Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Nárůstek nad kotníkem

Veronika . 20.2.2016

Dobrý den. Je to třičtvrtě roku co jsem měla výron kotníku,teď asi tak dva měsíce zpátky se mi kousek nad kotníkem přímo u kosti udělala taková tvrdá boulička či nárůstek,zatím mi nijak nevadí jen je občas cítit,pouze při změnách počasí pobolívá.U lékaře jsem zatím nebyla. Prosím tedy o radu,co se s tím dá dělat popřípadě jak to léčit a zda raději navštívit lékaře.

Odpovídá:

MUDr. Miroslav Skoták


Dobrý den. Může se jednat o následek úrazu , ale také o jiné onemocnění v oblasti kotníku . Doporučuji navštívit ortopedickou ambulanci a provést rtg snímek

Související dotazy

Nárůstek na TEP
Po třech letech po operaci TEP mi rtg ukázal nárůstek,co...
Nárůstek
Dobrý den je mi 26 let a od roku 2005 jsem na vozíku...
Nárůstek na páteři
dobrý den,manželovi rengenem zjistili nárůstek na 3...
Nárustek na mandlích
Dobrý den.Nedávno jsem se ptal na jednu svou zvětšenou...
Nárustek na hlavě
dobrý den, loni v květnu s emi narodila dcerka a hned...
Nárůstek na krční sliznici
Dobrý den paní doktorko, prosím o Váš názor. Na krční...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Nárůst váhy při hormonální substituci

Dobrý večer.Po 8 letech léčby Thyrozolem na aktivní štítnou žlázu,kdy při větším...

Narůstající nesnesitelná bolest

Zdravím, mám již delší dobu problém se zubem ale teď si nejsem jistá jestli...

Nárůstek

Dobrý den, v posledním měsíci se mi na levé straně chodidla u malíčku objevil...

Nárůstek

Dobrý den je mi 26 let a od roku 2005 jsem na vozíku po autonehodě poslední...

Nárůstek

Dobrý večír, chtěl bych se prosím zeptat mám na hlavě že zadní části, přibližně...

Nárustek na hlavě

dobrý den, loni v květnu s emi narodila dcerka a hned druhy den jsem si všimla...

Nárůstek na krční sliznici

Dobrý den paní doktorko, prosím o Váš názor. Na krční sliznici poblíž mandle...

Nárustek na mandlích

Dobrý den.Nedávno jsem se ptal na jednu svou zvětšenou mandli. Levá mandle mi...

Nárůstek na páteři

dobrý den,manželovi rengenem zjistili nárůstek na 3 obratli, bylo mu na omdlení,...

Nárůstek na TEP

Po třech letech po operaci TEP mi rtg ukázal nárůstek,co to prosím znamená?

Narustek pod kotnikem

Dobry den. Cca 3 roky jsem prodelal vyron praveho kontniku. Nasledovala navsteva...

Narušená imunita

Přítel byl do 30-ti let celkem otužilý a neměl problémy s imunitou. Ve 30-ti...

Narušená imunita po porodu

Dobrý den, chodila jsem pět let do práce neustále mezi lidi a nebyla jsem pět...

Narušená imunita?

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu co se týče mé 4 a půl leté dcery....

Narušená osobnost nebo nemoc???

Dobrý den, mám známého, který se již v dětství projevoval poněkud zvláštně a...

Narušená panenská blána


Narušená psychika

Dobrý den, ani jsem nevěděla, do jakého odvětví napsat svůj dotaz, protože problémů...

Narušená psychika

Dobrý den, obracím se na vás, jelikož mi vaše stránka už nesčetněkrát pomohla....

Narušená psychika

Dobrý den.Již asi půl roku nemám zaměstnání a nikdy bych neřekla že se dostanu...

Narušená psychika

Dobrý den,nejedná se o mně,ale o partnera. Neutále - celý den ho slyším,jak...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu


RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


Průjem


PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku


MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí


PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy


Salmonelóza


Vaginální mykóza nebo zánět močových cest


Bolest holení kosti, kotníku a kolene


Výtok z pochvy


Vyšetření osteoporózy


Grawitzův tumor


Lupus


Srdce


Atarax


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×