Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Ohýbání se v tehotenstvi

Martina . 6.8.2014

Dobry den, chtela bych se zeptat, jsem ve 35+5tt mám placentu na predni stěně je nebezpečné ohybat se? Děkuji za odpověď

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Milá Martino, ohýbání mimiku ani samotnému těhotenství nijak neublíží. Užívejte si těhotenství.

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Pupeční kýla v těhotenství
Dobrý den,chtěla bych se zeptat.před 2 lety mi byla...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Ohrožuje Polygynax mé miminko?

Dobrý den. Měla bych na Vás následující dotaz: Jsem v šestém týdnu těhotenství....

Ohryzek

Dobrý den, je mi 22 let a chtěl bych se zeptat. Dostal jsem na fotbale do hlavy...

Ohřev potravin MV troubě

Je ohřívání potravin v MV troubě v mikrotenovém sáčku a plastových dózách s...

OHSS

Dobry den, 6.4.09 jsem podstoupila ET kdy mi byly zavedeny 2 embrya a jiz mam...

Ohss po IVF

Dobrý den, prosím o názor. Již 5 let se snažím otěhotnět,mám PCO, anovulační...

Ohyb kolena po totální endoprotéze

Pane doktore, do jakého úhlu by se mělo ohýbat koleno po 6-týdnech od operace...

Ohyb kolene po ASK

Dobrý den,jsem 4 týdny po ASK(úraz na lyžích) kde mi odstraněn zadní roh menisku,...

Ohyb po plastice předního křížového vazu

Dobrý den, jsem 6 týtnů po plastice předního křížového vazu. Koleno po rozcvičení...

Ohybac hlavy

Dobry den. Dovolim si Vas poziadat o radu, nakolko dcerkyn problem pravdepodobne...

Ohýbání nehtů

Dobrý den, mám problém s dcerou - 9 let - které se otáčí nehty nahoru na palcích...

Ochablé gluteální svalstvo

Dobrý den, jsem 3 měsíce po plastice acl pravého kolene a stále mám velmi výrazně...

Ochablé stopořeni´

Dobrý den, mám takovej problém před 14 dny mě byla partnerka a sedla mi varlata....

Ochablé svalstvo

Dobrý den, nevím jestli se obracím na správného odborníka, ale můj tatínek...

Ochablé svalstvo rukou

Dobrý den, nejdřív stroze napíšu něco o mě: -Denně cvičím na baskytaru (6-8...

Ochablé svalstvo v krku

Dobrý den , mám 57 let, váha asi 71kg, výška 168, asi před 10lety jsem začala...

Ochablé svaly kolem úst

Dobrý den, prosím o radu. Můj dospělý syn má již cca 4 roky zdravotní problém....

Ochablé svaly pánevního dna v těhotenství

Dobrý den, po dvou těhotenstvích mám ochablé svaly pánevního dna. Jelikož nosím...

Ochablé svěrače

Dobrý den, mám dotaz ohledně tatínka. Je mu 65 let a před 9 lety prodělal operaci...

Ochablý penis

Prosim o radu když ma dojit k sexu tak muj ud neni dostatečně stopořeny a i...

Ochablý penis

Dobrý den, pane doktore mám jistý problém dlouho jsem neměl přítelkyni a ani...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

DÁVKOVÁNÍ NORETHISTERONU

dobrý den chtěla jsem se zeptat na dotaz ohledně prášku NORETHISTERON. zítra...

Pupínky na zadku


Hypodenzní ložisko


Předejděte vzniku nevzhledných jizev!

Ačkoliv může být jizva někdy výrazem poněkud dobrodružnější povahy, pro většinu...

Meningokokový zánět mozkových blan

Hnisavý zánět mozkových blan způsobený meningokokem patří k nejznámějším a nejzákeřnějším...

Dlouhodobé zahlenění, slabost, únava

Dobrý den, před cca 6 týdny jsem prodělal běžné onemocnění dýchacích cest(pálení...

Těžké plochonoží

asi před 12 lety jsem byla operována na haluxy na obou nohách. V současné době...

Horší dýchání, pálení na hrudníku, zarudlý jazyk


Nedostatek vitamínu D zhoršuje projevy atopického ekzému

Takzvaný "antirachitický" vitamín D si umí lidský organismus vytvořit sám, ale...

Stav po operaci kyčle


Kašel a sípání

Dobrý den, již asi dva měsíce mě trápí kašel, doprovázeny se sypanim a nemožnosti...

Třes rukou u dětí.

Dobrý den, prosím Vás o radu. Dcera (13 let) má několik let třes rukou, spíše...

Bolest a modrání palce u nohy

DOBRÝ DEN, MŮJ BRATR (47LET) MÁ JIŽ DELŠÍ DOBU PROBLEM S PALCEM U NOHY, POCIŤUJE...

Extrémně suchá pokožka hlavy


Achilova šlacha

praskla mi achilová šlacha na levé i pravé noze ( USG bill.rpt.AŠ s diskrakci)...

Antikoncepce a těhotenství


Znaménko


Jak mám vyhodnotit tuto zprávu?Zocor užívám cca9let/10mg/

Dobrý den:http://www.celostnimedicina.cz/farmaceuticke-firmy-siri-lzi-o-pusobeni-leku-se-statinem.htm Díky...

Nákaza

Dobrý den, byla mi zjištěna infekční mononukleoza a streptokok v krkua já bych...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×