Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Nevhodnost preparátu

Gynekologie Elen 22.7.2009

Dobrý den, jsem ve 13. týdnu těhotenství a chtěla bych se zeptat, zda nemůže vývoj miminka ovlivnit přípravek proti nadměrnému pocení "Driclor". Děkuji za odpověď. Elen J.

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, tento prostředek je sice pro místní použií, ale výrobce neudává nijaké bližší podrobnosti (ohledně jeho event. vstřebávání nebo vhodnosti / nevhodnosti při těhotenství). Byla bych raději opatrná a pro jistotu bych přípravek omezila nebo spíše uplně vynechala, přece jenom, nic se o něm neví
Hezký den.

Související dotazy

Vyšetření vhodnosti užívaných léků.
Dobrý den, před nějakým časem jsem viděl v televizi...
Vhodnost rostliných tuků a másla
Před několika dny jsem dostal na e-mail článek (který...
Joalis a alergie
Dobrý den, od 13 let jsem polyvalentním alergikem....
Vhodnost cystoskopického vyšetření
Dobrý den, chtěl bych s Vámi konzultovat vhodnost...
Bolesti zad a vhodnost operace
Dobrý den, prosím o radu - před dvěma měsíci jsem...
Vhodnost antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli má nějaké...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Nevěra a její testování

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli existuje nejaky test pro ženy, kde se...

Nevěra a manželská krize

Ke svému předchozímu dotazu . http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/-201075 Manžel...

Nevěra, touhy...

Dobrý den, včera se mi stala taková věc ohledně vztahu. Mám přítele, se kterým...

Nevěra?

Zdravím Vás, máme doma stejný holící strojek a já si nechtěně vzala manželův,...

Nevhodná práce v těhotenství

Dobrý den, chci se zeptat jestli mužů nastoupit na pracovní neschopnost v těhotenství....

Nevhodné cvičení ??

Dobrý den. Je mi 56let. Mám drobné změny na páteři.Fyzioterapeut mi doporučil...

Nevhodné chování 2,5letého syna

dobrý den,prosím o radu.mám 2,5ročního syna a stále nám říká,že jsme hnusný,že...

Nevhodné léky

Dobrý den, již několik let se otužuji (dnes osobní rekord - 1°C), posiluji (kliky),...

Nevhodné projevy u jídla

Dobrý den, prosím o radu, jak přesvědčit mého bratra, že jeho styl jedení...

Nevhodné topoření penisu

Dobrý den, je mi 22, dnes jsem začal chodit s holkou (poprvé). Byl jsem s ní...

Nevhodnout tabletek

Dobrý den paní doktorko. Proč prosím Vás nelze podávat neurol při spánkové apnoi?...

Nevi ci to je,mozna slepak

Dobry den,zacaly mi asi pred mesicem problemy mela jsem to i drive ale vzdy...

Nevi ci to je,mozna slepak

Pokracuji na muj dotaz,jinak dekuji za rychlou odpoved.No na sonu jsem byla...

Nevi ci to je,mozna slepak

Muzu se jeste zeptat,kdibych si to teda naplanovala a nechala si ho vzit je...

Neví co mi je!

Dobrý den.Dnes jsem byla zase na kontrole v FN Plzeň Lochotín s rukou jíž jsem...

Nevidím na určitý bod

Dobrý den je mi 17 let a mám problém.Když se dlouho divate např.do světla nebo...

Nevidite to jako problem?

Dobry den, Je mi 25 let a rekl bych, ze jsem nikdy nemel potize s se soustredenim,...

Neviditelná boule na krku

Dobrý den, mám už asi 3 měsíce bouli na krku, konkrétně pod uchem. Objevila...

Neviditelné bradavky

dobrý den,je mi 24 let a zřejemě mám menší problém s bradavkamy. Vůbec mi nevyvynuly,...

Neviditelné žíly

Dobrý den, mám problém s hluboce uloženými a tenkými žílami. Při odběrech krve...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Wobenzym a parodontoza

Dobrý den, mám parodontozu, léčím se na parodontologii, dvojka nahoře se kýve,...

Svědění močové trubice a bolestivý orgasmus

Dobrý den, po močení mě svědívá močová trubice a bolí mě orgasmus. Nejvíc...

Přeskakování v oblasti lopatky

Dobrý den, rád bych se zeptal, co by mohlo způsobovat jakoby přeskakování...

Genitální opar


Motání hlavy

Dobrý den... Už druhý den se mi stále motá hlava... Piju často i jím.. Měla...

Bolesti zad

Bolest zad v okoli beterni patere a ledvin. Dobry den ...cca pred mesicem...

Tvrdá boule pod jizvou

Dobrý den, byla jsem na vyříznutí lipomu v pravém stehně, asi 10 cm pod tříslem....

Otok rukou

Dobrý den, poslední dobou pozoruji, že mi otékají ruce. Vždy mám pocit tlaku...

Krvavý a páchnuci výtok z pupku

Dobrý deň Mám 25 rokov a asi pred 3 mesiacmi som spozoroval zaschnutú krv...

Doporučení od obvodního

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, zda mají odborní lékaři právo nepřijmout...

Boule u hrudní kosti

Dobrý den, je mi 25 let a asi před půl rokem se mi na hrudní kosti dole lehce...

Výrůstky na páteři, je nutná operace?

Dobrý den, potřebovala bych poradit...mám problémy s páteří a mám se rozhodnot...

Bolest v zádech


Alkohol - játra, skvrny na kůži

Dobrý den, jsem žena je mi 48 let a rada piju víno. Uz asi pul roku mám průjem....

Cytologie

Chtěla jsem se zeptat, minulý týden mě dělali cytologii a ještě nějaké výtěry,...

Zánět osrdečníku


Čo sú tie biele bodky okolo korunky žaluďa?


Plicní chlamydie

Dobrý den, 22.1.2016 mi byla diagnostikována z krve infekce Chlam.p.IqA 3,6,Chlam.p.IqG...

Itakem a alkohol

Dobry vecer. Chtela bych se zeptat, kdyz beru Itakem 0,5 a z toho jeste jen...

Ztráta čichu při rýmě
