Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Názor lékaře na zdravotní židle

Záda, páteř Michal 22.3.2014

Dobrý den, chtěl bych znát názor lékaře z oboru na zdravotní židle. Nechci jmenovat firmu, ale jde mi o konkrétní židle se sedákem na pružině. Myslím, že pan doktor bude vědět. Prací za počítačem se živím a v poslední době pociťuji bolesti zad. Začal jsem záda cvičit, ale necvičím asi tolik, kolik bych měl. Proto bych si chtěl pomoci i něčím dalším. V současnosti mám nějakou běžnou kancelářskou židli bez opěrek na ruce a občas sedí na balonu. Myslíte si, že by se mi investice do židle vyplatila? Děkuji za odpověď

Odpovídá lékař:

MUDr. David Bludovský, Ph.D.

Specializace: Neurochirurgie Pracoviště: Neurochirurgické oddělení FN Plzeň

Dobrý den,
židle s "plovoucím" sedákem může být alternativou k sedacímu míči. Všechny "n...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Vyjádření ke stanovisku lékaře- po MR kolene
Dobrý den, prosím o vyjádření ke stanovisku lékaře,...
Ošetření u neregistrujícího lékaře
Dobrý den, mám takový trapný dotaz. Poslední dobou...
Návštěva lékaře
Dobrý večer, mám dotaz jsem po operaci srdce , transpl....
Návštěva lékaře
Dobry den je mi 18 let a ještě jsem nebyla u gynekologa...
Konzultace u lékaře
dobry den mohla bych se zeptat . když mi je 14 le...
Mužete mně proim doporučit nějakeho odborneho lekaře na vyšetřeni ?
Dobrý den !Měla jsem bušeni na hrudi,lekař mně dal...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Nazloutlé oči

Dobrý den, mám gillbertův syndrom. Už tak rok mám nažloutlé bělmo(hodně) a...

Náznak další nemoci

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli výsledky krevních testů které uvedu...

Naznak sinistroskoliozy lehce snizený mop L5/S1 chondroza disku

dobry den mam dotaz byla jsem na rtg a nalez jen naznak sinistroskoliozy susp....

Náznak skoliózy

Dobrý den, mohla bych poprosit o přeložení nálezu na RTG. Náznak pravostr....

Názor

Dobrý den před měsícem jsem upadla na lyžích,diagnoza natržený zadní křížový...

Názor

Dobrý den, jsem léčena na invazivní duktální tumor prsu. Ráda bych Vás...

Názor

Dobrý den, jsem léčena na invazivní duktální tumor prsu. Ráda bych...

Názor a možná léčba na nález MR

Dobrý den,mám prosím dotaz zda mi můžete říci Váš názor a možnou léčbu na nález...

Názor lékaře

Dobrý den,v roce 1996 jsem měla úraz kolene-zlomenina hlavice tibie.V roce 2002...

Názor lékaře - těhotenství

Dobrý den, mám dotaz: PM byla 4.6.2015, 7.7. hCG 198, 16.7. hCG 1512, 21.6....

Názor na diagnostický a léčebný postup

Dobrý den, chtěl bych Vás požádat o názor na můj zdravotní stav a postup dosavadní...

Názor na kombinaci léku eliquis a drmku forte s vitamínem E

Dobrý den, chtěla bych znát Váš názor na kombinaci léku eliquis a drmku forte...

Názor na léčbu- poranění nártu

Dobrý den prosím o stanovisko a názor na léčbu: 2017-si neteř poranila L.nárt. RTG-Abrupce...

Nazor na lekare

Dobry den,nekolik let jsem chodila k vybornemu gynekologovi i presto,ze jsem...

Názor na lékaře

Dobry den,nekolik let jsem chodila k vybornemu gynekologovi i presto,ze jsem...

Názor na liečbu

Dobry den prosim vas chcel by som sa spýtať v pondelok mam ist na 17 r vyšetrenie...

Nazor na muj nalez na CT

Prosim o vysvetleni meho nalezu na CT. Jiz nekolik let mam problem s bederni...

Názor na můj zdravotní stav kolene

Dobrý den. Jelikož mi nikdo nedokáže poradit, rozhodla jsem se napsat o radu...

Názor na pokračování v antikoncepci při nadcházejícím přechodu

Dobrý den, ráda bych věděla, zda je v mém případě dobré pokračovat s antikoncepčními...

Názor na psychický stav,možná diagnostika

Dobrý den pane doktore,žádám vás o radu co dělat v mém případě.Mé psychické...