v unoru 24let a ma myom...
Myom
Dobrý den, je mi 28 let. I když je to na dnešní dobu...
Myom dělohy
Dobrý den, chci se zeptat, zda je možné, aby se myom...
Abtorze myomu
Dobrý den.Mám dotaz kvůli operaci myomu.Pro krvácení...
Cysta nebo myom
Prosím o vysvětlení rozdílu mezi cystou a myomem. Léčí...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Myom v děloze

Dobrý den,před 2 týdny mi gynekolog zjistil myom v děloze a cystu na vaječníku,chodím...

Myom v děloze

Dobrý den, chci se zeptat, kdybych měla v děloze myom a jsem ještě panna, laparoskopicky...

Myom v pochvě

Dobrý den, nahmatala jsem si v pochvě nějaký výrustek, nevím co to je,ale kyž...

Myom v těhotenství

Dobry den mám dotaz jsem ve 24tt a v 10tt mi byl zjištěn myom který je nyní...

Myom, bolesti břicha

Dobry den, je mi 30 let, jiz to trva asi skoro rok, co mam bolesti, zjistili...

Myom, bolesti břicha

Dobrý den chtěla jsem se s někým poradit prosím je mi 30 let a před dvoumi...

Myom, porucha cyklu

Dobry den,chci se zeptat,mám cca 6let myom,během těch 6let vyrostl z 2mm na...

Myomatózní děloha

Dobrý den, je mi téměř 44 let, mám 3,5letou dceru. Právě jsem prodělala kyretáž...

Myomatózní děloha

Dobrý den, obracím se s dotazem. Je mi 40 let. Zhruba devět let nález myomatózní...

Myomatozní děloha a cysta

Dobrý den, pane doktore, letos v dubnu mi byl zjištěn zhoubný polyp v tlustém...

Myomy

Dobrýden, před 4 lety mi lékařka dvakrát na ultrazvuku zjistila myomy na děloze..letos...

Myomy

Dobrý den, po prohlídce u gynekoložky a na následném ultrazvuku se objevily...

Myomy

Vážený pane doktore, měla bych na Vás prosím dotaz. Je mi 51 let, měla jsem...

Myomy

dobrý den, již mnoho let mám myomy dva o velikosti 3 cm. nečiní my žádné problémy...

Myomy

Dobrý den, Byla jsem na UZ a vysledek je : Děloha v AVF 70x53mm, end. 4,3mm,...

Myomy

Dobrý den, ráda bych znala Váš názor na ohledně myomů. V červnu jsem byla na...

Myomy

Dobrý den chtěla bych se zeptat když mi je 37 let a mám myomy o velikosti...

Myomy

Dobrý den,v roce 2009 mi při diagnostické laparoskopii z důvodu neplodnosti,...

Myomy

Dobrý den myom je velký 4,3 mm a je na přední stěně dělohy ( v pravo ) . Poslední...

Myomy

Mám myom (do 3mm - kontrolovaný, rok stálý) a nedělá mi potíže - žádné. Chtěla...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu


RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


Průjem


PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku


MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí


PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy


Salmonelóza


Vaginální mykóza nebo zánět močových cest


Bolest holení kosti, kotníku a kolene


Výtok z pochvy


Vyšetření osteoporózy


Grawitzův tumor


Lupus


Srdce


Atarax


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×