Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Obavy z fimózy

Urologie Václav 11.6.2017

Dobrý den, je mi 18 let a trápí mě poměrně intimní problém, domnívám se, že se jedná o fimózu, ale je zvláštní, že pouze při ztopoření jinak předkožku stahuji zcela normálně. Při ztopoření je to ale velmi nepříjemné a je cítit velký tlak a problém je při erekci i s uzdičkou která je extrémně napnutá a rovněž nemohu stahovat...zároveň uzdička žalud tlačí jakoby dolů. Pohlavní styk jsem zatím i díky těmto problémům neměl. Přikládám fotografie, na kterých ale není vidět ještě jeden problém...můj penis je velmi žilnatý, kdy jej obklopuje několik velkých modrých žil, které se ale spojují v jednu, která postupuje do předkožky. Co by to znamenalo při případném operačním zákroku a značí to nějaký zdravotní problém? Je obřízka nutná? A jak se řeší problém s napnutou uzdičkou? Velmi se operativního zákroku bojím, zároveň nevím jak mám o takové delikátní záležitosti informovat rodiče. Pokud nebude jiná možnost než operace jak to ohrozí můj sexuální život a jaká jsou rizika?Je možná nějaká sexuální dysfunkce? Je to velmi důležité kvůli mé potenciální partnerce... A pozorujete na mém penisu ještě nějaké problémy? Děkuji za odpovědi

Odpovídá lékař:

MUDr. Daniela Králová

Specializace: Praktické lékařství pro dospělé

Pane Václave, nejeví se mi žilnatý penis, jako nějaká patologie, dle přiložených fotografií nevidím ani jinou patologii. Dotaz pro problém s předkožkou předávám k odpovědi našemu specialistovi z oblasti urologie, který Vám také odpoví. S pozdravem.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Vašinka


Dobrý den, máte funkční fimózu a mazání zúžené předkožky kortikoidní mastí 2x denně Vám stav zlepší. Uzdička nejde vidět, ale pokud tahá, tak může být zkrácená a lze ji zpravit plastikou. Rizika jsou mizivá, jak při ponechání penisu v tomto stavu, tak v případě nějakého zákroku na předkožce či uzdičce. Žíly jsou běžné.

Související dotazy

Je nutná cirkumcize u fimózy ?
Dobrý den, jaké jsou rizika ponechání fimozy bez zákroku....
Lahka forma fimozy
Dobry den, bola mi diagnostikovana lahsia forma fimozy...
Obavy, obavy...
Mám na levém varleti delší žílu o průměru asi 1 až...
Obavy
Dobrý večer.. Je pravda, že já už prošla více vyšetřeními,...
Obavy...
Dobrý den, před 9-11 hodinami sem měl pohlavní styk...
Obavy
Dobrý den potřebovala bych velmi nutně vědět, jestli...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Obavy z ALS

Dobrý den, píšu již po nekokikaty mám velký strach z ALS. Myslím si že ho mám...

Obavy z ALS

Dobrý den, omlouvám se že opět otravuji ale mám strach z nemoci als. V lednu...

Obavy z ALS

Prosím o přidání fotografií k příspěvku #386817 chtěla sem přiložit fotografie...

Obavy z ALS

Dobrý den, velmi děkuji za všechny odpovědi ještě bych rád doplnil následující...

Obavy z ALS

Dobrý den, mám dotaz psala jsem se minulý týden. Posledních 14naxt dní už spíše...

Obavy z ALS

Dobrý den, reaguji na dotaz z pondělí 15.8. 2021 (viz níže). Ve středu jsem...

Obavy z ALS

Dobrý den,včera jsem se vrátil s FN brno kde sem byl hospitalizován na podezření...

Obavy z ALS a RS

Dobrý den, ještě jednou děkuji za odpovědi a prosím ještě bych chtěl doplnit...

Obavy z boreliozy u batolete

Dobry den.Dne 5.6.2016 mel muj 19mesicni syn kliste.Mohlo byt prisate max.1...

Obavy z CMP

Dobrý den, Předem se omlouvám, že otravuji ale potřebuji poradit, trápí mě...

Obavy z gravidity

Dobrý den, chci se zeptat, před týdnem asi jsme s přítelem spolu měli pohl....

Obavy z gynekologického vyšetření


Obavy z HIV

DOBRÝ DEN.Hodně se bojím nemoci HIV.V minulosti jsem byl již dvakrát na HIV...

Obavy z HIV

Dobrý den, 22.12. jsem mel nechraneny pohlavni styk a do 1 tydne se u me...

Obavy z HIV infekce

Dobry den, mam obavu o nakazeni virem hiv. Par dni zpatky jsem mel chraneny...

Obavy z choroby

Dobrý den, mám dotaz ohledně ALS - trpím hypochondrickou poruchou a po přečtení...

Obavy z infarktu

Dobrý den, je mi 25 let a jsem muž. Mám psychické potíže již 5 let a beru léky...

Obavy z infekce z verejnych WC

Dobrý den, mám takový možná lehce paranoidní dotaz. Včera mi na veřejných toaletách...

Obavy z kolapsu při sportu

Dobrý den mám dotaz ohledně srdce. Stává se mi, že při větší zátěži při sportu...

Obavy z kolonoskopie

MUDr. Jana Braunová: Dobrý den pani doktorko nevim jeslti mi odpovite ještě...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Helicid Vs. Alkohol

Dobrý den, prosím o informaci zda je možné střídmě požívat alkohol (ne tvrdý)...

PH moči


Dalacin C


Bulka v třísle

zdravim na pravem trisle se mi udelala nejaka bulka byl jsem stim na chirurgii...

Prasklina u poševního vchodu

Dobrý den, již několik týdnů se nemohu zbavit praskliny v místě pochvy. Prasklina...

Svědeni rány

Z malé ranky na noze se den co den stala větší po každém holení, když se vždy...

Režim po operaci tříselné kýly

Dobry den byla sem 4.6.2018 na operaci kyly. Vse proběhlo v poradku.. kylu operovali...

Vyrážka na penise

Myslím si že mám na penise akné nebo mazové žlázy nevým co s tím mám dělat.

Zánět žaludu

Dobrý den, asi rok mám problém s penisem. Na žaludu a z vnitřní strany předkožky...

Opakující se rýma

Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledně opakující se rýmy. Od září mám skoro...

Norethisteron

Dobrý den, Po Norethisteronu všechny v okolí říkaly, že měly mnohem silnější...

Synvisc-One

Dobrý den, před týdnem mi ortoped na Bulovce aplikoval do kolena injekci Synvisc-One....

Dušnost, astma bronchiale

Dobrý den, Mam bronchialni astma , alergie a dvojvipou aortalni chlopen. Mam...

Hubnutí, bolesti svalů a kostí

Dobrý den Chtěl jsem se zeptat na následujiící problém. Začal jsem hubnout,...

Pálení nohy

Dobrý den, asi druhý týden mám pálení pravé nohy od kolena ke kotníku, nejvíce...

Skolioza páteře a operace

Dobrý den. Mám jít na operaci skoliozy, ráda bych věděla podrobněji co mám napsáno...

Tabár I

Dobrý den. Dnes mi našli na mamografu Středně denzní fibroglandulární strukturu...

Pneumokok ve výtěru z nosu, odstranění nosní mandle

Dobrý den, mám syna-5let, v říjnu trápil syna kašel, hlavně když ulehl ke spánku....

Průjem, bolest břicha po jídle, přelévání a bublání v břiše


Nutnost tlaceni pri moceni

Dobrý den, už skoro rok řeším neustálé problémy s močením. Začalo to zánětem,...

Reklama