Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Nízká hmotnost při Crohnově nemoci

Vnitřní lékařství Romana . 25.1.2009

DOBRÝ DEN MÁM TAKOVÝ DOTAZ.JE MI 23LET A BYLA MI DIAGNOSTIKOVÁNA CROHNOVA CHOROBA.BERU TYTO LÉKY ASACOL,FERONAT SICE MI TYTO LÉKY TROCHU POMÁHAJÍ ALE MUJ PROBLÉM JE ŽE JSEM PŘÍLIŠ SHUBLA.VÁŽÍM POUZE 32 kg a vzhledem K tomu že mám 9 měsíčního syna tak jsem hodně unavená .chtěla bych přibrat ale nevím jaké léky mi mohou pomoci jeli možné brát i jiné léky prosím o vaší radu .děkuji za vaší odpověd

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Vaše hmotnost je oravdu významně nízká, stran základní diety se můžete inspirovat například na http://www.strevni-zanety.cz/dieta-crohn Nicméně se obávám, že toto nebude dostačující, žádoucí je návštěva gastroenterologa a zařazení speciálních doplňků do stravy.

Související dotazy

Hmotnost
Dobrý den, chtěla bych se zeptat k čemu je dobrá zelená...
Vynechání menstruace, nízká hmotnost
Dobry den pane doktore, mám problémy s MS. Poslední...
Nárůst hmotnosti, otok DKK
Je mi 31. Za posledni rok a puj jsem pribrala 10 kilo...
Změna hmotnosti po vysazení antikoncepce
dobrý den,chtěla bych se zeptat. uzivam antikoncepci...
Abnormální ztráta hmotnosti
Dobrý den, v únoru jsem vážil ještě 80 kg a nyní se...
Přírůstek hmotnosti po Citalecu
dobrý den pane doktore(doktorko) moje maminka...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Nízká hladina kortizolu

Dobrý den, poprvé v roce 2008 v imunologické ambulanci v Praze kam dojíždím...

Nízká hladina kortizolu

Dobrý den, chci se zeptat, co značí hodnota kortizolu v krvi 41 nmol/l? Jsem...

Nízká hladina kyseliny močové a HDL

Dobrý den, byla mi stanovena nízká hladina kyseliny močové v krvi - 91 a zároveň...

Nizka hladina lymfocytov

Dobry den. Chcem sa spytat a zaroven aj reagovat na moju predoslu otazku, na...

Nízká hladina progesteronu

Dobrý den paní doktorko, chtěla bych poprosit o Váš názor. Na základě hormonálního...

Nizka hladina progresteronu

Dobry den, Pokousime se 2 roky o miminko a nevede se nam. Byla me zjistena...

Nízká hladina testosteronu

Dobrý den, je mi 23 let. Budu se snažit být stručný. Už od puberty jsem...

Nizka hladina testosteronu

Dobrý deň, je mi 22r. Pred rokom som na základe príznakov mal podozenie na nízku...

Nizká hladina testoteronu při nízkém LH a FSH

Dobrý den Je mi 27. Trpím příznaky nízké hladiny testosteronu už od puberty. Jsou...

Nízka hladinu vitamínu A - kam dál ?

Dobrý den, měl jsem nedostatek vitamínu A asi rok. Až mi začal způsobovat...

Nízká hmotnost, únava

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat. Je mi 26 let, měřím 170 cm ale moje váha je...

Nízká hmotnost/délka

Dobrý den, můj desetiměsíční syn má poměrně malou váhu i délku-7,3kg/70cm. V...

Nízká hodnota afp

Dobrý den, je možné, aby nadměrná fyzická zátěž 12. hodin před odběrem triple...

Nízká hodnota ALP

Dobrý den, již přes měsíc mám celodenní teploty od 37 st. - 37,8 st. Na odběrech...

Nizka hodnota AMH

Dobry den, po LPS v novembri minuleho roka mi diagnostikovali endometriozu....

Nizka hodnota FT4 a planovani ditete

Dobry den. Pred tremi lety jsem mela hodnotu TSH 5,2, ale alergolog me na endokrinologii...

Nízká hodnota glykémie

Dobry den, zkousela sem si zmerit hladinu cukru v krvi a mela sem 2,2 a pritom...

Nízká hodnota neutrofilní segmentu

Dobrý den, mám strach z leukémie, je mi 31 let. Můžete mi prosím napsat zda...

Nízká hodnota TSH

Dobrý den paní doktorko, Jsem v 16.tt a dnes mi byl oznámen nízký výsledek...

Nízká hodnota TSH

Dobrý den, paní doktorko, jsem v 16.tt a při krevních testech mi bylo zjištěno...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Velké bolesti kyčelního kloubu


Lipom


Parazité - nechtěné suvenýry v lidském těle


Progresivní svalová relaxace: 10 kroků k fyzické úlevě


Anafylaktická reakce


Antibiotika penebne a HA Minerva


Podčelistní uzliny


Problémy se stolicí


Skřípnutý sedací nerv


Doplňěk k dotazu


Deset překvapivých příčin zácpy


Odborníci odhalili nové geny zodpovědné za řídnutí kostí


Léky proti bolesti při srdeční arytmii


Extrasystoly


Trhání osmiček v těhotenství


Pomalý srdeční tep


MUDr. František Feit

Gynekologie MUDr. Feit s.r.o.

Krev ve spermatu


MUDr. Karel Dvořák

Ordinace lékaře specialisty - chirurgie

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×